Start met het verduurzamen van uw woning

Wist u dat u met het verduurzamen van uw woning niet alleen geld bespaard, maar dat uw woning ook nog eens meer waard wordt? De Nederlandse overheid stimuleert verduurzaming van huizen middels de ISDE subsidie. Het vervangen van oude kozijnen door minimaal 10m2 kunststof kozijnen is één van de verduurzamingsopties. AMPA helpt u samen met partner Energie van Pasch aan passend advies en 100% begeleiding van offerte tot afhandeling van de subsidies.

Voordeliger voor u!

Wij kijken graag verder dan onze eigen dienst. Uiteraard voorzien wij uw huis met plezier van nieuwe kunststof kozijnen, maar soms is het financieel voordelig voor u om tegelijkertijd uw huis te isoleren, over te stappen op een warmtepomp of zonnepanelen aan te schaffen. Zeker omdat u hiermee aanspraak maakt op subsidies. Kunt u dit niet direct zelf betalen? Dan begeleiden wij u graag in de financiering van de verduurzaming. Zo haalt u het meeste voordeel, zonder de zorgen.

Kunststof Kozijnen voor uw huis

Met kunststof kozijnen heeft u minder onderhoud aan uw huis. Tevens zorgt het materiaal en de nieuwe beglazing voor betere isolatie van uw woning. U zult in de zomers een koeler huis en in de winter een warmer huis hebben. Wist u dat AMPA allerlei verschillende kleuren kozijnen kan leveren en in verschillende stijlen? Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan en ontdek de mogelijkheden.

Samenwerking met Energie van Pasch

Wij werken samen met ENERGIE VAN PASCH en stellen deze partner graag aan u voor. Energie van Pasch is dé oplossing voor complexe, duurzame vragen. Zij brengen ingewikkelde informatie terug tot begrijpbare en eenvoudige taal die voor iedereen toegankelijk is. Wij werken nauw samen met de experts van Energie van Pasch en kunt u ook profiteren van het voordeel van subsidies die ook voor u afgehandeld en aangevraagd worden.

Financiering van verduurzaming

Wij werken bewust niet met eigen financiële adviseurs, maar werken met een onafhankelijke adviseur. Deze persoon heeft zeer veel ervaring met het financieren van verduurzamingen aan uw woning én denkt in uw belang. Samen met u bekijkt hij uw situatie en naar de financiering die voor u het beste uitpakt. Dat is advies en begeleiding waar u echt iets aan heeft.

STAP01

Gratis adviesgesprek

Onze ervaren adviseur maakt een afspraak met u voor een gratis kennismaking en adviesgesprek. Dit is altijd bij u thuis, zodat hij uw huis kan bekijken. Hij kijkt naar de mogelijkheden van kunststof kozijnen met uw wensen en zorgt dat u hiervoor een offerte ontvangt. Ook helpt hij u aan advies welke mogelijkheden voor verduurzaming nog meer mogelijk zijn. Vervolgens komt de adviseur van Energie van Pasch, die tijdens een tweede bezoek concreter gaat onderzoeken wat de kosten zijn én hoe u zo voordelig mogelijk uw huis verduurzaamt.

STAP02

1 Contactpersoon

Heeft u een goed gevoel bij de offertes? En wilt u meer weten over de financiering hiervan? Wij werken samen met een onafhankelijk financieel adviseur die de maandelijkse kosten samen met u gaat onderzoeken. U heeft geen zorgen en zult volledig ontzorgd worden. Zo zal Energie van Pasch u begeleiden met de subsidieaanvraag en afhandeling, zal de financieel adviseur met u kijken naar de voordeligste financiering voor de verduurzaming en komen de vakmannen van AMPA uw kozijnen installeren. Tijdens dit hele traject heeft u een vast aanspreekpersoon. Wel zo eenvoudig voor u!

STAP03

Onbezorgd genieten

Niets is vervelender dan 10 bedrijven die qua planning en werkwijze van elkaar afwijken. Daarom zorgt de nauwe samenwerking en afstemming tussen AMPA en Energie van Pasch voor rust. Ons samenwerkingsverband gaat verder dan alleen een koppeling. Wij zorgen dat onze vakmannen elkaar complementeren en aanvullen. Daarbij zullen wij streven naar optimale afstemming zodat u niet te lang in de verbouwing zit. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw investering.

Ja, ik wil mijn woning verduurzamen

Samen met onze partner Energie van Pasch ontzorgen wij u in het gehele traject van het verduurzamen van uw woning. Van offerte tot plaatsing en subsidieafhandeling. Vul hieronder uw gegevens in en wij helpen u graag.