350 euro kortingsactie

  €350,- VOORJAARSACTIE

  Ga het voorjaar duurzaam in!

  Vraag voor 20 maart 2024 een gratis adviesgesprek aan en krijg naast €350,- extra korting ook nog eens gratis horren bij draaikiepramen!
  Kunstof kozijnen Noord Brabant
  €350

  KORTING

  € 350,- korting op kozijnen

  Onze eigen vakmannen helpen u graag met het plaatsen van kunststof kozijnen. Vanaf advies tot afhandeling bij AMPA Kunststof Kozijnen kiest u voor kwaliteit, expertise en gegarandeerd nette oplevering. Bij ons betaalt u pas na montage van de kozijnen. Bij AMPA geen aanbetalingen op uw kunststof kozijnen!

  Vraag uiterlijk 20 maart 2024 een vrijblijvend adviesgesprek aan en ontvang naast de 20% korting, maar liefst € 350,- extra korting op uw kunststof kozijnen. 

  Heeft u bijzondere wensen, een afwerking, of kleur? Wij draaien onze hand er niet voor om. Ieder jaar plaatsen wij meer dan 365 woningen nieuwe kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien of renoveren wij dakkapellen. Meer weten? En profiteren van onze actie? Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan en profiteer van € 350,- extra voorjaarskorting bij aankoop van minimaal 3 kozijnen!

  Alleen geldig op nieuwe aanvragen en niet geldig in combinatie met andere acties. Actie geldt voor afname van minimaal 3 kunststof kozijn-elementen.

  Garanties van AMPA

  Geen aanbetalingen

  Wij werken op basis van vertrouwen, u betaalt pas na montage.

  VEKA Kwaliteit

  Wij werken alleen met kozijnen van het Duitse kwaliteitsmerk VEKA

  Subsidie advies

  Wij denken met u mee over mogelijke subsidies zodat u geld bespaart.

  Uitstekende service

  Van gratis adviesgesprek tot persoonlijke service na oplevering.

  Wat kunt u verwachten?

  Bij AMPA Kunststof Kozijnen werken we uitsluitend met eigen Vakmannen. Onze medewerkers worden geroemd om de nuchterheid en werkmentaliteit. In 3 eenvoudige stappen werken we toe naar nieuwe kunststof kozijnen voor uw woning. Wij vertellen u graag wat u kunt verwachten als u voor AMPA kiest.

  AMPA Kunststof kozijnen website

  Gratis adviesgesprek

  Wij starten altijd met een gratis adviesgesprek bij u thuis. In dit adviesgesprek bekijkt onze adviseur uw woning zodat hij een reële offerte voor u kan opstellen. 

   

  Productie kunststof kozijnen

  Inmeten en produceren

  Na akkoord op de offerte zullen wij langskomen om alles goed en officieel in te meten. Vervolgens zullen wij uw maatwerk VEKA kunststof kozijnen produceren. U hoeft hiervoor niets aan te betalen.

  AMPA kozijnen van Kunststof

  Montage en oplevering

  Ruim van tevoren nemen we contact met u op om de plaatsing van uw VEKA Kunststof Kozijnen in te plannen. Onze eigen vakmannen komen op de afgesproken datum vakkundig en professioneel de kozijnen plaatsen.

  Trots beoordeeld!

  Hieronder vindt u een selectie van de door ons opgeleverde werken. We zijn trots op ons werk dus laten we u dat graag zien.

  Al onze kozijnen op de boven verdieping laten vervangen, wat een top service! 2 aardige medewerkers die enorm goed werk hebben geleverd en een visitekaartje zijn voor het bedrijf! De afwerking is SUPE

  sharona de vries

  Afgelopen week heeft AMPA kunststof kozijnen bij ons geplaatst. en het mag gezegd worden, dat hebben ze erg goed gedaan. Wij zijn meer dan tevreden. Het hele proces van eerste afspraak tot en met plaa

  Nenad Vasiljevic

  Wat een vakmensen zijn het van kunststof kozijnen bedrijf "AMPA". Kozijnen keurig vervangen en schitterende schuifpui geplaats. Hierbij veel aandacht tijdens het afwerken van het geheel!

  Eric de Widt

  2 dagen geleden hebben wij ons ingeschreven en de volgende dag werden we al terug gebeld. Vandaag hebben we aan tafel gezeten met een adviseur en we hebben een zeer prettig gesprek gehad. We zijn heel

  Ger Verra

  Ik vind AMPA een professionele organisatie. Van het begin tot het eind ben ik goed geholpen. Ik heb niets op hun dienstverlening aan te merken. Zeer bedankt Patrick en Paul!

  CV MATCH ONLINE
  Gratis adviesgesprek / offerte aanvragen?

  Wilt u graag een gratis adviesgesprek op basis van uw woning? Onze adviseur komt graag bij u langs om vervolgens een vrijblijvende en reële offerte voor u te op te stellen.