Kunststof Kozijnen Flevoland

Op zoek naar hoogwaardige kunststof kozijnen voor jouw woning in Flevoland? Ontdek de perfecte combinatie van duurzaamheid, stijl en energie-efficiëntie bij AMPA Kunststof Kozijnen B.V. uit Borne (Hengelo Overijssel). Wij werken met VEKA kunststof kozijnen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan verduurzamingsnormen voor woningen in Nederland.

Vele woningbezitters in Flevoland gingen je voor in de keuze voor AMPA Kunststof Kozijnen. Bekijk hieronder een selectie van de plaatsen waar wij recentelijk nieuwe kunststof kozijnen, kunststof deuren, kunststof schuifpuien hebben geplaatst.

Profielen van VEKA

Uw selecties

Profiel

Veka verdiept profiel (NL) 

kleur raamwerk

Wit glad en generfd (Ral 9010)

kleur kozijn

Ral 9010 wit glad en generfd

kleur binnenkant

Wit glad en generfd (Ral 9010)

Profiel

?

kleur raamwerk

?

Kleur kozijn

?

Kleur binnenkant

?
Trots beoordeeld!

Hieronder vindt u een selectie van de door ons opgeleverde werken. We zijn trots op ons werk dus laten we u dat graag zien.

Afgelopen week heeft AMPA kunststof kozijnen bij ons geplaatst. en het mag gezegd worden, dat hebben ze erg goed gedaan. Wij zijn meer dan tevreden. Het hele proces van eerste afspraak tot en met plaa

Nenad Vasiljevic

Ik vind AMPA een professionele organisatie. Van het begin tot het eind ben ik goed geholpen. Ik heb niets op hun dienstverlening aan te merken. Zeer bedankt Patrick en Paul!

CV MATCH ONLINE

Wat een vakmensen zijn het van kunststof kozijnen bedrijf "AMPA". Kozijnen keurig vervangen en schitterende schuifpui geplaats. Hierbij veel aandacht tijdens het afwerken van het geheel!

Eric de Widt

Wat een fantastische ervaring! Het eindresultaat overtrof onze verwachtingen. Wat een hardwerkende vaklui. Vriendelijk, deskundig, meedenkend. Kortom, wij bevelen AMPA bij iedereen aan.

Bea Volkers

Prima werk geleverd bij ons. Eerst verkeerd glasin 1 van de kozijnen geplaatst, maar ook dit werd snel opgelost.

Martin
  • Gratis adviesgesprek / offerte aanvragen?

    Wilt u graag een gratis adviesgesprek op basis van uw woning? Onze adviseur komt graag bij u langs om vervolgens een vrijblijvende en reële offerte voor u te op te stellen.

    OFFERTE AANVRAAG