Vacatures bij AMPA

Bij AMPA Kunststof Kozijnen zijn wij altijd op zoek naar talent. Ontdek alle openstaande vacatures van AMPA in Hengelo. Staat uw vacature er niet bij? Stuurt u gerust een open sollicitatie naar info@ampa.nl en wij zullen deze in behandeling nemen. Bekijk al onze openstaande vacatures en solliciteer direct op jouw nieuwe baan!

Commercieel technisch Medewerker (m/v)

Voor deze functie zoeken we een enthousiaste  collega (m/v), die de binnendienst gaat versterken. Samen met de manager, werkvoorbereider en commerciële medewerkers vorm je een team en ben je het aanspreekpunt voor onze klanten en montageteams. Bekijk de vacature!

Financiering kunststof kozijnen AMPA Hengelo

Magazijnbeheerder +

Jíj bent dé onmisbare spil tussen kantoor en montage! Voor deze functie zoeken we een multi-inzetbare collega. Je bent verantwoordelijk voor het magazijn, de voorraad en daarnaast doe je ook wat administratieve werkzaamheden zoals voorraadbeheer etc. Lekker afwisselend, dus vandaar de ‘Plus’. Bekijk de vacature!

Magazijnbeheerder AMPA

Monteur Kunststof Kozijnen (Loondienst & ZZP)

Je hebt genoeg van sleur en seriewerk. Waar je nu aan toe bent is een baan waarbij je (bijna) elke dag een project oplevert, samen met je maten. Wij zijn op zoek naar 1e monteurs en monteurs om ons team te komen versterken. Bekijk de vacature

Verwijder houten kozijn voor kunststof kozijn - AMPA Kozijnen

Leerling monteur Kunststof Kozijnen

Geld verdienen en tegelijkertijd een vak leren…? Ja hoor, dat kan bij ons. Je gaat met ervaren monteurs op pad. In eerste instantie zul je vooral assisteren, maar al snel krijg je meer taken, en voor je het weet draai je volledig in het team mee. Bekijk de leerling functie!

Verduurzaming woning AMPA

AMPA Kunststof Kozijnen BV
AMPA Kunststof Kozijnen BV