Start met het verduurzamen van uw woning

Wist u dat u met het verduurzamen van uw woning niet alleen geld bespaard, maar dat uw woning ook nog eens meer waard wordt? De Nederlandse overheid stimuleert verduurzaming van huizen middels de ISDE subsidie. Het vervangen van oude kozijnen door minimaal 10m2 kunststof kozijnen is één van de verduurzamingsopties. AMPA helpt u  aan passend advies en 100% begeleiding van offerte tot afhandeling van de subsidies.

Voordeliger voor u!

Wij kijken graag verder dan onze eigen dienst. Uiteraard voorzien wij uw huis met plezier van nieuwe kunststof kozijnen, maar soms is het financieel voordelig voor u om tegelijkertijd uw huis te isoleren, over te stappen op een warmtepomp of zonnepanelen aan te schaffen. Zeker omdat u hiermee aanspraak maakt op subsidies. Kunt u dit niet direct zelf betalen? Dan begeleiden wij u graag in de financiering van de verduurzaming. Zo haalt u het meeste voordeel, zonder de zorgen.

Kunststof Kozijnen voor uw huis

Met kunststof kozijnen heeft u minder onderhoud aan uw huis. Tevens zorgt het materiaal en de nieuwe beglazing voor betere isolatie van uw woning. U zult in de zomers een koeler huis en in de winter een warmer huis hebben. Wist u dat AMPA allerlei verschillende kleuren kozijnen kan leveren en in verschillende stijlen? Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan en ontdek de mogelijkheden.

Ingewikkelde informatie eenvoudig

Wij komen niet voor niets uit Hengelo. We houden van nuchter en duidelijk taalgebruik en kwaliteit. Daarom maken wij moeilijke informatie voor u graag eenvoudig. Wilt u gebruik maken van subsidieregelingen? Wij zullen u informeren over de mogelijkheden, meldcodes, zodat deze ingewikkelde procedure voor u makkelijk te verwerken is.

Financiering van verduurzaming

Wij werken bewust niet met eigen financiële adviseurs, maar werken met een onafhankelijke adviseur. Deze persoon heeft zeer veel ervaring met het financieren van verduurzamingen aan uw woning én hij denkt in uw belang. Samen met u bekijkt hij uw situatie en naar de financiering die voor u het beste uitpakt. Dat is advies en begeleiding waar u echt iets aan heeft.

STAP01

Gratis adviesgesprek

Onze ervaren adviseur maakt een afspraak met u voor een gratis kennismaking en adviesgesprek. Dit is altijd bij u thuis, zodat hij uw huis kan bekijken. Hij kijkt naar de mogelijkheden van kunststof kozijnen met HR++ glas passend bij uw wensen. Vervolgens ontvangt u een offerte helemaal op maat en geheel vrijblijvend. Wilt u nog kijken naar het financieren van kunststof kozijnen? Dan zetten wij u graag in contact met een onafhankelijk financieel adviseur die veel ervaring heeft met de financiering van kunststof kozijnen.

STAP02

Kunststof kozijnen én financiering

Heeft u een goed gevoel bij de offertes? En wilt u meer weten over de financiering hiervan? Wij werken samen met een onafhankelijk financieel adviseur die de maandelijkse kosten samen met u gaat onderzoeken. U heeft geen zorgen en zult volledig ontzorgd worden. De financieel adviseur zal met u kijken naar de voordeligste financiering voor de verduurzaming en de vakmannen van AMPA komen uw nieuwe kunststof kozijnen installeren.

STAP03

Onbezorgd genieten

Niets is vervelender dan 10 bedrijven die qua planning en werkwijze van elkaar afwijken. Daarom zorgt de nauwe samenwerking en afstemming tussen AMPA en Energie van Pasch voor rust. Ons samenwerkingsverband gaat verder dan alleen een koppeling. Wij zorgen dat onze vakmannen elkaar complementeren en aanvullen. Daarbij zullen wij streven naar optimale afstemming zodat u niet te lang in de verbouwing zit. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw investering.

Ja, ik wil mijn woning verduurzamen

Wij helpen u graag met het verduurzamen van uw woning. Van offerte tot plaatsing en subsidieafhandeling. Vul hieronder uw gegevens in en wij helpen u graag.