Vacatures bij AMPA

Bij AMPA Bouw- en Kozijntechniek zijn wij altijd op zoek naar talent. Ontdek alle openstaande vacatures van AMPA in Hengelo. Staat uw vacature er niet bij? Stuurt u gerust een open sollicitatie naar info@ampa.nl en wij zullen deze in behandeling nemen.

Vacature Eerste Kunststof Kozijnmonteur

Heb jij ervaring als Kunststof Kozijnmonteur en wil jij graag de leiding pakken over jouw eigen team? Solliciteer dan voor Eerste Kunststof Kozijnmonteur bij AMPA in Hengelo.

Vacature Kunststof Kozijnmonteur

Werk jij momenteel bij een (kunststof) kozijnenleverancier of heb jij hier gewerkt? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in een team waarin verbondenheid en humor belangrijk is? Solliciteer dan voor Kunststof Kozijnmonteur bij AMPA in Hengelo.

Vacature Leerling Kunststof Kozijnmonteur

Lijkt het jou fantastisch om aan de slag te gaan als een kunststof kozijnmonteur? Maar weet je dat je nog veel te leren hebt? Dan bieden wij je de kans om te leren van de beste kunststof kozijnmonteurs van Nederland. Solliciteer dan voor Leerling Kunststof Kozijnmonteur bij AMPA in Hengelo.

Vacature Adviseur Kunststof Kozijnen (m/v)

Zit omgaan met mensen, adviseren en verkopen maar ook detailgerichtheid en service in jouw bloed? Wij zijn op zoek naar een gedreven Adviseur Kunststof Kozijnen bij AMPA in Hengelo

Vacature Administratief Medewerker (m/v)

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als administratief medewerker? En wil jij jouw bouwkundige en rekenkundige inzicht graag gebruiken in je nieuwe baan? Solliciteer dan voor de functie Administartief Medewerker bij AMPA in Hengelo.