offerte

  INFORMATIE OVER KUNSTSTOF KOZIJNEN

  Vraag vandaag nog een adviesgesprek aan

  Wij komen geheel gratis & vrijblijvend bij u langs voor het bespreken van uw wensen en het maken van een gratis offerte
  Kunstof kozijnen Noord Brabant

  Kwaliteitskozijnen van AMPA

  Kunststof kozijnen plaatsen doet u eens in de 30 tot 40 jaar. Omdat het een keuze is voor langere termijn is het dan ook verstandig om u te laten voorzien van maatwerkadvies. Onze specialisten komen graag bij u langs om de opties en mogelijkheden te bespreken. 

  Allereerst bekijken ze uw woning en inventariseren ze uw wensen. Vervolgens laten onze adviseurs u de verschillende opties zien die het meest passend zijn voor uw situatie. Hierin zullen ze uiteraard meedenken in de mogelijkheden m.b.t. subsidies zodat het u zo min mogelijk geld gaat kosten.

  Belangrijk om te weten: Bij AMPA hanteren wij geen aanbetalingen op uw kunststof kozijnen! U betaalt pas na montage.

  Wist u trouwens dat geen enkele aanvraag te gek is? Ronde ramen, bijzondere wensen en bijzondere vormen? Wij vinden ALTIJD een oplossing.

  Garanties van AMPA

  Geen aanbetalingen

  Wij werken op basis van vertrouwen, u betaalt pas na montage.

  VEKA Kwaliteit

  Wij werken alleen met kozijnen van het Duitse kwaliteitsmerk VEKA

  Subsidie advies

  Wij denken met u mee over mogelijke subsidies zodat u geld bespaart.

  Uitstekende service

  Van gratis adviesgesprek tot persoonlijke service na oplevering.

  Wat kunt u verwachten?

  Bij AMPA Kunststof Kozijnen werken we uitsluitend met eigen Vakmannen. Onze medewerkers worden geroemd om de nuchterheid en werkmentaliteit. In 3 eenvoudige stappen werken we toe naar nieuwe kunststof kozijnen voor uw woning. Wij vertellen u graag wat u kunt verwachten als u voor AMPA kiest.

  AMPA Kunststof kozijnen website

  Gratis adviesgesprek

  Wij starten altijd met een gratis adviesgesprek bij u thuis. In dit adviesgesprek bekijkt onze adviseur uw woning zodat hij een reële offerte voor u kan opstellen. 

   

  Productie kunststof kozijnen

  Inmeten en produceren

  Na akkoord op de offerte zullen wij langskomen om alles goed en officieel in te meten. Vervolgens zullen wij uw maatwerk VEKA kunststof kozijnen produceren. U hoeft hiervoor niets aan te betalen.

  AMPA kozijnen van Kunststof

  Montage en oplevering

  Ruim van tevoren nemen we contact met u op om de plaatsing van uw VEKA Kunststof Kozijnen in te plannen. Onze eigen vakmannen komen op de afgesproken datum vakkundig en professioneel de kozijnen plaatsen.

  Top beoordeeld!

  Hieronder vindt u een selectie van de door ons opgeleverde werken. We zijn trots op ons werk dus laten we u dat graag zien.

  Gratis adviesgesprek / offerte aanvragen?

  Wilt u graag een gratis adviesgesprek op basis van uw woning? Onze adviseur komt graag bij u langs om vervolgens een vrijblijvende en reële offerte voor u te op te stellen.