Energiebespaarlening  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Energiebespaarlening

  Het Nationaal Energiebespaarfonds stimuleert particuliere woningeigenaren om energiezuinige maatregelen te treffen, door bijvoorbeeld uw woning te voorzien van kunststof kozijnen, ramen en/of deuren. Dit fonds is landelijk beschikbaar voor zowel u als particulier als de VvE’s.

  Een comfortabel en energiezuinig huis kan bijdragen aan een lagere energierekening en aan waardebehoud van de woning.
  Een slimme investering dus. Afhankelijk van het energieverbruik kan de besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van de lening te dekken.
  Soms is er zelfs extra te besparen. Het Nationaal Energiebespaarfonds verstrekt uitsluitend leningen voor bestaande bouw.
  Bespaar op uw energie
  De Energiebespaarlening is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te kunnen financieren.
  Aanvragen leningen bij SVn
  Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, kan de besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw Energiebespaarlening te dekken. Investeer slim èn maak van uw huis een heerlijk comfortabel thuis!
  SVn is door de Stichting Nationaal Energiebespaarfonds aangewezen als uitvoeringsorganisatie en bemiddelaar van het Nationaal Energiebespaarfonds. Dat betekent dat een woningeigenaar rechtstreeks contact heeft met SVn.  Het aanvragen van de lening verloopt niet via de gemeente of provincie, maar kan via de website van energiebespaarrekening.

  Informatie en aanvragen (VvE) Energiebespaarlening

  Kijk voor meer informatie en het aanvragen op www.energiebespaarlening.nl.
  Let op!! Geld lenen kost geld.   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.