Onze referenties

Wij kunnen u uiteraard vertellen over hoe klanten onze dienst ervaren, maar wij geloven dat wij onze klanten beter zelf aan het woord kunnen laten. Ontdek hoe klanten onze service en dienst ervaren in de onafhankelijke reviewtool Qshops.nl

8.9

29 reviews op Qshops
AMPA
70%
70%
70%
70%
70%

Reviews

AMPA Bouw & Kozijntechniek BV
4.75 stars - "AMPA Bouw & Kozijntechniek BV" Smits Wij zijn bijzonder tevreden over de gehele afwikkeling van ons project met het plaatsen van kunststofkozijnen in onze woning.(Op de 1e verdieping alle kozijnen en aan de achterkant van onze woning een schuifdeur en keukenelement).Vantevoren is het altijd moeilijk in te schatten of je met een goed, degelijk en vertrouwd bedrijf te maken hebt.Deze woorden vatten direct het bedrijf van de heer Amsbergen samen.Vanaf het begin was er een duidelijke uitleg wat het plaatsen van kunststofkozijnen inhield en werd er goed meegedacht wat de beste optie was qua uitvoering en prijs. Vanaf het moment dat wij een afspraak hebben gemaakt met de dhr Ambergen Is de communicatie zeer goed verlopen. Er was veel ruimte voor uitleg alsmede vragen van ons over de kozijnen. Er werd vooral aanbevolen om andere aanbieders uit te nodigen. Wat wij ook gedaan hebben.Uiteindelijk zijn wij weer uitgekomen bij AMPA. Metname omdat de kozijnen zelf door AMPA gemaakt worden en geplaatst heeft ons doen besluiten om voor AMPA te kiezen. Door de goede voorbeelden in de wijk was de keuze eigenlijk snel gemaakt. Prijstechnisch zit AMPA prima in de markt in vergelijking met andere aanbieders.De kozijnen zijn keurig geplaatst en de afwerking is werkelijk Top te noemen! Een glaslat die (wat later bleek) beschadigd was is ook keurig vervangen.Wij kunnen daarom AMPA die hoogwaardige kozijnen levert iedereen van harte aanbevelen.

10.0

Wij zijn bijzonder tevreden over de gehele afwikkeling van ons project met het plaatsen van kunststofkozijnen in onze woning.(Op de 1e verdieping alle kozijnen en aan de achterkant van onze woning een schuifdeur en keukenelement).Vantevoren is het altijd moeilijk in te schatten of je met een goed, degelijk en vertrouwd bedrijf te maken hebt.Deze woorden vatten direct het bedrijf van de heer Amsbergen samen.Vanaf het begin was er een duidelijke uitleg wat het plaatsen van kunststofkozijnen inhield en werd er goed meegedacht wat de beste optie was qua uitvoering en prijs. Vanaf het moment dat wij een afspraak hebben gemaakt met de dhr Ambergen Is de communicatie zeer goed verlopen. Er was veel ruimte voor uitleg alsmede vragen van ons over de kozijnen. Er werd vooral aanbevolen om andere aanbieders uit te nodigen. Wat wij ook gedaan hebben.Uiteindelijk zijn wij weer uitgekomen bij AMPA. Metname omdat de kozijnen zelf door AMPA gemaakt worden en geplaatst heeft ons doen besluiten om voor AMPA te kiezen. Door de goede voorbeelden in de wijk was de keuze eigenlijk snel gemaakt. Prijstechnisch zit AMPA prima in de markt in vergelijking met andere aanbieders.De kozijnen zijn keurig geplaatst en de afwerking is werkelijk Top te noemen! Een glaslat die (wat later bleek) beschadigd was is ook keurig vervangen.Wij kunnen daarom AMPA die hoogwaardige kozijnen levert iedereen van harte aanbevelen.

Smits

AMPA Bouw & Kozijntechniek BV
4.4 stars - "AMPA Bouw & Kozijntechniek BV" Metz "Ik ben overigens super te spreken over het ploegje jongens wat hier was. Ze zijn net weg; werken keihard en zijn super netjes en beleefd. Top.? ?Dus kortom SUPER tevreden. En nogmaals bedankt voor goede zorg. Spreek je later, groet Petra?

10.0

"Ik ben overigens super te spreken over het ploegje jongens wat hier was. Ze zijn net weg; werken keihard en zijn super netjes en beleefd. Top.? ?Dus kortom SUPER tevreden. En nogmaals bedankt voor goede zorg. Spreek je later, groet Petra?

Metz

AMPA Bouw & Kozijntechniek BV
4.25 stars - "AMPA Bouw & Kozijntechniek BV" Verrips Wij hebben enkele kunststof kozijnen boven laten vervangen, en een mooie glazen overkapping met schuifpui laten plaatsen door AMPA. We zijn super tevreden. Nette montage heren, duidelijke afspraken en mooi strak werk geleverd.

10.0

Wij hebben enkele kunststof kozijnen boven laten vervangen, en een mooie glazen overkapping met schuifpui laten plaatsen door AMPA. We zijn super tevreden. Nette montage heren, duidelijke afspraken en mooi strak werk geleverd.

Verrips

AMPA Bouw & Kozijntechniek BV
4.65 stars - "AMPA Bouw & Kozijntechniek BV" Holthuis Bij mij was er al wat kunststof geplaatst jaren geleden?Maar ik had ook nog houten kozijnen, en mijn deuren tochten altijd. Paul heeft me overtuigd. Nu is alles klaar, geen tocht meer, zomers lekker koel, ?s winters lekker warm, dank je wel Paul!

10.0

Bij mij was er al wat kunststof geplaatst jaren geleden?Maar ik had ook nog houten kozijnen, en mijn deuren tochten altijd. Paul heeft me overtuigd. Nu is alles klaar, geen tocht meer, zomers lekker koel, ?s winters lekker warm, dank je wel Paul!

Holthuis

AMPA Bouw & Kozijntechniek BV
4.3 stars - "AMPA Bouw & Kozijntechniek BV" Wijfje Bij ons kwam een medewerker van Ampa aan de deur om ons over het bedrijf te informeren en te zien of er van onze kant interesse was om kunstof kozijnen te laten plaatsen. Toeval wil dat wij inderdaad bij verschillende bedrijven offertes op aan het vragen waren en ook Ampa werd daarom uitgenodigd voor een gesprek.Paul kwam hiervoor bij ons langs en heeft alles in voor ons duidelijke 'jip en Janneke' taal uitgelegd, het product en verschillende projecten laten zien. Ook werd er met ons mee gedacht, wat erg prettig is aangezien zij er toch echt meer verstand van hebben dan wij. Na het gesprek en het ontvangen van de uiteindelijke offerte was het voor ons duidelijk dat we ons project door Ampa zouden laten doen. Betere en mooiere kwaliteit, duidelijkheid en een goede prijs. Al met al een goed gevoel. Afgelopen week zijn de mannen van Ampa dan eindelijk bij ons aan het werk gegaan om een dakkapel, openslaande deuren naar de achtertuin en overal kunstof kozijnen te plaatsen, en wij zijn absoluut meer dan tevreden! Aardige zeer hardwerkende gasten die een prima product afleveren. De afwerking is prachtig en binnen 3 dagen hebben wij wat lijkt een nieuw huis waar we heel lang mee vooruit kunnen. Onze verwachtingen zijn zwaar overtroffen! Dankjewel Paul, Jos, Hendrik, Johan en Henk!

10.0

Bij ons kwam een medewerker van Ampa aan de deur om ons over het bedrijf te informeren en te zien of er van onze kant interesse was om kunstof kozijnen te laten plaatsen. Toeval wil dat wij inderdaad bij verschillende bedrijven offertes op aan het vragen waren en ook Ampa werd daarom uitgenodigd voor een gesprek.Paul kwam hiervoor bij ons langs en heeft alles in voor ons duidelijke 'jip en Janneke' taal uitgelegd, het product en verschillende projecten laten zien. Ook werd er met ons mee gedacht, wat erg prettig is aangezien zij er toch echt meer verstand van hebben dan wij. Na het gesprek en het ontvangen van de uiteindelijke offerte was het voor ons duidelijk dat we ons project door Ampa zouden laten doen. Betere en mooiere kwaliteit, duidelijkheid en een goede prijs. Al met al een goed gevoel. Afgelopen week zijn de mannen van Ampa dan eindelijk bij ons aan het werk gegaan om een dakkapel, openslaande deuren naar de achtertuin en overal kunstof kozijnen te plaatsen, en wij zijn absoluut meer dan tevreden! Aardige zeer hardwerkende gasten die een prima product afleveren. De afwerking is prachtig en binnen 3 dagen hebben wij wat lijkt een nieuw huis waar we heel lang mee vooruit kunnen. Onze verwachtingen zijn zwaar overtroffen! Dankjewel Paul, Jos, Hendrik, Johan en Henk!

Wijfje

AMPA Bouw & Kozijntechniek BV
4.5 stars - "AMPA Bouw & Kozijntechniek BV" Huegen Zijn erg blij met onze mooie nieuwe kozijnen, goede/duidelijke afspraken. zijn vlot en super geplaatst. Heel tevreden kan het iedereen aanraden bij AMPA! Bedankt!

10.0

Zijn erg blij met onze mooie nieuwe kozijnen, goede/duidelijke afspraken. zijn vlot en super geplaatst. Heel tevreden kan het iedereen aanraden bij AMPA! Bedankt!

Huegen

AMPA Bouw & Kozijntechniek BV
4.8 stars - "AMPA Bouw & Kozijntechniek BV" van Hinthum Bij deze mijn complimenten voor de geweldige service. Het slot van de voordeur werkt perfect! Alles bij elkaar ben ik zeer goed tevreden. Het contact, de levering, de kwaliteit, het plaatsen, de twee medewerkers, de monteur. Terug storting van het teveel betaalde bedrag. Ik kan alleen maar zeggen chappeau! En ga zo door, mijn positieve reclame heb je!

10.0

Bij deze mijn complimenten voor de geweldige service. Het slot van de voordeur werkt perfect! Alles bij elkaar ben ik zeer goed tevreden. Het contact, de levering, de kwaliteit, het plaatsen, de twee medewerkers, de monteur. Terug storting van het teveel betaalde bedrag. Ik kan alleen maar zeggen chappeau! En ga zo door, mijn positieve reclame heb je!

van Hinthum

AMPA Bouw & Kozijntechniek BV
4.4 stars - "AMPA Bouw & Kozijntechniek BV" van Dijk Dank u wel voor de nette en snelle afhandeling mbt het renoveren van de dakkapel. We zijn erg tevreden. Jammer dat het glas niet direct geplaatst kon worden, maar dat is in die week keurig opgelost. Dank.

10.0

Dank u wel voor de nette en snelle afhandeling mbt het renoveren van de dakkapel. We zijn erg tevreden. Jammer dat het glas niet direct geplaatst kon worden, maar dat is in die week keurig opgelost. Dank.

van Dijk

AMPA Bouw & Kozijntechniek BV
4.45 stars - "AMPA Bouw & Kozijntechniek BV" Gloerich Goede voorlichting, duidelijk (geen aanbetaling) Monteurs waren vriendelijk, behulpzaam en correct. (ze hebben geen rotzooi achtergelaten) Geplaatste kunststof kozijnen zijn vakkundig geplaatst. Ben zeer blij met het panorama raam en kiepdeur.

10.0

Goede voorlichting, duidelijk (geen aanbetaling) Monteurs waren vriendelijk, behulpzaam en correct. (ze hebben geen rotzooi achtergelaten) Geplaatste kunststof kozijnen zijn vakkundig geplaatst. Ben zeer blij met het panorama raam en kiepdeur.

Gloerich

AMPA Bouw & Kozijntechniek BV
4.8 stars - "AMPA Bouw & Kozijntechniek BV" vd Wijden 100% oke! Als we een dakkapel kunnen betalen, weten we nu al wie we deze laten leveren en monteren. Prima monteurs. Goede zaken!

10.0

100% oke! Als we een dakkapel kunnen betalen, weten we nu al wie we deze laten leveren en monteren. Prima monteurs. Goede zaken!

vd Wijden

AMPA Bouw & Kozijntechniek BV
4.5 stars - "AMPA Bouw & Kozijntechniek BV" Kleefman Naast correcte en deskundige informatie, was er met meerdere medewerkers een leuk en persoonlijk contact. Voor mij belangrijk., want ik vind een prettige afwikkeling wel zo fijn. Ik zal ampa zeker aanbevelen aan mijn vrienden en kennissen.

10.0

Naast correcte en deskundige informatie, was er met meerdere medewerkers een leuk en persoonlijk contact. Voor mij belangrijk., want ik vind een prettige afwikkeling wel zo fijn. Ik zal ampa zeker aanbevelen aan mijn vrienden en kennissen.

Kleefman

AMPA Bouw & Kozijntechniek BV
4.25 stars - "AMPA Bouw & Kozijntechniek BV" Roelofs Snelle en duidelijke communicatie vooraf. Goed en eerlijk de afspraken nagekomen. Wij zijn erg tevreden over de manier van werken en ze werken ook zerr netjes. Het is zeker een aanrader, dit bedrijf te bellen. Wij doen het in de toekomst zeker nog een keer. Al met al een tevreden klant.

10.0

Snelle en duidelijke communicatie vooraf. Goed en eerlijk de afspraken nagekomen. Wij zijn erg tevreden over de manier van werken en ze werken ook zerr netjes. Het is zeker een aanrader, dit bedrijf te bellen. Wij doen het in de toekomst zeker nog een keer. Al met al een tevreden klant.

Roelofs

AMPA Bouw & Kozijntechniek BV
4.7 stars - "AMPA Bouw & Kozijntechniek BV" van Erp Geweldig! Goed advies, heldere offerte. Snelle levering en absoluut keurige afwerking. Een echte aanrader!

10.0

Geweldig! Goed advies, heldere offerte. Snelle levering en absoluut keurige afwerking. Een echte aanrader!

van Erp

AMPA Bouw & Kozijntechniek BV
4 stars - "AMPA Bouw & Kozijntechniek BV" Blokland Project is naar tevredenheid uitgevoerd .

10.0

Project is naar tevredenheid uitgevoerd .

Blokland

AMPA Bouw & Kozijntechniek BV
4.5 stars - "AMPA Bouw & Kozijntechniek BV" Kooij Wij zijn zeer tevreden. Verdeeld over 3 jaar hebben wij in/om ons huis kunststof kozijnen, rolluiken en een overkapping laten plaatsen. Vanaf 't eerste bezoek in 2012, hadden we een goed gevoel. Ampa is niet de goedkoopste, maar zeker betrouwbaar., levert uitstekend werk, geeft duidelijke informatie, zeer kundig en prettig personeel. Wij zijn klaar, maar zullen AMPA zeker aanbevelen bij anderen.

10.0

Wij zijn zeer tevreden. Verdeeld over 3 jaar hebben wij in/om ons huis kunststof kozijnen, rolluiken en een overkapping laten plaatsen. Vanaf 't eerste bezoek in 2012, hadden we een goed gevoel. Ampa is niet de goedkoopste, maar zeker betrouwbaar., levert uitstekend werk, geeft duidelijke informatie, zeer kundig en prettig personeel. Wij zijn klaar, maar zullen AMPA zeker aanbevelen bij anderen.

Kooij

AMPA Bouw & Kozijntechniek BV
4.5 stars - "AMPA Bouw & Kozijntechniek BV" Nijman Mijn bevindingen over AMPA zijn heel positief. Het begon met een gezellig gesprek en ik heb op alle vragen een passend antword gegeven, dus ging ik met ze in zee. De montage ging voorspoedig met mooi weer en alles wat ik vroeg kon gedaan worden. En anders kwam er in overleg een oplossing. De afwerking is perfekt. Tot slot raad ik iedereen aan om contact op te nemen met AMPA ivm de prijs verhoudingen onderling.

10.0

Mijn bevindingen over AMPA zijn heel positief. Het begon met een gezellig gesprek en ik heb op alle vragen een passend antword gegeven, dus ging ik met ze in zee. De montage ging voorspoedig met mooi weer en alles wat ik vroeg kon gedaan worden. En anders kwam er in overleg een oplossing. De afwerking is perfekt. Tot slot raad ik iedereen aan om contact op te nemen met AMPA ivm de prijs verhoudingen onderling.

Nijman

AMPA Bouw & Kozijntechniek BV
4.45 stars - "AMPA Bouw & Kozijntechniek BV" van Aart Heel prettige samenwerking. In het voortraject is er goed geluisterd naar onze wensen en goed meegedacht in verschillende opties/prijsniveaus. De dag van de installatie is prima verlopen, met een hele nette afwerking, zoals beloofd.

10.0

Heel prettige samenwerking. In het voortraject is er goed geluisterd naar onze wensen en goed meegedacht in verschillende opties/prijsniveaus. De dag van de installatie is prima verlopen, met een hele nette afwerking, zoals beloofd.

van Aart

AMPA Bouw & Kozijntechniek BV
4 stars - "AMPA Bouw & Kozijntechniek BV" Jongeman-Coulier Zeer tevreden over de montage en monteurs. Afwerking was prima. Ze ruimen alles netjes op. Alleen heeft de adviseur het zelf niet opgeleverd. Die hebben we helaas niet meer gezien.

10.0

Zeer tevreden over de montage en monteurs. Afwerking was prima. Ze ruimen alles netjes op. Alleen heeft de adviseur het zelf niet opgeleverd. Die hebben we helaas niet meer gezien.

Jongeman-Coulier

AMPA Bouw & Kozijntechniek BV
4.65 stars - "AMPA Bouw & Kozijntechniek BV" Hillaert We hebben allereerst een afspraak gemaakt en al zeer snel stond Paul bij ons voor de deur, met de nodige informatie omtrent kunststof kozijnen. Alles werd ons getoond met wat er allemaal mogelijk was , zeer professioneel. Nadat we onze goedkeuring hadden gegeven na een aantal weken, kwamen ze inmeten en werd er een datum afgesproken wanneer het allemaal geplaatst kon worden. Op de dag van plaatsing stonden er 3 mannen aan de deur met de kunststof kozijnen (ramen waren al een paar dagen eerder geleverd). Na een bak koffie gingen ze aan de slag, in een rap tempo. Voor we het wisten hadden ze de ramen boven aan de voorkant en de voordeur eral uit. Aan het einde van de dag waren de ramen boven en de voordeur al geplaatst. We waren zeer onder de indruk. De volgende dag hebben ze met z'n tweeen het grote raam beneden , wc raampje en het bovenraam aan de achterkant geplaatst. Dus het ging heel erg snel allemaal. Tot onze grote verbazing stonden er de volgende dag 4 man op de stoep. De 1 begon aan het grote raam achter, en de ander ging bezig met de achter deur. 2 gingen tot slot het dak op voor de dakkapelrenovatie. Alles werd geplaatst en keurig afgewerkt, grote complimenten. Aan het einde van de dag was alles klaar. Ze hadden op een week gerekend met 2 personen, maar met 3 lange dagen hard werken was alles geplaatst en afgewerkt. We hadden alleen een beschadiging op een plaat in de voordeur, maar deze is netjes vervangen. Pas sloot de achterdeur niet meer goed, melding gemaakt en de volgende dag stond de monteur al op de stoep en heeft het weer netjes afgesteld. Wij zijn erg blij met het resultaat en genieten er elke dag van. onze hartelijke dank voor alles.

10.0

We hebben allereerst een afspraak gemaakt en al zeer snel stond Paul bij ons voor de deur, met de nodige informatie omtrent kunststof kozijnen. Alles werd ons getoond met wat er allemaal mogelijk was , zeer professioneel. Nadat we onze goedkeuring hadden gegeven na een aantal weken, kwamen ze inmeten en werd er een datum afgesproken wanneer het allemaal geplaatst kon worden. Op de dag van plaatsing stonden er 3 mannen aan de deur met de kunststof kozijnen (ramen waren al een paar dagen eerder geleverd). Na een bak koffie gingen ze aan de slag, in een rap tempo. Voor we het wisten hadden ze de ramen boven aan de voorkant en de voordeur eral uit. Aan het einde van de dag waren de ramen boven en de voordeur al geplaatst. We waren zeer onder de indruk. De volgende dag hebben ze met z'n tweeen het grote raam beneden , wc raampje en het bovenraam aan de achterkant geplaatst. Dus het ging heel erg snel allemaal. Tot onze grote verbazing stonden er de volgende dag 4 man op de stoep. De 1 begon aan het grote raam achter, en de ander ging bezig met de achter deur. 2 gingen tot slot het dak op voor de dakkapelrenovatie. Alles werd geplaatst en keurig afgewerkt, grote complimenten. Aan het einde van de dag was alles klaar. Ze hadden op een week gerekend met 2 personen, maar met 3 lange dagen hard werken was alles geplaatst en afgewerkt. We hadden alleen een beschadiging op een plaat in de voordeur, maar deze is netjes vervangen. Pas sloot de achterdeur niet meer goed, melding gemaakt en de volgende dag stond de monteur al op de stoep en heeft het weer netjes afgesteld. Wij zijn erg blij met het resultaat en genieten er elke dag van. onze hartelijke dank voor alles.

Hillaert

AMPA Bouw & Kozijntechniek BV
4.45 stars - "AMPA Bouw & Kozijntechniek BV" Sinnema Het gesprek met Paul is als zeer prettig ervaren. Hij toont erg veel empathie en is zeer kundig in advies en service. De artikelen zijn snel gelevrd en de 2 dagen dat er kozijnen zijn geplaatst is ook als zeer goed ervaren. We hadden de afspraak dat ik ook een gedeelte zou ondersteunen en dat uw personeel mij wat tips en tools zouden meegeven. Dit hebben zij meer als goed gedaan en zodoende hebben we met z'n allen een mooi resultaat geboekt. Uw personeel, was op het moment dat ze hier waren vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben een mooi product afgeleverd. De verdere afhandeling is ook goed verlopen en ik zal uw bedrijf zeker bij externen aanraden. Als ik in de toekomst nog plannen heb, die betrekking hebben op u, kom ik zeker bij uw bedrijf terug.

10.0

Het gesprek met Paul is als zeer prettig ervaren. Hij toont erg veel empathie en is zeer kundig in advies en service. De artikelen zijn snel gelevrd en de 2 dagen dat er kozijnen zijn geplaatst is ook als zeer goed ervaren. We hadden de afspraak dat ik ook een gedeelte zou ondersteunen en dat uw personeel mij wat tips en tools zouden meegeven. Dit hebben zij meer als goed gedaan en zodoende hebben we met z'n allen een mooi resultaat geboekt. Uw personeel, was op het moment dat ze hier waren vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben een mooi product afgeleverd. De verdere afhandeling is ook goed verlopen en ik zal uw bedrijf zeker bij externen aanraden. Als ik in de toekomst nog plannen heb, die betrekking hebben op u, kom ik zeker bij uw bedrijf terug.

Sinnema

AMPA Bouw & Kozijntechniek BV
4.3 stars - "AMPA Bouw & Kozijntechniek BV" Tamminga In vergelijking met eerdere contacten met vertegenwoordigers van leveranciers van kunststof kozijnen, wat het eerste contact met Paul erg prettig. Ook was de offerte goed uitgewerkt en de prijsstelling gunstig. Het inmeten en plaatsen van de kozijnen en deuren verliep professioneel en soepel. Op vragen na afloop van de installatie werd snel en deskundig gereageerd.

10.0

In vergelijking met eerdere contacten met vertegenwoordigers van leveranciers van kunststof kozijnen, wat het eerste contact met Paul erg prettig. Ook was de offerte goed uitgewerkt en de prijsstelling gunstig. Het inmeten en plaatsen van de kozijnen en deuren verliep professioneel en soepel. Op vragen na afloop van de installatie werd snel en deskundig gereageerd.

Tamminga

AMPA Bouw & Kozijntechniek BV
4.7 stars - "AMPA Bouw & Kozijntechniek BV" Beyen De naam AMPA hoorde ik voor het eerst van mijn loodgieter, firma Peereboom in Den Haag, die mij vertelde dat hij zulk mooi werk van hen had gezien. Hij had geen woord teveel gezegd. De ramen en deuren zijn stevig, mooi en goed afgewerkt en bij de ramen zitte, standaard horren. Het geheel ziet er niet alleen verzorgd maar ook solide uit en ik krijg dan ook veel positieve reacties. Ook is opvallend hoe snel, netjes en vakkundig de mensen van AMPA werken. Er moesten flinke ingrepen gedaan worden en dat gebeurde zonder dat er over gezeurd werd. De offerte die je krijgt klopt en er komen geen verhalen van "ja, maar er was meer werk, en dit hadden wij niet kunnen weten..."met een hogere rekening als gevolg. Er wordt oplossingsgericht meegedacht en gewerkt. Bovendien zijn alle mensen met wie je te maken krijgt, even vriendelijk en beleefd, hetgeen hier in de randstad wel een anders kan zijn. Kortom, ik ben niet alleen erg tevreden met het werk van AMPA, maar zou hen altijd weer nemen.

10.0

De naam AMPA hoorde ik voor het eerst van mijn loodgieter, firma Peereboom in Den Haag, die mij vertelde dat hij zulk mooi werk van hen had gezien. Hij had geen woord teveel gezegd. De ramen en deuren zijn stevig, mooi en goed afgewerkt en bij de ramen zitte, standaard horren. Het geheel ziet er niet alleen verzorgd maar ook solide uit en ik krijg dan ook veel positieve reacties. Ook is opvallend hoe snel, netjes en vakkundig de mensen van AMPA werken. Er moesten flinke ingrepen gedaan worden en dat gebeurde zonder dat er over gezeurd werd. De offerte die je krijgt klopt en er komen geen verhalen van "ja, maar er was meer werk, en dit hadden wij niet kunnen weten..."met een hogere rekening als gevolg. Er wordt oplossingsgericht meegedacht en gewerkt. Bovendien zijn alle mensen met wie je te maken krijgt, even vriendelijk en beleefd, hetgeen hier in de randstad wel een anders kan zijn. Kortom, ik ben niet alleen erg tevreden met het werk van AMPA, maar zou hen altijd weer nemen.

Beyen

AMPA Bouw & Kozijntechniek BV
4.5 stars - "AMPA Bouw & Kozijntechniek BV" Spies Ampa is uitstekend en zeer klantvriendelijk.

10.0

Ampa is uitstekend en zeer klantvriendelijk.

Spies

AMPA Bouw & Kozijntechniek BV
4.65 stars - "AMPA Bouw & Kozijntechniek BV" E.M. van Harmelen Ik had totaal verrotte houten stelkozijnen, wat maakte het vervangen van drie op zich nog goed functionerende aluminium kozijnen en schuifpuien in onze 35 jaar oude woning noodzakelijk. Een zoektocht op internet naar rotvrije kunststof stelkozijnen bracht ons bij AMPA Bouw & kozijntechniek. Over de door Ampa geleverde drie VEka kunststof kozijnen met schuifpuien, gemonteerd op kunststof stelkozijnen, de montage, de afwerking, het voorafgaande advies en de daarna geleverde service, het ruimschoots na de garantietermijn kosteloos vervangen van een schuifpuivergrendeling, zijn wij bijzonder tevreden.

10.0

Ik had totaal verrotte houten stelkozijnen, wat maakte het vervangen van drie op zich nog goed functionerende aluminium kozijnen en schuifpuien in onze 35 jaar oude woning noodzakelijk. Een zoektocht op internet naar rotvrije kunststof stelkozijnen bracht ons bij AMPA Bouw & kozijntechniek. Over de door Ampa geleverde drie VEka kunststof kozijnen met schuifpuien, gemonteerd op kunststof stelkozijnen, de montage, de afwerking, het voorafgaande advies en de daarna geleverde service, het ruimschoots na de garantietermijn kosteloos vervangen van een schuifpuivergrendeling, zijn wij bijzonder tevreden.

E.M. van Harmelen

AMPA Bouw & Kozijntechniek BV
4 stars - "AMPA Bouw & Kozijntechniek BV" Olthof Gesprek adviseren goed. Montage goed en snel. Misschien door snelheid niet 2 even lange afwerklijsten langs het raam in de badkamer geplaatst. Is niet heel fraai. Geen eindgesprek gehad met adviseur. Tevreden over de producten.

10.0

Gesprek adviseren goed. Montage goed en snel. Misschien door snelheid niet 2 even lange afwerklijsten langs het raam in de badkamer geplaatst. Is niet heel fraai. Geen eindgesprek gehad met adviseur. Tevreden over de producten.

Olthof

AMPA Bouw & Kozijntechniek BV
4.3 stars - "AMPA Bouw & Kozijntechniek BV" van Drie Adviseur was perfecten ook het opmeten. De montage en afwerking was geheel naar wens. Het was een verademing iemand uit het oosten aan het werk te hebben (geen stress en bere gezellig).

10.0

Adviseur was perfecten ook het opmeten. De montage en afwerking was geheel naar wens. Het was een verademing iemand uit het oosten aan het werk te hebben (geen stress en bere gezellig).

van Drie

AMPA Bouw & Kozijntechniek BV
4.15 stars - "AMPA Bouw & Kozijntechniek BV" Molenbroek Allereerst wil ik zeggen dat de deur er prachtig uitziet. Wat een verbetering! Complimenten weer.

10.0

Allereerst wil ik zeggen dat de deur er prachtig uitziet. Wat een verbetering! Complimenten weer.

Molenbroek

AMPA Bouw & Kozijntechniek BV
4.3 stars - "AMPA Bouw & Kozijntechniek BV" Pieters Wij zijn heel positief over AMPA. De adviseur dacht met ons mee, gaf goede tekst en uitleg. Het verwijderen van ons oude dakkapel gebeurde netjes. Het plaatsen van onze nieuwe dakkapel was top. We zijn zeer tevreden en blij dat we voor AMPA gekozen hadden.

10.0

Wij zijn heel positief over AMPA. De adviseur dacht met ons mee, gaf goede tekst en uitleg. Het verwijderen van ons oude dakkapel gebeurde netjes. Het plaatsen van onze nieuwe dakkapel was top. We zijn zeer tevreden en blij dat we voor AMPA gekozen hadden.

Pieters

AMPA Bouw & Kozijntechniek BV
4.45 stars - "AMPA Bouw & Kozijntechniek BV" Fam. Woudboer, Almere "Wij zijn erg tevreden met onze Ampa kozijnen en deuren. Een hoogwaardig product dat een luxe uitstraling geeft aan ons huis. De montage gebeurt zorgvuldig en na montage geen nawerk. De afwerking in huis is prachtig. Ook de service na plaatsing is prima geregeld. En bij Ampa is afspraak-afspraak."
28-03-2017

10.0

"Wij zijn erg tevreden met onze Ampa kozijnen en deuren. Een hoogwaardig product dat een luxe uitstraling geeft aan ons huis. De montage gebeurt zorgvuldig en na montage geen nawerk. De afwerking in huis is prachtig. Ook de service na plaatsing is prima geregeld. En bij Ampa is afspraak-afspraak."

Fam. Woudboer, Almere