Kies kwaliteit van AMPA

Kunststof kozijnen

Zijn uw kozijnen aan een schilderbeurt toe? Ziet u dat de binnenkant van de ramen vochtig zijn? Heeft u nog enkel glas en wilt u energie besparen? Ontdek VEKA kunststof kozijnen van AMPA. Vraag direct een gratis adviesgesprek aan.

20% korting op kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen vergroten uw woongenot aanzienlijk. Naast de fraaie uitstraling hebben kunststof kozijnen ook nog financiële en praktische voordelen. Kies daarom voor de kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen van VEKA geplaatst door AMPA.

Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek en vrijblijvende offerte aan en ontvang 20% korting én gratis inzethorren voor uw nieuwe draaikiep-ramen.

Gratis advies op maat

Omdat ieder huis zijn eigen uitstraling heeft geloven wij niet in offertes op afstand. Onze adviseur komt gratis en vrijblijvend bij u thuis voor een adviesgesprek. In dit gesprek bespreekt hij de mogelijkheden en bekijkt hij uw situatie. Zo komt hij tot een reëel en passende offerte en advies waarmee u de waarde van uw woning aanzienlijk zult verhogen.

Bekijk reeds geplaatste kunststof kozijnen

Wij hebben reeds veel kunststof kozijnen in heel Nederland geplaatst! Wilt u graag weten wat het resultaat was? Bekijk onze gallerij met geplaatste kunststof kozijnen en maak een gratis afspraak zodat wij u van passend advies kunnen voorzien.

Bekijk de foto’s van kunststof kozijnen

 

De beste kunststof kozijnen

HR++ glas voor isolatie

AMPA plaatst nieuwe kunststof kozijnen altijd met HR++ beglazing waardoor uw nieuwe kozijnen altijd een isolerende werking hebben. Dit levert ook de meeste energiebesparing op. Gemiddeld bespaart u met ons 28 mm HR++ glas bijna 2x zoveel energie dan met gewoon dubbel glas.

Hoe werkt HR++ glas?

Bij HR++ beglazing is er in de spouw, naast de vulling met edelgas, een flinterdun laagje (coating) met metaaloxide op de ruiten aangebracht. Deze coatings weerkaatsen de warmte, maar laten het zonlicht grotendeels door. HR++ beglazing verdient zichzelf voornamelijk terug in regelmatig verwarmde vertrekken, zoals de huiskamer.

Beter voor het milieu

Ontdek de milieuvriendelijke kunststof kozijnen van AMPA:

 • Energiekosten besparend en onderhoudsarm
 • Door het gebruik van een optimale glasisolatie (U-waarde: 1,1 W/m2K) zijn de kozijnen heel isolerend. Deze beglazing kunt u ook in verschillende uitvoeringen bestellen. Zoals figuurglas en triple glas.
 • De VEKA kunststof kozijnen zijn gemaakt van gerecycled materiaal, u denkt dus ook aan het milieu.
 • De VEKA kunststof kozijnen hebben uitstekende warmte isolerende eigenschappen en verminderen daarmee uw CO2 uitstoot.

 

Beste keuze voor uw woning

De VEKA kozijnen van AMPA zijn ook nog eens beter voor uw woning:

 • Zeer onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen.
 • Niet onderhevig aan weersinvloeden; waardoor uw kozijnen langer mooi blijven.
 • Schilderen is niet nodig; een enkele keer een doekje over de kozijnen is voldoende om uw kozijnen mooi te houden.
 • Inbraakwerend en met staal versterkt; De VEKA kunststof kozijnen voldoen aan het politiekeurmerk Veilig Wonen.
 • Brandvertragend en zelfdovend; wel zo veilig.

Veka Kozijnen van AMPA

 • Duurzame kozijnen met een Levensduur van minimaal 50 jaar.
 • Onderhoudsarm – Alleen met wassen en invetten blijven de kozijnen in goede conditie, ook bij extreme weersomstandigheden
 • Geluiddempend en warmte isolerend – Zie direct effect op uw energierekening. Wees voorbereid op de toekomst en gasarm of gasloos wonen.
 • Mooie kozijnen die nauwelijks van een houten kozijn te onderscheiden zijn. Keuze uit meer dan 40 kleuren en in strak/modern of juist traditioneel en houtnerf te bestellen.
 • Veilig en betrouwbaar – De kozijnen zijn met staal versterkt en voldoen aan Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Het materiaal is brandvertragend en zelfdovend.
AMPA Kunststof Kozijnen BV
AMPA Kunststof Kozijnen BV