Gratis advies en 20% korting op kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien

Prachtige, luxe kunststof schuifpuien voor uw woning. Wie wil dat nu niet? Haal het buiten naar binnen en vergroot uw woonkamer. Ontdek de verschillende soorten, maten en kleuren schuifpuien van AMPA en kies een schuifpui die bij uw woning en wensen past. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Uw woning nóg ruimer

Een schuifpui kan uw wooncomfort enorm vergroten. Door de grote ramen creëert u een gevoel van open ruimte. De meest standaard kunststof schuifpui bestaat uit 2 delen: Een schuifdeur en een vast raam. Wist u echter dat er ook mogelijkheden zijn voor een 3-delige of 4-delige schuifpui? Laat u voorlichten over de mogelijkheden door onze ervaren adviseur.

Kijk hier naar een aantal mogelijke schuifpuien >>

Luxe Kunststof hefschuifpui

De hefschuifpui is enorm inbraakwerend, uiteraard is ook deze deur nu voorzien van kerntrekbeveiligingsrozet. Bij de hefschuifpui wordt, net als bij de kunststof kozijnen, gebruik gemaakt van een meerkamerprofiel en een door VEKA ontwikkelde dorpel met thermische onderbrekingen. Hierdoor is deze schuifpui zeer goed isolerend maar ook de bediening van de hefschuifpui is zeer eenvoudig en licht.

Hefschuifpui voor grotere oppervlakten

Een hefschuifpui kan heel goed gebruikt worden voor grotere oppervlakten. Een kunststof hefschuifpui heeft een zware en robuuste constructie, maar is gelijktijdig licht en eenvoudig bedienbaar.

De pui kan in verschillende standen geopend worden, dus u hoeft niet altijd de schuifdeuren wijd open te zette. De lage drempel geeft een makkelijke instap, wat de kans op struikelen vermindert.

Kunststof Parallel Kiepschuifpui

Bij een parallel kiepschuifpui is er een kiepmechanisme om de pui ook te gebruiken om te ventileren. Het schuifdeel kantelt als het ware iets. Uiteraard kunt u de pui ook openen.

Voor de bediening van deze schuifpui trekt u het schuifdeel in zijn geheel iets naar voren (lees binnen), waardoor deze parallel aan het vaste raam verschuifbaar is. Vervolgens kunt u hem schuiven. Of u zet hem in de ventilatiestand, door de bovenkant iets naar u toe te halen.

De instap is bij een parallel kiepschuifpui altijd wat hoger, omdat er een kozijn profiel omheen zit, waarbinnen het kiepende en schuivende deel zich beweegt. Dat maakt deze schuifpui iets minder robuust, en meer geschikt voor niet zo intensief gebruik.

STAP01

Advies voor uw woning

Heeft u nu al een schuifpui, maar wilt u deze vervangen? Of heeft u nu een raampartij en wilt u meer licht en ruimte in uw woonkamer? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u een kunststof schuifpui voor uw woning wilt aanvragen. Daarom starten wij altijd met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis. Zo kan onze adviseur u voorzien van een passende offerte.

STAP02

20% korting op uw offerte

Wist u dat u bij AMPA altijd 20% korting krijgt op uw offertebedrag? De maatwerk offerte die wij uitbrengen is overigens altijd gratis en geheel vrijblijvend. Door ons eerdere bezoek zal de offerte altijd reëel zijn en komt u niet voor verrassingen te staan. Na uw akkoord op de offerte komen wij langs om de schuifpui in te meten. Daarna wordt de schuifpui besteld.

STAP03

Vakkundige montage

Bij AMPA zorgen wij altijd dat uw kunststof schuifpui professioneel en goed geplaatst wordt. Daarnaast zorgen onze eigen monteurs altijd voor een nette afwerking en oplevering. Pas na de oplevering hoeft u te betalen voor uw project. Bij AMPA werken wij namelijk vanuit goed vertrouwen en hoeft u geen aanbetalingen te doen.

Ja, ik wil kunststof kozijnen

Bij AMPA staan de specialisten voor u klaar om u te voorzien van gratis advies & offerte evenals een professionele plaatsing van uw nieuwe kunststof schuifpui.

    AMPA Kunststof Kozijnen BV
    AMPA Kunststof Kozijnen BV