Gratis adviesgesprek in Groningen

Ik woon in Groningen en heb interesse in Kunststof Kozijnen voor mijn woning.

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Verduurzaming in de gemeente Groningen

  De afgelopen jaren is er veel nieuws geweest over de woningen in Groningen. Tijd om eens iets positiefs te melden indien u een koopwoning heeft in de gemeente Groningen. U kunt mogelijk in aanmerking komen voor hoge subsidie vanuit de gemeente. Wilt u meer informatie over deze extra subsidie? Dan verwijzen wij u graag naar de website van de gemeente Groningen.

   

  €17.000,- extra subsidie voor verduurzaming in aardbevingsgebied

  Zo zijn er woningen in het aardbevingsgebied die al lang wachten op het versterkingsprogramma van NCG. Deze woningen komen in aanmerking voor een subsidie van €17.000,- voor het verbeteren én verduurzamen van de woning of het gebouw. Dit is een extra tegemoetkoming vanwege het lange wachten op de beoordeling.

  Subsidie op kunststof kozijnen

  Deze subsidie kan besteed worden aan bijvoorbeeld zonnepanelen, maar ook aan het vervangen van oude kozijnen voor nieuwe kunststof kozijnen met HR++ glas. Wilt u weten wat het vervangen van kozijnen voor uw koopwoning in Groningen kost? Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan met één van onze specialisten. Zij komen graag bij u thuis om de wensen te inventariseren, de opties te bespreken en uiteraard de mogelijkheden te bekijken. Vervolgens brengen zij een gratis en vrijblijvende offerte uit voor de verduurzaming van uw woning. Met de €17.000,- extra subsidie kan het financieel zeer positief voor u uitpakken!

  €10.000,- extra subsidie voor verduurzaming in aardbevingsgebied

  Woont u wel in het aardbevingsgebied? Maar is uw koopwoning geen onderdeel van het versterkingsprogramma van NCG en staat hij wel binnen de postcode waar de waardedalingsregeling van Instituut Mijnbouwschade (IMG)? Dan komt u in aanmerking voor €10.000,- subsidie voor verduurzaming.

  Verduurzaming woningen in Groningen

  Eigenaren van woningen die in het versterkingsprogramma van Nationaal Coördinator Groningen (NCG) zitten en een versterkingsadvies hebben met de oude inzichten, komen in aanmerking voor een subsidie van € 7.000 voor verduurzaming van de woning.

  Dit geld kan gebruikt worden voor onder andere het aanschaffen van zonnepanelen, isolatiematerialen of HR++ glas zoals ook het geval bij de kunststof kozijnen van AMPA Kunststof Kozijnen.

  Meer informatie over subsidies in Groningen

  Wilt u meer informatie over subsidies voor verduurzaming in de gemeente Groningen? Bekijk deze informatie online: https://gemeente.groningen.nl/subsidies-en-leningen-voor-verduurzaming-en-energiebesparing

  Gratis adviesgesprek in Groningen

  Ik woon in Groningen en heb interesse in Kunststof Kozijnen voor mijn woning.

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA