Kunststof kozijnen Breda

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Voordelig uw woning verduurzamen in Breda met subsidie

  Bent u eigenaar van een woning in Hoge Vucht of Doornbos-Linie in Breda? Dan hebben we goed nieuws voor u! U kunt onder bepaalde voorwaarden subsidie aanvragen voor het verduurzamen van uw huis. Deze subsidie geldt voor isolatie, ventilatieverbetering,  zonnepaneleninstallatie en de overgang van gas- naar elektrisch koken. Dit kan niet alleen leiden tot een lagere energierekening, maar ook tot een verbeterd wooncomfort. AMPA Kunststof Kozijnen B.V. kan u helpen met nieuwe kunststof kozijnen voor uw woning, waarmee deze beter geïsoleerd is én u geld (en energie) gaat besparen. Lees alles over deze subsidie op de website van gemeente Breda.

  Subsidie Aanvragen:

  De mogelijkheid voor een subsidieaanvraag vanuit de gemeente loopt tot 31 december 2024, met een vastgesteld budget per wijk. Let op: aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst, dus zorg dat uw aanvraag volledig is voor een snelle verwerking. Wie komt in aanmerking voor Subsidie in Breda?

  • Eigenaren en hoofdbewoners van woningen met postcodes beginnend met 4816, 4826 of 4827.
  • Woningen met een WOZ-waarde tot €300.000 (volgens de WOZ-waarde van 2020).
  • Verbetering van het energielabel met minstens 3 stappen na uitvoering van de werkzaamheden, of minimaal energielabel B.

  Waarom nieuwe kunststof kozijnen de juiste keuze is:

  Bij AMPA Kunststof Kozijnen weten we als geen ander hoeveel warmteverlies er plaatsvindt bij de ramen en kozijnen. De kunststof kozijnen die wij plaatsen, zijn altijd minimaal voorzien van HR++ glas en wij kunnen dit zelfs upgraden naar HR+++ glas. Tot slot maken  wij gebruik van Stelkozijnen waardoor er een nog hogere isolatiewaarde ontstaat, ook rondom het glas.

  Hoe vraagt u Subsidie aan bij de gemeente Breda?

  Voor een succesvolle aanvraag heeft u nodig:

  • Een ondertekende offerte, opdrachtbevestiging of factuur van de aannemer/installateur. Vraag daarom vandaag nog een gratis & vrijblijvend adviesgesprek aan bij AMPA Kunststof Kozijnen zodat u de aanvraag kunt indienen.
  • Het voorlopig energielabel van uw woning.
  • Kopieën van offertes voor het voorlopig en definitief energielabel.
  • Kopie van een bankafschrift of bankpas met naam en rekeningnummer.

  Belangrijk om te weten

  U kunt slechts één subsidieaanvraag per adres indienen. Als u al in 2023 subsidie heeft ontvangen, komt u in 2024 niet in aanmerking voor een nieuwe aanvraag. U ontvangt 75% van het subsidiebedrag na goedkeuring van de aanvraag, de overige 25% na  verantwoording van de uitgevoerde werkzaamheden. Werkzaamheden moeten plaatsvinden tussen 1 oktober 2023 en 31 december 2026, uitgevoerd door een erkend bedrijf. Maximale subsidiebedragen zijn €19.000 voor een woning en €9.500 voor een appartement in Doornbos-Linie. U kunt mogelijk aanvullende subsidies aanvragen voor de resterende helft van de kosten.

  Zet vandaag nog de stap naar de verduurzaming van uw woning in Breda.

  Zoals u heeft kunnen lezen is het belangrijk dat u bij de aanvraag offertes kunt laten zien aan de gemeente. Bij AMPA Kunststof Kozijnen geloven in een maatwerk offerte voor uw woning. Daarom komen onze adviseurs gratis en vrijblijvend bij u in Breda langs. Zij bekijken  de woning, denken mee over de beste opties voor de verduurzaming van uw woning én zullen uw wensen meenemen. Daardoor  ontvangt u een offerte die helemaal op maat is. Wacht niet langer, vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan bij AMPA Kunststof Kozijnen B.V.

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA