Financiering

Financiering van kozijnen

Wilt u nieuwe kunststof kozijnen, uw dakkapel verbeteren, een schuifpui of andere deur? Maar u weet niet hoe u deze kunt bekostigen? Onze ervaren adviseurs brengen u graag in contact met een onafhankelijke financieel adviseur. Er zijn veel verschillende mogelijkheden.

Onze onafhankelijke financieel adviseur zal u informeren over de mogelijkheden en de beste financiering voor u persoonlijk.

 

Gratis adviesgesprek

Onze adviseur komt allereerst graag naar u toe voor een gratis adviesgesprek om uw wensen te inventariseren.  In dit adviesgesprek bekijkt de ervaren adviseur uw huis en de mogelijkheden. Op basis van dit gesprek maakt hij vervolgens een passende offerte. Geheel vrijblijvend natuurlijk. 

Heeft u ook financieel advies nodig? Geef dit dan vooral aan dan kunnen we u in contact brengen met een financieel adviseur.

 

Hoe werkt een financiering?

Heeft u behoefte aan advies over financiering dan kunnen wij u daarmee ook helpen.

Gratis adviesgesprek

Onze adviseur komt allereerst graag naar u toe voor een gratis adviesgesprek en informatiegesprek over bijvoorbeeld  kunststof kozijnen of andere wensen.  In dit adviesgesprek bekijkt de ervaren kozijnadviseur uw huis en inventariseert hij uw wensen. Op basis van dit gesprek brengen wij vervolgens een passende offerte voor uw situatie uit. Heeft u nog niet doorgegeven of u financieel advies wilt? Dan kunt u dit bij een adviesgesprek alsnog aanvragen.

 

01

Financieel advies inwinnen

Wenst u financieel advies? Dan geven wij uw gegevens door aan de onafhankelijke financieel adviseur. Deze zal telefonisch contact met u opnemen en per e-mail inventariseren of uw financiering kans van slagen heeft. Blijkt dat er mogelijkheden zijn? Dan maakt de financieel adviseur een afspraak om persoonlijk bij u langs te komen voor een gratis adviesgesprek. Wij werken samen met een adviseur die zeer veel ervaring heeft met de financiering van kunststof kozijnen. Zo kan hij u met actuele informatie van passend advies voorzien.

 

02

Vrijblijvende offerte

Bent u met de onafhankelijke financiële adviseur uit de bekostiging van de door u gewenste aanpassingen? En heeft u met behulp van onze adviseur een goede keus kunnen maken voor nieuwe kunstof kozijnen, deuren of schuifpui? De juiste kleur kunnen bepalen? Dan maken wij graag voor u een vrijblijvende offerte. Na akkoord gaan wij met u een planning maken voor het plaatsen en komen onze professionele vakmensen het installeren. 

 

03

De verschillende financieringsmogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw nieuwe Veka kunststof kozijnen, deuren of uw nieuwe schuifpui te financieren.

 

Financier uw kunststof kozijnen met lage rente

Er zijn natuurlijk verschillende soorten leningen. Zo kunt u een persoonlijke lening of een doorlopend krediet afsluiten om uw kunststof kozijnen te betalen. Wanneer u overweegt een lening af te sluiten helpt onze onafhankelijke financiële adviseur u graag in de zoektocht naar de laagste rente voor uw lening. Hij zal zorgen dat deze het beste bij uw (financiële) situatie en wensen past.

Overwaarde hypotheek gebruiken

Als u een eigen woning hebt, heeft u hoogstwaarschijnlijk een hypotheek. Zeker als u al langere tijd in uw woning woont kan het de moeite waard zijn om te kijken naar uw hypotheek om de kunststof kozijnen te financieren. Indien uw woningwaarde is gestegen is kunt u deze overwaarde opnemen en gebruiken voor het investeren in bijvoorbeeld kunststof kozijnen, een nieuwe deur of schuifpui.

 

Renteopslag hypotheek bemiddelen

Kan uw hypotheek goedkoper? Misschien wel. Want wist u dat u door een gevalideerde taxatie
van uw woning de renteopslag van uw hypotheek kunt verlagen? Hierdoor bespaart u op uw
maandelijkse kosten en dat geld kunt u opzij zetten voor de financiering van de kunststof
kozijnen of deuren.

Tweede hypotheek op uw huis

Heeft u een hypotheekvorm waarbij het oversluiten of opnemen van de overwaarde lastig blijkt?
Dan is het wellicht mogelijk om een tweede hypotheek af te sluiten voor het bekostigen van de kunststof
kozijnen. Onze onafhankelijke financiële adviseur helpt u graag met het onderzoeken wat de
beste hypotheek verstrekker is voor uw tweede hypotheek.

Kredietverstrekkers & voorwaarden

Er zijn veel verschillende kredietverstrekkers en het is belangrijk om niet alleen bij de grote kredietverstrekkers te kijken maar ook bij kleinere relatief onbekende partijen. Het renteverschil tussen de kredietverstrekkers kan
 oplopen tot ruim 4%.

Let ook goed op bij de verschillende voorwaarden, de looptijd van de lening en hoe u extra kunt aflossen indien gewenst. 

Top beoordeeld!

Hieronder vindt u een selectie van de door ons opgeleverde werken. We zijn trots op ons werk dus laten we u dat graag zien.