Subsidie op Kozijnen in Groningen

  Kunststof Kozijnen voor uw woning in Groningen

  Hoge subsidie voor inwoners Groningen

  Wacht niet langer met het verduurzamen van uw woning in Groningen. Kies vandaag nog voor Kunststof Kozijnen van AMPA en bespaar direct op uw energie.
  Bron: NOS.nl
  Hoge

  Subsidie

  Verduurzamen in Groningen

   

  Woont u in het aardbevingsgebied van Groningen? Dan hebben we goed nieuws voor u. Op 5 maart 2024 werd bekend gemaakt dat het Kabinet 1.6 miljard euro beschikbaar stelt voor het verduurzamen van de woningen.  Wilt u weten of u in aanmerking komt voor extra subsidie vanuit Groningen? Bekijk dan de website van gemeente Groningen.

  In dit nieuwsbericht op NOS.nl is aangekondigd dat het grootste deel van de subsidie gaat naar de kern van het aardbevingsgebied. In deze regio komt maximaal €40.000,- subsidie per woning beschikbaar voor versterking en verduurzaming. Woont u buiten het kerngebied? Dan komt er €20.000,- beschikbaar voor versterking & verduurzaming.

  Het doel van de extra subsidie in Groningen is om muren, daken, ramen, deuren en vloeren zo goed mogelijk te isoleren zodat u als woningeigenaar geen gas meer nodig heeft om de woning warm te houden. Wilt u meer informatie over alle mogelijke subsidies?Bekijk de website van gemeente Groningen.

  De verduurzaming specialisten van AMPA Kunststof Kozijnen komen gratis en vrijblijvend bij u langs om uw woning te bekijken én uw wensen te inventariseren. Vervolgens brengen zij een gratis en vrijblijvende maatwerkofferte uit.

  Garanties van AMPA

  Geen aanbetalingen

  Wij werken op basis van vertrouwen, u betaalt pas na montage.

  VEKA Kwaliteit

  Wij werken alleen met kozijnen van het Duitse kwaliteitsmerk VEKA

  Subsidie advies

  Wij denken met u mee over mogelijke subsidies zodat u geld bespaart.

  Uitstekende service

  Van gratis adviesgesprek tot persoonlijke service na oplevering.

  Wat kunt u verwachten?

  Bij AMPA Kunststof Kozijnen werken we uitsluitend met eigen Vakmannen. Onze medewerkers worden geroemd om de nuchterheid en werkmentaliteit. In 3 eenvoudige stappen werken we toe naar nieuwe kunststof kozijnen voor uw woning. Wij vertellen u graag wat u kunt verwachten als u voor AMPA kiest.

  AMPA Kunststof kozijnen website

  Gratis adviesgesprek

  Wij starten altijd met een gratis adviesgesprek bij u thuis. In dit adviesgesprek bekijkt onze adviseur uw woning zodat hij een reële offerte voor u kan opstellen. 

   

  Productie kunststof kozijnen

  Inmeten en produceren

  Na akkoord op de offerte zullen wij langskomen om alles goed en officieel in te meten. Vervolgens zullen wij uw maatwerk VEKA kunststof kozijnen produceren. U hoeft hiervoor niets aan te betalen.

  AMPA kozijnen van Kunststof

  Montage en oplevering

  Ruim van tevoren nemen we contact met u op om de plaatsing van uw VEKA Kunststof Kozijnen in te plannen. Onze eigen vakmannen komen op de afgesproken datum vakkundig en professioneel de kozijnen plaatsen.

  Top beoordeeld!

  Hieronder vindt u een selectie van de door ons opgeleverde werken. We zijn trots op ons werk dus laten we u dat graag zien.

  Gratis adviesgesprek / offerte aanvragen?

  Wilt u graag een gratis adviesgesprek op basis van uw woning? Onze adviseur komt graag bij u langs om vervolgens een vrijblijvende en reële offerte voor u te op te stellen.