Zwarte Kunststof Kozijnen

Bent u op zoek naar zwarte, antracietgrijze kunststof kozijnen? Dan bent u bij AMPA aan het juiste adres. Wij kunnen u voorzien van maatwerk kozijnen in de gewenste kleur én afwerking. Bekijk onze actie voor extra voordeel.

Kunststof kozijnen grijs AMPA Arnhem
Zwarte Kozijnen de laatste trend

Bij AMPA zien wij steeds meer woningeigenaren die kiezen voor zwarte of antraciet kleurige kunststof deuren, kozijnen en schuifpuien. Bij ons kunt u kiezen uit veel kleur nuances evenals een houtlook afwerking.
Nieuwsgierig? Wij vertellen u graag meer.

Voor wij een offerte uitbrengen komen wij altijd gratis en vrijblijvend bij u langs voor een adviesgesprek, zodat wij een passende maatwerkofferte kunnen maken.

Dus bel gelijk: 088-2672000 of klik op de knop hieronder om een adviesgesprek aan te vragen.

Bekijk de kleuren tijdens een gratis adviesgesprek

Overweegt u de kozijnen te laten vervangen door zwarte, antracietkleurige of grijze kunststof kozijnen, schuifpuien of deuren? Dan komen wij graag bij u langs om de kleurkeuzes en nuances te laten zien. 

Nadat u de keuze heeft gemaakt, zullen wij een maatwerkofferte uitwerken waarop u tijdelijk 20% extra korting*! krijgt. Wij komen gratis en geheel vrijblijvend bij u langs omdat de kleur nu eenmaal belangrijk is om in het echt te zien. Dus maak snel een afspraak en laat u informeren.

Gevelbekleding, kunststof achterdeur & voordeur antraciet grijs AMPA Hengelo
Voordeur kunststof antraciet AMPA Nijkerk
Antraciet kleurige voordeur

Naast de wellicht bekende raamkozijnen kunt u bij ons ook zelf een deur samenstellen. U bepaalt zelf de kleur, maar ook de indeling. Dus kiest u voor veel, weinig of geen raam? Of wilt u wellicht liever matglas of figuurglas? Onze adviseur ontwerpt samen met u de mooiste kunststof buitendeur naar wens.

 

Zoals u op de afbeelding hiernaast kunt zien heeft u daarna een prachtig eindresultaat met een mooie nieuwe kunststof voordeur (of achterdeur)

Gevelbekleding en dakkapel in antraciet

Tot slot zijn er in Nederland veel woningen die voorzien zijn van gevelbekleding en boeidelen. Ook deze onderdelen van de woning zijn onderhevig aan het weer en kunnen onderhoud gebruiken. Kiest u bij het vervangen van de kozijnen ook voor de renovatie van de dakkapel of gevelbekleding? Dan zorgen wij uiteraard dat de uitstraling perfect bij elkaar passen!

Antraciet kunsstof Gevelbekleding Groningen
Veka kozijnen

De kunststof kozijnen van AMPA komen in vele vormen, maten en kleuren. Maar we hebben uiteraard ook verschillende glassoorten, zoals HR++ glas en HR+++ glas.Hieronder kunt u een aantal oplossingen vinden die wij bij klanten hebben geplaatst.

 

Van advies tot plaatsing
Bij AMPA bent u in handen van ervaren vakmannen

Bij AMPA Kunststof Kozijnen werken we niet met ZZP-ers. Vooral om de kwaliteit voor u als klant te borgen. Onze medewerkers beschikken over de echte Twentse aanpakkersmentaliteit en gaan alleen voor het beste resultaat.

Wist u trouwens dat u bij AMPA pas betaalt na oplevering? Wij werken namelijk niet met aanbetalingen. Zo weet u zeker dat u betaalt voor hetgeen u heeft afgesproken met ons.

Neem gerust contact met ons op voor een gratis adviesgesprek bij u thuis of kom naar onze Showroom in Borne (industrieterrein Hengelo bij de Ikea)

Top beoordeeld!

Hieronder vindt u een selectie van de door ons opgeleverde werken. We zijn trots op ons werk dus laten we u dat graag zien.

Ja, ik wil graag kunstof kozijnen
Bij AMPA staan de specialisten voor u klaar om u te voorzien van gratis advies en offerte evenals een professionele plaatsing van uw nieuwe kunststof kozijnen.