Kunststof kozijnen Ijmuiden

Bij AMPA Kunststof Kozijnen helpen we u graag om uw huis in IJmuiden (Noord-Holland) te verduurzamen met onze hoogwaardige kunststof kozijnen van het merk VEKA. Maatwerk is voor ons vanzelfsprekend. Heeft u specifieke wensen? Wij denken graag met u mee en zorgen voor een passende maatwerkoplossing voor uw nieuwe kunststof kozijnen.

Wilt u meer informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en een gratis offerte. Bekijk hieronder enkele prachtige foto’s van onze opgeleverde projecten in IJmuiden.

Stel uw eigen VEKA kozijn samen

VEKA Kozijnen biedt talloze keuzemogelijkheden. We begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuzes, maar u kunt alvast de opties verkennen met onze online tool. Wilt u meer weten of de kleuren in het echt zien? Vraag dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan bij u thuis. We komen graag langs om u de mogelijkheden te laten zien.

 

Uw selecties

Profiel

Veka verdiept profiel (NL) 

kleur raamwerk

Wit glad en generfd (Ral 9010)

kleur kozijn

Ral 9010 wit glad en generfd

kleur binnenkant

Wit glad en generfd (Ral 9010)

Profiel

?

kleur raamwerk

?

Kleur kozijn

?

Kleur binnenkant

?
Top beoordeeld!

Hieronder vindt u een selectie van de door ons opgeleverde werken. We zijn trots op ons werk dus laten we u dat graag zien.

  • Gratis adviesgesprek / offerte aanvragen?

    Wilt u graag een gratis adviesgesprek op basis van uw woning? Onze adviseur komt graag bij u langs om vervolgens een vrijblijvende en reële offerte voor u te op te stellen.

    OFFERTE AANVRAAG