Kunststof kozijnen Specialist - AMPA uit Borne

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Waar moet u op letten bij aankoop kunststof kozijnen

  Kozijnen van uw woning vervangen is dat u eens in de ongeveer 30 tot 40 jaar doet. Daarom is het niet vreemd dat u op zoek bent naar informatie over het aankopen van nieuwe kozijnen. Vragen die wij veel horen zijn: “Waar moet ik op letten bij de aankoop van kunststof kozijnen?” Maar ook: “Zijn Kunststof Kozijnen wel duurzaam?” en “Wat kan ik verwachten als ik Kunststof Kozijnen koop?”. Bij AMPA hebben we meer dan 15 jaar ervaring met de vragen vanuit de markt en natuurlijk onze expertise over kozijnen. Wij geven u graag een stappenplan waar u op moet letten als u in uw vooronderzoek naar Kunststof Kozijnen zit.

  Stap 1 – Gratis advies inwinnen van specialisten

  Wij horen u denken: “Wij van WC-eend”, maar geen zorgen. Wij snappen dat een grote uitgave als het aanschaffen van Kunststof Kozijnen gepaard gaat met het zoeken van informatie en het inwinnen van advies. U zoekt wellicht online naar informatie en bent daarom op deze blog uitgekomen. Maar wellicht heeft u ook met familie/vrienden/kennissen/buren gesproken die al advies hebben gekregen van specialisten. Wat wij echter ook weten is dat de algemene informatie via deze wegen niet altijd passend is voor uw situatie.

  Advies op basis van uw wensen en situatie

  Daarom hebben wij bij AMPA Kunststof Kozijnen de mogelijkheid voor u om een gratis adviesgesprek in te plannen met onze specialisten. Deze vakmannen komen bij u thuis om de woning te bekijken, uw wensen te bespreken en al uw vragen te beantwoorden. Spreek dan ook zeker uw wensen uit.

  Wilt u trendy zwarte kozijnen of wilt u toch liever tijdloze kleur? Breng in kaart wat u mooi vindt. Wij hebben een portfolio gemaakt met al onze uitgevoerde projecten, bekijk de foto’s en laat ons gerust weten wat u mooi vindt. Heeft u een bijzonder formaat raam en twijfelt u of Kunststof Kozijnen überhaupt mogelijk zijn? Voor ons is niets te gek want we plaatsen zelfs Ronde Kunststof kozijnen. Dit gesprek kost u niets (alleen tijd) en u zit nergens aan vast!

  Bekijk de producten tijdens ons adviesgesprek

  Wij vinden het belangrijk dat u producten ook in het echt ziet. Vanaf een scherm kunnen kleuren anders lijken maar ook de kwaliteit en het product in handen houden is vertrouwen krijgen in het product. Daarom laten wij u altijd de producten zien tijdens ons adviesgesprek. U weet dus wat de kwaliteit is wat wij u aanbieden. Zo kunt u een betere keuze maken voor de verduurzaming van uw woning. Vanaf begin 2024 hebben wij tevens een showroom in Borne (Overijssel) waar u meer dan welkom bent om het assortiment en de opties te bekijken.

  Stap 2 – Aankoop van kunststof kozijnen en prijzen vergelijken

  Wij zijn en blijven Nederlanders… we willen altijd de beste deal, prijzen vergelijken en daarna pas beslissen… Wat we echter ook zien is dat er veel prijsvechters op de markt zijn die scherpe prijzen bieden en dan concessies doen op voor u belangrijke onderdelen:

  • Kwaliteit van de kunststof gebruikt in de kozijnen – U wilt ongetwijfeld lang genieten van uw kunststof kozijnen. Weet dat er enorm veel kwaliteitsverschil kan zitten tussen verschillende merken kunststof kozijnen. Bij AMPA kiezen wij voor het gerenommeerde Duitse merk VEKA. Dit is een absoluut A-merk onder de kozijnen.
  • Concessies in duurzaamheid – Wij vinden het belangrijk dat we niet alleen aan de isolatiewaarde van uw woning werken, maar dat we ook op een andere manier rekening houden met het milieu. Mede daarom werken wij met VEKA Kozijnen. De profielmaterialen van VEKA zijn duurzaam ingekocht, het aandeel gerecycled pvc is hoog, de productie is energie-geoptimaliseerd en de profielsystemen voldoen aan de nieuwste isolatie-eisen.
  • Besparing op personeel – Wellicht beseft u ook dat de prijs van Kozijnen is opgebouwd uit een aantal facturen. Er is natuurlijk een productprijs, marge en een belangrijk onderdeel van de kosten is personeel. Bij AMPA Kunststof Kozijnen geloven wij dat tevreden personeel beter werk levert. Wij zullen daarom ook nooit besparen op ons personeel. Er is een hoge werknemers tevredenheid bij het bedrijf en er is duidelijk plezier op de werkvloer. Dat zult u gegarandeerd ervaren als u met ons personeel kennismaakt of tijdens de montage van de kunststof kozijnen.

  Kiezen voor de goedkoopste offerte heeft dus aanzienlijke risico’s voor u als afnemer. Wilt u zeker zijn van een mooie afwerking waar u decennia van kunt genieten dan is de goedkoopste optie niet altijd de juiste weg.

  Stap 3 – Inmeten door een professional

  Inmeten is een precisie werk. Een paar millimeter kan het verschil zijn tussen een mooi kozijn en eindresultaat en een raamkozijn met tocht. Zijn wij bij u langs geweest en heeft u akkoord gegeven op onze offerte? Dan krijgt u bij ons altijd gratis inmeting van de kozijnen. Onze planning maakt een afspraak met u om de kozijnen in te meten op de millimeter nauwkeurig. Hiermee garanderen wij dat onze monteurs een perfect eindresultaat afleveren en beschikken over de juiste kozijnen.

  Stap 4 – Kies voor bedrijven met eigen en ervaren monteurs

  Er zijn veel bedrijven die de eerste twee stappen aanbieden, maar door een tekort aan monteurs besluiten dat u als klant de montage zelf moeten regelen of zelfs zelf moet doen. Hierbij komt een grote uitdaging want er zijn verschillende soorten kozijnen en dat vraagt om een andere aanpak tijdens de montage – YouTube gaat u in dit geval niet altijd de juiste informatie geven. Kiest u voor het inhuren van een ZZP-er? Dan kan het zijn dat deze persoon geen ervaring heeft met het merk of de materialen en dat de montage langer duurt dan nodig. Daarbij kan ook nog eens de isolatiewaarde van de kozijnen omlaag gaan door een verkeerde montage.

  Wij werken uitsluitend met eigen vakmannen

  Dat is dan ook de reden dat wij bij AMPA uitsluitend werken met eigen vakmannen. Deze kozijn monteurs trainen wij in het werken met de VEKA Kunststof Kozijnen die wij altijd plaatsen. Hierdoor weten zij als montage specialist precies wat ze moeten door voor een gedegen en goed resultaat. Wij kunnen daardoor ook de service en garantie bieden die wij belangrijk vinden voor onze klanten!

  Stap 5 – Aanbetaling, garantie & service

  Hiervoor benoemden wij al dat wij service & garantie enorm belangrijk vinden. Vraag onze adviseurs gerust naar onze garantievoorwaarden en service. Zij zullen u hierover graag informeren. Wat we nog niet genoemd hebben in dit stappenplan is het onderdeel aanbetalen. Er zijn behoorlijk veel kozijn bedrijven die om een aanbetaling vragen. Dat is niet hoe wij werken! Wij geloven in werken op basis van vertrouwen. Dat houdt ook in dat wij de kunststof kozijnen inkopen bij onze fabriek en uw nieuwe kozijnen dus 100% voorschieten. Bij AMPA vinden wij het belangrijk dat u eerst ziet wat u krijgt voor u een betaling doet. Wel zo eerlijk toch?

  Succes met uw oriëntatie – wij staan klaar bij vragen

  Wij hopen dat wij u met deze 5 stappen op weg hebben geholpen in het oriëntatieproces voor kunststof kozijnen. Heeft u nog vragen? Of wilt u een adviesgesprek inplannen? Via de vragentool onderaan deze pagina kunt u eenvoudig contact met ons zoeken. Wij staan klaar om u te helpen in de volgende actieve stap in uw aankoopproces voor nieuwe kunststof kozijnen.

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA