Veka Kunststof Kozijnen

Met Veka Kunststof Kozijnen heeft u weinig onderhoud. Het vergoot uw woongemak. Speciale wensen? Ontdek alle keuzes, van kleur tot maat, wij leveren het maatwerk dat u wenst.

Utrecht kunststof kozijnen van AMPA binnenkant
Veka Kunststof Kozijnen

Veka Kunststof kozijnen van AMPA vergroten uw woongenot aanzienlijk. Denk niet alleen aan het gemak, het weinige onderhoud, maar u bespaart ook nog enorm veel op uw energierekening! Dat kan in deze tijd iedereen goed gebruiken, toch? Ontdek de veelzijdigheid en het maatwerk van AMPA. Bij ons bestelt u kunststof kozijnen in iedere gewenste kleur én maat. Onze eigen vakmannen komen de kozijnen professioneel en netjes bij u installeren.

Nieuwsgierig naar reeds geplaatste kunststof kozijnen? Kies hieronder het kozijn dat bij u past.

De voordelen van kunststof

U heeft keus uit verschillende maten en kleuren, maar we hebben uiteraard ook verschillende glassoorten. Denk aan HR++ glas en HR+++ glas. En ook daarin zijn verschillende keuzes. Dus er is altijd wel iets passends voor u woning! Daarnaast profiteert u door het gebruik van een optimale glasisolatie (U-waarde: 1,1 W/m2K of bij triple beglazing zelfs 0,7 W/m2K) op uw energiekosten.

Wij plaatsen de kozijnen in een kunststof stelkozijn systeem. Het stelkozijn fungeert als fundament van uw nieuwe kunststof kozijn. Hierdoor blijft de isolatie gewaarborgd. Voor zowel geluid als temperatuurwisselingen.

 

Den Haag AMPA kunststof kozijnen blauw
Inbraakwerende Kunststof Kozijnen
Inbraakwerend en veilig

De VEKA kunststof kozijnen zijn inbraakwerend; raamboompjes voorzien van sleutel en deuren voorzien van een kerntrekbeveiligingsrozet. Dat geeft een veilig gevoel. Tot slot zijn VEKA kunststof kozijnen brandvertragend en zelfdovend en worden gemaakt van gerecycled materiaal, u denkt dus ook aan het milieu.

Kunststof kozijnen met HR++ beglazing

AMPA plaatst nieuwe kunststof kozijnen altijd standaard met HR++ beglazing waardoor uw nieuwe kozijnen altijd een isolerende werking hebben. Gemiddeld bespaart u met onze kozijnen (28 mm HR++ glas) bijna 2x zoveel energie dan met gewoon dubbel glas (thermopane).

Bij HR++ beglazing is er in de spouw, naast de vulling met argongas, een flinterdun laagje (coating) met metaaloxide op de ruiten aangebracht. Deze coatings weerkaatsen de warmte, maar laten het zonlicht grotendeels door.

berschenhoek AMPA kunststof kozijnen wit
Veka kozijnen

De kunststof kozijnen van AMPA komen in vele vormen, maten en kleuren. Maar we hebben uiteraard ook verschillende glassoorten, zoals HR++ glas en HR+++ glas.Hieronder kunt u een aantal oplossingen vinden die wij bij klanten hebben geplaatst.

 

Veka Kunststof Kozijnen van AMPA
Passende kunststof kozijnen voor uw woning op basis van deskundig en eerlijk advies

Het kopen van kunststof kozijnen doet u maar één keer en dat is een lastige beslissing. Door het grote aanbod ziet u door de bomen het bos niet meer. Het is soms lastig om een beslissing te maken wat voor u de juiste keuze is. Dit komt door de vele mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent en de juiste oplossing en keuze maakt.

Daarom komt onze ervaren adviseur altijd gratis bij u langs. Op basis van uw woning geeft hij u een vrijblijvend advies.

Kunststof kozijnen & puien op maat
Top beoordeeld!

Hieronder vindt u een selectie van de door ons opgeleverde werken. We zijn trots op ons werk dus laten we u dat graag zien.

Ja, ik wil graag kunstof kozijnen
Bij AMPA staan de specialisten voor u klaar om u te voorzien van gratis advies en offerte evenals een professionele plaatsing van uw nieuwe kunststof kozijnen.