Verduurzaam uw woning

Wist u dat u met het verduurzamen van uw woning niet alleen geld bespaart, maar dat uw woning ook nog eens meer waard wordt? De Nederlandse overheid stimuleert verduurzaming van huizen middels de subsidies. Het vervangen van oude kozijnen door kunststof kozijnen is een verduurzamingsoptie. AMPA adviseert u graag.

Hoofddorp grijze kozijnen en schuifpui van kunststof AMPA
Waarom kunststof kozijnen?

Met kunststof kozijnen heeft u minder onderhoud aan uw huis. Tevens zorgt het materiaal en de nieuwe beglazing voor betere isolatie van uw woning. U zult in de zomer een koeler huis en in de winter een warmer huis hebben. Uiteraard ziet u dat weer op uw energierekening.

Duidelijke informatie over kunststof kozijnen

Onze adviseur bespreekt tijdens het gratis en vrijblijvend adviesgesprek samen met u de mogelijkheden en uw wensen. Naar aanleiding van dit gesprek zal er een duidelijke offerte opgesteld worden. Deze ontvangt u per e-mail en kunt u in alle rust bekijken.

 

Financiering

Mocht u vragen hebben over de financiering van deze maatregelen, kunnen wij u in contact brengen met een onafhankelijke adviseur. Deze adviseur heeft veel ervaring op dit gebied en denkt in uw belang. Samen met u bekijkt hij uw situatie en mogelijkheden met betrekking tot de financiering.

Maarssen kunststof kozijnen en deuren AMPA groot
Verduurzaming door AMPA

Graag laten wij u een aantal projecten zien van renovaties die wij recentelijk hebben uitgevoerd in heel Nederland.

 

Ervaren vakmannen
Kwaliteit van advies & plaatsing

Wij vinden het belangrijk dat onze projecten met hoge kwaliteit worden opgeleverd, daarom kiezen wij ervoor om uitsluitend met eigen vakmannen te werken. Zij garanderen de perfecte oplevering van uw project. 

Wilt u meer weten? Kom gerust langs bij onze showroom in Borne (dichtbij Hengelo) of vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan en onze adviseurs komen bij u thuis. Zij inventariseren uw wensen & woning en zullen een gratis en vrijblijvende maatwerkofferte voor u uitwerken.

Trots beoordeeld!

Hieronder vindt u een selectie van de door ons opgeleverde werken. We zijn trots op ons werk dus laten we u dat graag zien.

  • 34 reviews op Google
  • 1
    Ja, ik wil graag kunstof kozijnen
    Bij AMPA staan de specialisten voor u klaar om u te voorzien van gratis advies en offerte evenals een professionele plaatsing van uw nieuwe kunststof kozijnen.