Kunststof oplossing dak AMPA Groningen

Gratis advies en offerte

Ik woon in Veendam en heb interesse in informatie over Kunststof Kozijnen.

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Verduurzaming in Veendam nu extra voordelig

  AMPA kunststof kozijnen komt bij particulieren in heel Nederland om hen te voorzien van vakkundig advies over verduurzaming middels kunststof kozijnen. Recentelijk kwam één van onze adviseurs in Veendam. Vanuit onze kennis over subsidies en de voordelen voor u als inwoner van Veendam delen wij graag informatie over hoe u kunt profiteren van een aantrekkelijke subsidie vanuit de gemeente

  Subsidie voor inwoners van de gemeente Veendam

  Om de koopwoningen in de gemeente Veendam duurzamer te maken, heeft de gemeente Veendam eind 2023 besloten een subsidiepot beschikbaar te stellen. De inwoners van Veendam kunnen een subsidie tot maar liefst €10.000,- aanvragen voor het verduurzamen en verbeteren van hun woning. Dit geld is alleen bedoeld voor woningen die niet in het versterkingsprogramma van Nationaal Coördinator Groningen zitten, maar die wel in het gebied staan waar de waardedalingsregeling geldt. Meer informatie over deze subsidie vindt u hier: https://www.veendam.nl/Onderwerpen/Actueel/Nieuws/Archief/2023/Inschrijving_subsidie_Verduurzaming_en_Verbetering_Groningen_van_maximaal_10_000_euro_in_fases_open_vanaf_22_november

  Tot 31 december 2025 de mogelijkheid om aan te vragen

  Om het aantal aanvragen beheersbaar te houden, hoeft u als inwoner van Veendam niet direct te beslissen of u uw koopwoning wilt verduurzamen. De gemeente Veendam geeft de kans om tot 31 december 2025 een subsidieaanvraag te voldoen.

  Hoe Kunststof Kozijnen van AMPA uw woning in Veendam verduurzamen

  Wist u dat er bij oude (houten) kozijnen enorm veel verlies kan ontstaan van warmte? Wanneer u kiest voor de kwaliteitskozijnen van VEKA zal het warmteverlies beperkt worden. Wij plaatsen standaard HR++ Glas in uw kozijnen. Indien u nóg meer wilt isoleren en verduurzamen kunt u ook tegen een geringe meerprijs het HR++ glas upgraden naar Triple (HR+++) Glas. U zult direct het effect merken. In de winter blijft de kou buiten, maar ook in de zomer zal de warmte minder snel in uw huis trekken.

  Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan

  Wij begrijpen dat kunststof kozijnen advies nodig hebben. Daarom komen onze adviseurs graag gratis en vrijblijvend bij u langs. Zij bekijken uw woning en zullen op basis van uw wensen met een maatwerk advies komen. Dit is geheel afgestemd op de uitstraling van uw woning zodat de nieuwe kunststof kozijnen bij uw koopwoning in Veendam niet alleen duurzaam zijn, maar ook nog eens de waarde van uw woning laten stijgen.

  Meer weten? Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij maken graag een afspraak om u thuis van maatwerkadvies en bijpassende offerte te voorzien.

  Gratis advies en offerte

  Ik woon in Veendam en heb interesse in informatie over Kunststof Kozijnen.

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA