Dakkapel Renovaties

Bij AMPA staan de specialisten voor u klaar om u te voorzien van gratis advies en een vrijblijvende offerte om uw dakkapel te renoveren.

 

Dakkapel renovatie
Duurzame dakkapel renovatie

Uw dakkapel is in een slechte staat en u wilt uw dakkapel duurzaam renoveren, dan bent u bij AMPA aan het juiste adres. Er kan van alles aan de hand zijn. Zijn bijvoorbeeld de kozijnen aan onderhoud of vervanging toe? De dakkapel renovatie van AMPA geeft u de mogelijkheid om op een duurzame manier uw dakkapel te renoveren. Geheel naar uw eigen wens.

AMPA heeft vele dakkapellen gerenoveerd en daarbij keer op keer bewezen dat hier nog veel rendement te behalen valt.  

Voordeel dakkapel renovatie

Na de renovatie ziet uw dakkapel er weer als nieuw uit! Deze is nu onderhoudsarm en kan weer heel wat jaartjes mee, zodat u van alle comfort kunt genieten.  Het grootste voordeel is natuurlijk dat u niet de hele binnenafwerking opnieuw hoeft te laten uitvoeren. Alles is na renovatie keurig afgewerkt en aan de buitenzijde hoeft u nooit meer te schilderen.  Heerlijk toch?

Stel, u heeft een dakkapel van hout en deze verkeert in slechte staat. Of u wilt niet meer om de zoveel jaar het dak op om alles te moeten schilderen. Dakkapel renovatie kan dan uw oplossing zijn. Bij een dakkapel renovatie plaatsen wij een nieuw kunststof kozijn in de bestaande dakkapel. Zie hieronder een aantal voorbeelden van de vele mogelijkheden.

Kunststof dakkapel van AMPA in Zutphen
Dakkapel renovatie

Heeft uw een dakkapel die in slechte staat is? Op een gegeven moment is het belangrijk om de dakkapel te renoveren. Hieronder ziet u een aantal foto’s van de dakkapellen die we hebben gerenoveerd.

AMPA Dakkapel Renovatie
Een eerlijk en juist advies over de mogelijkheden van uw dakkapel.

Hoe gaat een renovatie van een dakkapel in zijn werk? Allereerst moeten we nagaan wat vervangen moet worden en wat nog goed is. U kunt denken aan het vervangen van het glas en de kozijnen. Houten zij-schoten en de zij-plaat en de boeiranden kunnen we direct meenemen indien nodig. We vervangen alles met duurzame, milieuvriendelijke kunststof alternatieven. Zo kunnen uw dakkapellen weer jaren mee. 

Wij komen altijd gratis bij u langs om u te adviseren over de mogelijkheden, van ons krijgt u een eerlijk en juist advies.

Kunststof kozijnen & puien op maat
Top beoordeeld!

Hieronder vindt u een selectie van de door ons opgeleverde werken. We zijn trots op ons werk dus laten we u dat graag zien.

Ja, ik wil een gratis advies over mijn dakkapel!

Ik wil graag een gratis advies gesprek over mijn dakkapel. Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte na aanleiding van de inspectie.