Voorjaarskorting

Nu tijdelijk € 50,- korting per kozijn-element!

Start vandaag extra voordelig met de verduurzaming van uw woning en bespaar op de energierekening met de VEKA Kunststof kozijnen, deuren en/of schuifpuien van AMPA!

Vraagt u vanaf NU een nieuwe offerte aan?
Dan ontvangt u
tijdelijk €50,- extra korting* per kozijn element!
Tevens ontvangt u GRATIS inzethorren bij uw nieuwe draai-kiepramen!

Voor wij een offerte uitbrengen komen wij altijd gratis en vrijblijvend bij u langs voor een adviesgesprek, zodat wij een passende maatwerkofferte kunnen maken.

Dus bel gelijk: 088-2672000 of vul hieronder het formulier in.

STAP01

Hoe gaan we te werk?
U vraagt NU een nieuwe offerte aan met betrekking tot kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien, middels onderstaande contact aanvraag. Wij plannen u dan in, voor een adviesgesprek met een van onze adviseurs.

STAP02

Nadat onze adviseur bij u is geweest en u met hem uw wensen heeft besproken, ontvangt u een offerte in de e-mail en kunt u akkoord geven op deze offerte. U ontvangt dan gelijk €50,- extra korting per kozijn-element*op uw offerte. Deze afspraak en offerte is geheel vrijblijvend en kosteloos! En de voorjaarskorting komt bovenop de extra 20% korting voor uw hele project. 

STAP03

Gaat u akkoord met de offerte, dan kunt u altijd zaken wijzigen. Dat mag u voor een excate inmeting doen, maar kan ook tijdens de inmeting, dat is geen probleem. Wij nemen alle tijd voor u, om alles zorgvuldig uit te leggen, zodat u de beste keuze kunt maken.
Als alles duidelijk is, dan nemen we de kunststof kozijnen, deuren en / of schuifpuien in productie, en liggen de gemaakte afspraken vast.

Vervolgens hoort u van ons wanneer wij kunnen komen voor de montage. Dit wordt uitgevoerd door onze eigen vakmensen.
Tot slot ontvangt u op de laatste montagedag de factuur zodat u die bij oplevering kunt voldoen.
Dus GEEN betaling vooraf! U betaalt na oplevering!

 

*Deze voorjaarsactie is alleen geldig wanneer u voor 30 april 2023 uw adviesgesprek en offerte bij ons aanvraagt én u uiterlijk 31 mei 2023 akkoord geeft op de offerte. Acties gelden niet i.c.m. andere acties, tenzij anders vermeld. Van optioneel aangeboden producten wordt altijd de netto (meer)prijs incl. BTW en kortingen vermeld. Wenst u gebruik te maken van een deel van de offerte? Dan zal de korting ook naar rato worden berekend.

Ja, ik wil gelijk profiteren van de voorjaarskorting!

Wij  komen graag gratis & vrijblijvend bij u langs voor advies & een maatwerk-offerte. Dus maak snel een afspraak en u profiteert gelijk!

    AMPA Kunststof Kozijnen BV
    AMPA Kunststof Kozijnen BV