Kunststof Kozijnen Overijssel

Op zoek naar hoogwaardige kunststof kozijnen voor jouw woning in Overijssel? Ontdek de perfecte combinatie van duurzaamheid, stijl en energie-efficiëntie bij AMPA Kunststof Kozijnen. Wij zijn gevestigd in Borne (op het industrieterrein van o.a. IKEA bij Hengelo (OV). Hier hebben wij ook een showroom waar u op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 kunt inlopen voor advies.

Waarom kiezen voor onze kunststof kozijnen van AMPA in Overijssel?

Of je nu op zoek bent naar kozijnen voor een eigentijds huis in Zwolle, een karakteristieke woning in Deventer, of ergens anders in Overijssel, wij hebben de oplossing voor jou. Wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om je te voorzien van maatwerkadvies voor jouw wensen.

Laat de experts van AMPA Kunststof Kozijnen uit Overijssel je helpen om je huis te transformeren met hoogwaardige kunststof kozijnen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis adviesgesprek met maatwerkofferte.

Profielen van VEKA

Uw selecties

Profiel

Veka verdiept profiel (NL) 

kleur raamwerk

Wit glad en generfd (Ral 9010)

kleur kozijn

Ral 9010 wit glad en generfd

kleur binnenkant

Wit glad en generfd (Ral 9010)

Profiel

?

kleur raamwerk

?

Kleur kozijn

?

Kleur binnenkant

?
Trots beoordeeld!

Hieronder vindt u een selectie van de door ons opgeleverde werken. We zijn trots op ons werk dus laten we u dat graag zien.

Al onze kozijnen op de boven verdieping laten vervangen, wat een top service! 2 aardige medewerkers die enorm goed werk hebben geleverd en een visitekaartje zijn voor het bedrijf! De afwerking is SUPE

sharona de vries

Afgelopen week heeft AMPA kunststof kozijnen bij ons geplaatst. en het mag gezegd worden, dat hebben ze erg goed gedaan. Wij zijn meer dan tevreden. Het hele proces van eerste afspraak tot en met plaa

Nenad Vasiljevic

Wat een vakmensen zijn het van kunststof kozijnen bedrijf "AMPA". Kozijnen keurig vervangen en schitterende schuifpui geplaats. Hierbij veel aandacht tijdens het afwerken van het geheel!

Eric de Widt

2 dagen geleden hebben wij ons ingeschreven en de volgende dag werden we al terug gebeld. Vandaag hebben we aan tafel gezeten met een adviseur en we hebben een zeer prettig gesprek gehad. We zijn heel

Ger Verra

Ik vind AMPA een professionele organisatie. Van het begin tot het eind ben ik goed geholpen. Ik heb niets op hun dienstverlening aan te merken. Zeer bedankt Patrick en Paul!

CV MATCH ONLINE
  • Gratis adviesgesprek / offerte aanvragen?

    Wilt u graag een gratis adviesgesprek op basis van uw woning? Onze adviseur komt graag bij u langs om vervolgens een vrijblijvende en reële offerte voor u te op te stellen.

    OFFERTE AANVRAAG