Gratis advies en 20% korting op kunststof deuren

Wanneer u kiest voor een AMPA Kunststof deuren, bent u gegarandeerd van veiligheid en kwaliteit. Onze kunststof deuren kunnen wij geheel volgens uw wensen creëren en ze zijn niet alleen mooi, maar ook met staal versterkt en inbraakwerend! Ideaal als voordeur, achterdeur, schuurdeur of wellicht voor uw garage. Ontdek de mogelijkheden en vraag vandaag nog een GRATIS offerte aan!

Veilige & inbraakwerende deuren

Veiligheid en inbraakwerendheid speelt een belangrijke rol bij de keuze van een deur. Onze kunststof deuren zijn voorzien van een meerpuntssluiting en kerntrekbeveiliging, zijn daarnaast compleet staalversterkt. Dit alles zorgt voor een inbraakbeveiliging voor het beschermen van uw eigendommen.

Kijk hier naar een aantal mogelijke voordeuren >>

 

Deurgrepen eenvoudig bedienbaar

Onze deurkrukken zijn makkelijk bedienbaar en ergonomisch gevormd. Dit maakt de bediening erg vriendelijk voor iedereen, van jong tot oud. Daarnaast is ons deurbeslag voorzien van een  kerntrekbeveiliging en dat maakt het SKG gecertificeerd. Én de deuren zijn ook voorzien van meerpuntsautomaatslot. U draait eenvoudig de deur op slot met de sleutel of knopcilinder en de automaatsloten schieten in een vergrendelde positie.

Kunststof Tuindeuren

Wist u dat het een trend is om tegenwoordig te kiezen voor openslaande kunststof tuindeuren? Uw woning krijg met openslaande tuindeuren een rijkere uitstraling! Dit is dan ook de voornaamste reden waarom mensen bij nieuwbouw projecten steeds vaker kiezen voor het plaatsen van openslaande kunststof tuindeuren.

Kijk hier naar een aantal mogelijke tuindeuren >>

Extra stevige kunststof achterdeuren

Ampa kunststof achterdeuren worden geproduceerd aan de hoogste eisen, omdat ze uiteraard erg veel en vaak gebruikt worden. Dus ze moeten een stootje kunnen hebben. Ze zijn er in vele stijlen en uitvoeringen.

De AMPA kunststof achterdeuren extra stevig en robuust geproduceerd en zijn deze uitstekend geschikt voor intensief gebruik. De kunststof achterdeuren van AMPA bieden comfort en blinken uit door uitstekende thermische isolatiewaarden. Bovendien zijn onze achterdeuren d.m.v. een meerpuntssluiting voorzien van een efficiënte inbraakbescherming. De achterdeuren zijn onderhoudsarm, slag- en stootvast en hebben een lange levensduur en kunnen voldoen aan de eisen voor het verkrijgen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Kijk hier naar een aantal mogelijke achterdeuren >>

STAP01

Stel uw eigen voordeur & achterdeur samen

Een voordeur is natuurlijk het visitekaartje van uw huis. Daarom hebben wij een groot aantal deurpanelen en glassoorten, zodat u zelf kunt kiezen wat u wenst. Uw eigen kunststof voordeur kunt u zelf bepalen van indeling, vorm, kleur tot stijl. Maar ook of u liever wel of geen brievenbus wilt, houtnerf structuur of niet. Wilt u een kunststof voordeur met glas? Of juist niet? En als u glas wilt, wat voor type glas wenst u dan? AMPA biedt u uitgebreide mogelijkheden op het gebied van design. Kijk hier en ontdek wat er mogelijk is! 

STAP02

20% korting op uw offerte

Bij AMPA staat service & kwaliteit voorop. Om het voor u betaalbaar te houden bieden wij u een extra korting op de aanschaf van uw nieuwe kozijnen en deuren. Op het offertebedrag ontvangt u van ons namelijk standaard 20% korting.

STAP03

Financieel advies nodig?

Indien u wenst brengen we u in contact met een onafhankelijk financieel adviseur om de bekostiging van uw nieuwe kunststof kozijnen en deuren te bespreken.

Ja, ik wil kunststof deuren & kozijnen

Bij AMPA staan de specialisten voor u klaar om u te voorzien van gratis advies & offerte evenals een professionele plaatsing van uw nieuwe kunststof deur.

    AMPA Kunststof Kozijnen BV
    AMPA Kunststof Kozijnen BV