Veka Kunststof Schuifpui

Met een Kunststof schuifpui van AMPA vergroot u uw woongenot. U heeft minder onderhoud, meer gemak en het bespaart ook nog eens heel veel energie. Dat kan u in deze tijd met wisselende energieprijzen goed gebruiken! Ontdek het maatwerk van AMPA. U kunt bij ons terecht voor iedere kleur  én maat.

 

Luxe schuifpui aanbouw
Uw woning nóg ruimer

Een schuifpui vergroot uw wooncomfort enorm. Grote ramen geven veel licht en het gevoel van een open ruimte. Er zijn veel verschillende oplossingen, zo zijn er bijvoorbeeld 3-delige en 4-delige schuifpuien, een kiepschuifpui of bijvoorbeeld een hefschuifpui. 

Onze schuifpuien zijn niet alleen van topkwaliteit, wij zorgen ook voor de plaatsing. Onze eigen monteurs komen dit bij u verzorgen. Zij zullen zorg dragen voor een nette en goede afwerking. U hoeft pas na oplevering bij ons te betalen. Wij werken namelijk graag vanuit wederzijds vertrouwen

Luxe Kunststof hefschuifpui

De hefschuifpui is enorm inbraakwerend, uiteraard is ook deze deur  voorzien van kerntrekbeveiligingsrozet. Bij de hefschuifpui wordt, net als bij de kunststof kozijnen, gebruik gemaakt van een meerkamerprofiel en een door VEKA ontwikkelde dorpel met thermische onderbrekingen.

Hierdoor is deze schuifpui zeer goed isolerend maar ook de bediening van de hefschuifpui is zeer eenvoudig en licht.

Schuifpui met gevelbekleding
Hoofddorp grijze kozijnen en schuifpui van kunststof AMPA
Hefschuifpui voor grotere oppervlakten

Een hefschuifpui is de oplossing als u een groot oppervlakte heeft. Een kunststof hefschuifpui heeft een zware en robuuste constructie, maar is gelijktijdig licht en eenvoudig bedienbaar.

De pui kan in verschillende standen geopend worden, dus u hoeft niet altijd de schuifdeuren wijd open te zette. De lage drempel geeft een makkelijke instap, wat de kans op struikelen vermindert.

Kunststof Parallel Kiepschuifpui

Bij een parallel kiepschuifpui is er een kiepmechanisme om de pui ook te gebruiken om te ventileren. Het schuifdeel kantelt als het ware iets. 

Voor de bediening van deze schuifpui trekt u het schuifdeel in zijn geheel iets naar voren (lees binnen), waardoor deze parallel aan het vaste raam verschuifbaar is. Vervolgens kunt u hem schuiven. Of u zet hem in de ventilatiestand. De instap is bij een parallel kiepschuifpui altijd wat hoger, waarbinnen het kiepende en schuivende deel zich beweegt. Dat maakt deze schuifpui iets minder robuust, en meer geschikt voor niet zo intensief gebruik.

Grijze schuifpui Kunststof Lelystad AMPA
De verschillende schuifpuien

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten schuifpuien. Voor ieder huis hebben wij een oplossing. Hieronder kunt u inspiratie opdoen.

Kies voor AMPA en krijg betrouwbare kwaliteit
Gratis professioneel en eerlijk advies

Het kopen van kunststof schuifpui doet u maar één keer. Door het enorm aanbod is het lastig om een keus te maken.

U investeert voor de lange termijn, dus u wilt wel zeker weten dat uw keus de juiste is. Wij begrijpen dat als geen ander. Daarom komt onze ervaren adviseur altijd eerst bij u langs. Dit kost u geen geld. Hij maakt op basis van uw woning en wensen een offerte op maat. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

Kunststof kozijnen & puien op maat
Top beoordeeld!

Hieronder vindt u een selectie van de door ons opgeleverde werken. We zijn trots op ons werk dus laten we u dat graag zien.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte

Bij AMPA staan de specialisten voor u klaar om u te voorzien van gratis advies en offerte evenals een professionele plaatsing van uw nieuwe kunststof schuifpui.