Start met het verduurzamen van uw woning

Wist u dat u met het verduurzamen van uw woning niet alleen geld bespaart, maar dat uw woning ook nog eens meer waard wordt? De Nederlandse overheid stimuleert verduurzaming van huizen middels de subsidies. Het vervangen van oude kozijnen door kunststof kozijnen is een verduurzamingsoptie. AMPA adviseert u graag.

Waarom kunststof kozijnen?

Met kunststof kozijnen heeft u minder onderhoud aan uw huis. Tevens zorgt het materiaal en de nieuwe beglazing voor betere isolatie van uw woning. U zult in de zomer een koeler huis en in de winter een warmer huis hebben. Uiteraard ziet u dat weer op uw energierekening. Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan.

Duidelijke informatie

Onze adviseur bespreekt tijdens het gratis en vrijblijvend adviesgesprek samen met u de mogelijkheden en uw wensen. Naar aanleiding van dit gesprek zal er een duidelijke offerte opgesteld worden. Deze ontvangt u per e-mail en kunt u in alle rust bekijken.

Financiering

Mocht u vragen hebben over de financiering van deze maatregelen, kunnen wij u in contact brengen met een onafhankelijke adviseur. Deze adviseur heeft veel ervaring op dit gebied en denkt in uw belang. Samen met u bekijkt hij uw situatie en mogelijkheden met betrekking tot de financiering.

STAP01

Gratis adviesgesprek

Onze ervaren adviseur maakt een afspraak met u voor een gratis kennismaking en adviesgesprek. Dit is altijd bij u thuis, zodat hij uw huis kan bekijken. Hij kijkt naar de mogelijkheden van kunststof kozijnen met HR++ glas passend bij uw wensen. Vervolgens ontvangt u een offerte helemaal op maat en geheel vrijblijvend. Wilt u nog kijken naar het financieren van kunststof kozijnen? Dan zetten wij u graag in contact met een onafhankelijk financieel adviseur die veel ervaring heeft met de financiering van kunststof kozijnen.

STAP02

Kunststof kozijnen én financiering

Heeft u een goed gevoel bij de offerte? En wilt u meer weten over de financiering hiervan? Wij werken samen met een onafhankelijk financieel adviseur die de mogelijkheden samen met u kan bespreken. De financieel adviseur zal met u kijken naar de voordeligste financiering voor de verduurzaming waarna de vakmannen van AMPA komen om uw nieuwe kunststof kozijnen te monteren.

STAP03

Onbezorgd genieten

Niets is vervelender dan 10 bedrijven die qua planning en werkwijze van elkaar afwijken. Daarom verzorgt AMPA Kunststof Kozijnen B.V. alles in 1, van adviesgesprek tot en met de montage. Wij zorgen voor een optimale afstemming zodat u niet te lang in de verbouwing zit. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw investering.

Ja, ik wil mijn woning verduurzamen

Wij helpen u graag met het verduurzamen van uw woning. Van offerte tot montage. Vul hieronder uw gegevens in en wij helpen u graag.

    AMPA Kunststof Kozijnen BV
    AMPA Kunststof Kozijnen BV