Vacatures bij AMPA

Bij AMPA Bouw- en Kozijntechniek zijn wij altijd op zoek naar talent. Ontdek alle openstaande vacatures van AMPA in Hengelo. Staat uw vacature er niet bij? Stuurt u gerust een open sollicitatie naar info@ampa.nl en wij zullen deze in behandeling nemen. Bekijk al onze openstaande vacatures en solliciteer direct op jouw nieuwe baan!

HR medewerker

AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. levert en monteert kunststof kozijnen en toebehoren zoals rolluiken, screens en gevelbekleding aan particulieren in héél Nederland. Zij staat in de markt bekend om haar betrouwbaarheid, kwaliteitsproducten en vakmanschap. Omdat de vraag naar onze diensten flink toeneemt, zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van Medewerker personeelszaken voor 8 tot 24 uur. Bekijk de vacature!

HR medewerker AMPA

Monteur Kunststof Kozijnen (Loondienst & ZZP)

Je hebt genoeg van sleur en seriewerk. Waar je nu aan toe bent is een baan waarbij je (bijna) elke dag een project oplevert, samen met je maten. Wij zijn op zoek naar 1e monteurs en monteurs om ons team te komen versterken. Bekijk de vacature

Verwijder houten kozijn voor kunststof kozijn - AMPA Kozijnen

 

Leerling monteur Kunststof Kozijnen

Geld verdienen en tegelijkertijd een vak leren…? Ja hoor, dat kan bij ons. Je gaat met ervaren monteurs op pad. In eerste instantie zul je vooral assisteren, maar al snel krijg je meer taken, en voor je het weet draai je volledig in het team mee. Bekijk de leerling functie!

Verduurzaming woning AMPA