Uw dakkapel duurzaam renoveren

Heeft uw een dakkapel die in slechte staat is? Zijn de kozijnen aan onderhoud over vervanging toe? De dakkapel renovatie van AMPA geeft u de mogelijkheid om op een duurzame manier uw dakkapel te renoveren volledig passend bij uw wensen.  Vraag vandaag nog een GRATIS offerte aan.

AMPA heeft reeds meerdere malen bewezen met dakkapellen renovatie voorbeelden in heel Nederland dat met bestaande woningen nog veel rendement valt te behalen.

Voordeel van een dakkapel renovatie

Na de hieronder genoemde stappen en renovatie ziet uw dakkapel er weer als nieuw uit! Deze is nu onderhoudsarm en kan weer heel wat jaartjes mee, zodat u van alle comfort kunt genieten.  Het grootste voordeel is natuurlijk dat u niet de hele binnenafwerking opnieuw hoeft te laten uitvoeren. Alles is na renovatie keurig afgewerkt en aan de buitenzijde hoeft u nooit meer te schilderen.  Heerlijk toch?

Stel, u heeft een dakkapel van hout welke in een slechte staat verkeert. Of u wilt niet meer om de zoveel jaar het dak op om alles te moeten schilderen. Dakkapel renovatie kan dan uw oplossing zijn. Bij een dakkapel renovatie plaatsen wij een nieuw kunststof kozijn in de bestaande dakkapel. Voor het meest optimale resultaat doorlopen wij de onderstaande stappen.

STAP01

Deskundige inspectie

Voor wij tot renoveren overgaan, inspecteren wij uw huidige dakkapel tijdens ons gratis adviesgesprek. Mocht de dakkapelconstructie in goede of redelijke staat zijn, is renovatie een slimme keuze en zullen wij u voorzien van een maatwerkofferte.

STAP02

Het renoveren van uw dakkapel

De oude kozijnen en het glas worden verwijderd uit uw dakkapel. Vervolgens zullen wij een aantal onderdelen vervangen door duurzame en milieuvriendelijke alternatieven voor een optimale kwaliteit. Wij vervangen dan uw houten kozijnen door kunststof kozijnen, de houten zij-schroten of houten zij-plaat, wordt vervangen voor kunststof schroten of plaat en natuurlijk nemen we ook eventuele boeiranden mee

STAP03

Extra advies over dakbedekkingen

Dakbedekkingen vervangen wij niet, maar we kunnen wel even inspecteren of het nodig is, zodat u weet waar u aantoe bent. Een extra service zodat uw dakkapel straks weer helemaal als nieuw is.

Ja, ik wil mijn dakkapel renoveren

Bij AMPA staan de specialisten voor u klaar om u te voorzien van gratis advies & offerte evenals een professionele renovatie van uw dakkapel.

    AMPA Kunststof Kozijnen BV
    AMPA Kunststof Kozijnen BV