Kunststof Kozijnen

Zijn uw kozijnen aan een schilderbeurt toe? Ziet u dat de binnenkant van de ramen vochtig zijn? Heeft u nog enkel glas en wilt u energie besparen? Ontdek VEKA kunststof kozijnen van AMPA. Vraag direct een gratis adviesgesprek aan.

ampa Kunststof kozijnen kopen

Gratis advies en 20% korting op kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen vergroten uw woongenot aanzienlijk. Naast de fraaie uitstraling hebben kunststof kozijnen ook nog financiële en praktische voordelen. Kies daarom voor de kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen van AMPA.

Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek en vrijblijvende offerte aan en ontvang 20% korting én gratis inzethorren voor uw nieuwe draaikiep-ramen. Nieuwsgierig naar reeds geplaatste kunststof kozijnen? Bekijk een aantal voorbeelden.

De 11 voordelen van VEKA kunststof kozijnen van AMPA

 • Ze zijn energiekosten besparend en onderhoudsarm.
 • Door het gebruik van een optimale glasisolatie (U-waarde: 1,1 W/m2K) zijn de kozijnen heel isolerend. Deze beglazing kunt u ook in verschillende uitvoeringen bestellen. Zoals figuurglas en triple glas.
 • Wij plaatsen de kozijnen in een kunststof stelkozijn systeem. Het stelkozijn fungeert als fundament van uw nieuwe kunststof kozijn. Hierdoor blijft de isolatie gewaarborgd. Voor zowel geluid als temperatuurwisselingen.
 • Kunststof kozijnen zeer onderhoudsvriendelijk.
 • Kunststof is niet onderhevig aan weersinvloeden, waardoor uw kozijnen langer mooi blijven.
 • Schilderen is niet nodig; een enkele keer een doekje over de kozijnen is voldoende om uw kozijnen mooi te houden.
 • De VEKA kunststof kozijnen zijn inbraakwerend en voldoen aan het politiekeurmerk: Veilig Wonen
 • VEKA kunststof kozijnen zijn brandvertragend en zelfdovend.
 • De VEKA kunststof kozijnen zijn gemaakt van gerecycled materiaal, u denkt dus ook aan het milieu.
 • De VEKA kunststof kozijnen hebben uitstekende warmte isolerende eigenschappen en verminderen daarmee uw CO2 uitstoot.
 • Onze kunststof kozijnen zijn staal versterkt.

Kunststof kozijnen met HR++ beglazing

AMPA plaatst nieuwe kunststof kozijnen altijd met HR++ beglazing waardoor uw nieuwe kozijnen altijd een isolerende werking hebben. Dit levert ook de meeste energiebesparing op. Gemiddeld bespaart u met ons 28 mm HR++ glas bijna 2x zoveel energie dan met gewoon dubbel glas.

HR++ glas

Bij HR++ beglazing is er in de spouw, naast de vulling met edelgas, een flinterdun laagje (coating) met metaaloxide op de ruiten aangebracht. Deze coatings weerkaatsen de warmte, maar laten het zonlicht grotendeels door.

HR++ beglazing verdient zichzelf voornamelijk terug in regelmatig verwarmde vertrekken, zoals de huiskamer.

VEKA Kunststof Kozijnen van AMPA zijn:

DUURZAAM en hebben een LEVENSDUUR van minimaal 50 jaar. De kozijnen zijn onderhoudsarm. Met alleen wassen en invetten blijven ze in goede conditie, ook bij extreme weersomstandigheden.

GELUIDDEMPEND en WARMTE ISOLEREND. Dat ziet u terug op de energierekening. Hebt u plannen om (straks) gasloos te wonen, dan is een goede isolatie van uw woning de eerste vereiste. Met kunststof kozijnen bent u al voorbereid.

 MOOI en nauwelijks te onderscheiden van een houten kozijn. Voor elke woningstijl is een kozijn in de juiste kleur of het gewenste design te krijgen. Strak en modern – of traditioneel met houtnerf en houtlook verbinding.

 VEILIG en BETROUWBAAR. AMPA-kozijnen zijn versterkt met staal en voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Dat geldt uiteraard ook voor het hang- en sluitwerk. Het materiaal is brandvertragend en zelfdovend. Een veilig gevoel.

 MILEUVRIENDELIJK en DUURZAAM. De gebruikte kunststof is recyclebaar en milieuvriendelijk.