Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Bij AMPA vinden wij het belangrijk om onze algemene voorwaarden netjes bij u aan te bieden. Daarom hebben wij ervoor gekozen nooit te verwijzen naar een pagina in onze website met de algemene voorwaarden, maar leveren wij bij onze offerte altijd de algemene voorwaarden aan. Uiteraard zijn er ook voorwaarden van toepassing op onze website. Deze voorwaarden treft u aan op deze pagina. 

Privacy & gegevensverwerking

Wanneer u via onze website contact met ons opneemt, zullen wij uw gegevens verwerken in ons klantensysteem. Hierdoor kunnen wij uw aanvraag oppakken en opvolgen. Indien u na een adviesgesprek niet akkoord bent met de offerte zullen wij vanwege administratieve redenen uw gegevens 2 jaar bewaren. Daarna zullen wij de door u aangevraagde gegevens uit ons systeem halen. 


Indien wij uw gegevens met derden delen zullen wij een verwerkersverklaring met hen tekenen om uw privacy te beschermen.


Acties

Op onze website zullen wij af en toe een actie promoten. In dit geval zullen wij op de actiepagina netjes de voorwaarden van de actie benoemen. Acties gelden uitsluitend voor nieuwe aanvragen en gelden nooit met terugwerkende kracht. 

Service

Uiteraard staan wij altijd klaar om tijdens het aanvraagtraject alsmede na oplevering service te verlenen. Heeft u een probleem of vraag? Belt u ons dan op 088 26 72 000 of mail naar info@ampa.nl – Wij zullen zorgen dat u altijd netjes geholpen wordt.