Veka Kunststof Deuren

Onze deuren van kunstof zijn niet alleen mooi maar ook veilig. Zo is er staal in verwerkt waardoor ze sterk zijn en dus inbraakwerend.

Top kwaliteit van Veka

Indien u kiest voor een kunststof deur van AMPA dan bent u gegarandeerd van een kwalitatieve goede en veilige deur. Wij leveren de kunststof deur naar uw wensen. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook met staal versterkt en daardoor zeer moeilijk open te breken door inbrekers. Wij hebben veel verschillende soorten deuren en ze zijn dus geschikt als voordeur, achterdeur, schuurdeur of bijvoorbeeld voor de garage. Ontdek de mogelijkheden. Heeft u vragen of wilt u liever dat er iemand langs komt. Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Wij geven graag gratis advies bij u thuis.

Inbraakwerende deuren

Veiligheid en inbraakwerendheid speelt een belangrijke rol bij de keuze van een deur. Onze kunststof deuren zijn voorzien van een meerpuntssluiting en kerntrekbeveiliging, zijn daarnaast compleet staalversterkt. Dit alles zorgt voor een inbraakbeveiliging voor het beschermen van uw eigendommen.

het is ook mogelijk om een deur te plaatsen met het Politiekeurmerk ‘Veilig Wonen’. Vraag naar de mogelijkheden, wij adviseren u graag.

 

Kunststof deur in Genemuiden door AMPA
Grijze deuren van AMPA
Deurgrepen eenvoudig bedienbaar

Onze deurkrukken zijn makkelijk bedienbaar en ergonomisch gevormd. Dit maakt de bediening erg makkelijk voor iedereen, van jong tot oud.

Daarnaast is ons deurbeslag voorzien van een kerntrekbeveiliging en dat maakt het SKG gecertificeerd. Én de deuren zijn ook voorzien van meerpuntsautomaatslot. U draait eenvoudig de deur op slot met de sleutel of knopcilinder en de meerpuntsautomaatslot gaat in de vergrendel positie zodra u de deur sluit. 

Kunststof tuindeuren

Wist u dat het een trend is om tegenwoordig te kiezen voor openslaande kunststof tuindeuren? Uw woning krijgt met openslaande tuindeuren een rijkere uitstraling! Dit is dan ook de voornaamste reden waarom mensen bij nieuwbouw projecten steeds vaker kiezen voor het plaatsen van openslaande kunststof tuindeuren.

Kunststof deuren en kozijnen AMPA in Drachten
Kunststof zijdeur met overkapping
Kunststof zij- of achterdeur

Ampa kunststof achterdeuren of zijdeuren worden geproduceerd met de hoogste eisen. Ze zijn er in vele stijlen en uitvoeringen.

De AMPA kunststof achterdeuren zijn extra stevig en robuust geproduceerd en geschikt voor intensief gebruik. De kunststof achterdeuren van AMPA bieden comfort en blinken uit door uitstekende thermische isolatiewaarden. Bovendien zijn onze achterdeuren d.m.v. een meerpuntssluiting voorzien van een efficiënte inbraakbescherming. De achterdeuren zijn onderhoudsarm, slag- en stootvast en hebben een lange levensduur en kunnen voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Veka Kunststof Deuren

Kies hieronder kunt u allerlei voorbeelden vinden van deuren. Vind u het moeilijk om een keus te maken? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. 

Wij komen bij u thuis kijken wat de beste oplossing is. 

Hieronder kunt u inspiratie opdoen.

VEKA Kunststof deuren van AMPA
Passende kunststof deuren voor uw woning op basis van deskundig en eerlijk advies

Het kopen van kunststof deuren doet u maar één keer. Door het grote aanbod is de keus lastig. Omdat uw investeert voor de lange termijn wilt u de juiste keuze maken. Juist daarom komen onze adviseurs gratis bij u langs. Op basis van uw woning, de wensen kunnen wij een offerte maken op maat.                                       Vrijblijvend natuurlijk! 

Kunststof kozijnen & puien op maat
Top beoordeeld!

Hieronder vindt u een selectie van de door ons opgeleverde werken. We zijn trots op ons werk dus laten we u dat graag zien.

Gratis adviesgesprek of offerte aanvragen?

Wilt u een gratis adviesgeprek over de mogelijkheden van uw woning?  Onze adviseur komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken een vrijblijvende offerte voor u te maken.