Gevelbekleding Renovaties

Bij AMPA staan de specialisten voor u klaar om u te voorzien van gratis advies en een vrijblijvende offerte om uw gevelbekleding te renoveren met kunststof.

 

Antraciet kunsstof Gevelbekleding Groningen
Duurzame gevelrenovatie

AMPA biedt als service de mogelijkheid om de gevelbekleding te renoveren. Dit is echter altijd wel in combinatie met nieuwe kunststof kozijnen voor uw woning. Wist u dat gevelbekleding bepalend kan zijn voor de isolatiewaarde van uw huis?

 

Wanneer uw kozijnen toe zijn aan vervanging kan het zijn dat uw woning ook een gevelrenovatie nodig heeft. Er zijn veel soorten woningen die voorzien zijn van gevelbekleding en gevelpanelen. Zeker wanneer deze gevelbekleding ouder is kan dit zorgen voor onnodig hoge stookkosten. Met de vervanging van uw gevelplaten kan u een aanzienlijke besparing en isolatie bewerkstelligen. Indien u uw kunststof kozijnen bij ons afneemt, kunnen wij ook uw gevelbekleding vernieuwen voor een optimale isolatie voor uw huis.

Voordeel Gevelbekleding renovatie

De voordelen zijn groot wanneer het gaat om gevelrenovatie met kunststof gevelbekleding. Denk aan: Besparing in stookkosten, minder vochtproblemen, minder tocht langs de muren, minder kou langs de muren, koelere woning in de zomer, hoger wooncomfort.

AMPA gebruikt duurzaam Keralit voor de gevelpanelen. Deze zijn milieuvriendelijk en lijken op het oog op hout. Echter, Keralit gevelpanelen en dakrandpanelen zijn gemaakt van gerecycled kunststof. Daardoor blijft de gevelbekleding jarenlang mooi zonder veel onderhoud. De gevelpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben een natuurgetrouwe houtstructuur.

Schuifpui met gevelbekleding kunststof
Kunststof gevelbekleding

Gevelbekleding vervangen door kunststof doen wij alleen wanneer u er ook voor kiest om ook de kozijnen door ons te laten vervangen. Uiteraard ontvangt u ook hierover de tijdelijke 20% projectkorting. 

Keralit Gevelbekleding
Een eerlijk en juist advies over de mogelijkheden van keralit gevelbekleding.

Keralit heeft als verder voordeel dat het een onzichtbare bevestiging heeft. U ziet dus nergens schroeven of gaten. Ook zijn lengtes van wel 6 meter mogelijk zodat alle panelen uit één stuk lijken. De gevelbekleding beschermt uw gevel tegen weer en wind en door de gladde oppervlaktestructuur blijft er bijna geen vuil aan hechten.

Wij komen altijd gratis bij u langs om u te adviseren over de mogelijkheden, van ons krijgt u een eerlijk en juist advies.

Gevelbekleding achterkant huis Alkmaar kunststof AMPA
Top beoordeeld!

Hieronder vindt u een selectie van de door ons opgeleverde werken. We zijn trots op ons werk dus laten we u dat graag zien.

Ja, ik wil een gratis advies over mijn dakkapel!

Ik wil graag een gratis advies gesprek over mijn dakkapel. Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte na aanleiding van de inspectie.