Betaal de laagste prijs voor uw kunststof kozijnen

Profiteer optimaal van subsidie

De Nederlandse Overheid wil de verduurzaming van de woningen stimuleren. Daarom zijn de subsidies op een aantal maatregelen begin 2022 verhoogd. AMPA Kunststof Kozijnen helpt u in uw keuze en denkt mee voor optimale voordeel op kunststof kozijnen. Soms is het voordeliger voor u om meer kozijnen in één keer te vervangen. Dit advies geven wij u graag mee. Tevens zorgen wij dat u de benodigde informatie compleet aangeleverd krijgt zodat u zelf subsidies kunt aanvragen.

Eenvoudig Subsidie aanvragen

Al op het moment van ons adviesgesprek adviseren wij u over de beste keuze passend bij u wensen én geven wij u advies over de subsidie mogelijkheden. Omdat u deze subsidies niet vaak zelf aanvraagt, zorgen wij dat u alle informatie krijgt voor de subsidieaanvraag. Zo gaat de aanvraag van de subsidie sneller en eenvoudiger. Wij denken graag met u mee.

Advies over financiering?

Heeft u onvoldoende spaargeld om de eigen kosten te betalen? Dan zetten wij u graag in contact met een onafhankelijk financieel adviseur die veel ervaring heeft met de financiering van Kunststof Kozijnen. Hij bekijkt samen met u de financiële situatie en zal u helpen met het afhandelen van de financiering zodat u per maand uw kozijnen kunt terug betalen.

Lees meer

AMPA Kunststof Kozijnen BV
AMPA Kunststof Kozijnen BV