Vacatures bij AMPA

Bij AMPA Bouw- en Kozijntechniek zijn wij altijd op zoek naar talent. Ontdek alle openstaande vacatures van AMPA in Hengelo. Staat uw vacature er niet bij? Stuurt u gerust een open sollicitatie naar info@ampa.nl en wij zullen deze in behandeling nemen.

Vacature Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst

Fulltime / vast / dagdienst

Voor deze functie zoeken we een enthousiaste collega, die de binnendienst gaat versterken. Samen met de werkvoorbereider, inkoper en commerciële medewerkers vorm je een team en ben je het aanspreekpunt voor onze klanten en montageteams.

Jij handelt binnenkomende telefoontjes en mails van klanten en leveranciers af. Ook verwerk je binnenkomende offerte-aanvragen en maak je opdrachtbevestigingen. Waar nodig ondersteun je de verkoopleiders.

Daarnaast organiseer je de planning voor de montage- en serviceteams. Je maakt afspraken met klanten voor de montage, het inmeten en voor service.

Bekijk de vacature voor Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst (m/v)

Vacature (1e) monteur Kunststof Kozijnen

Monteur Kunststof kozijnen Fulltime/ vast

Wij zijn op zowel op zoek naar 1e monteur kunststof kozijnen als monteurs voor kunststof kozijnen! Bekijk de vacature en solliciteer direct.

Bekijk de vacature voor (1e) Monteur Kunststof Kozijnen bij AMPA in Hengelo.

Vacature Meewerkend leermeester monteur kunststof kozijnen

Meewerkend leermeester monteur kunststof kozijnen Fulltime/vast

Als leermeester nieuwe monteurs opleiden terwijl je aan het werk bent. Jij bent naast een ultieme vakman ook nog een uitstekende begeleider en leermeester. Solliciteer dan voor deze interessante ‘groeibaan’ waar je met jouw kennis en vaardigheden, de nieuwe generatie monteurs opleidt tot vaklui.

Bekijk de vacature voor Leermeester / Teamleider Monteur Kunststof Kozijnen bij AMPA in Hengelo