Subsidiecheck

financiering kunststof kozijnen
Profiteer optimaal van subsidie op kozijnen

De Nederlandse Overheid wil de verduurzaming van de woningen stimuleren. Daarom zijn de subsidies op een aantal maatregelen begin 2022 verhoogd. AMPA Kunststof Kozijnen helpt u in uw keuze en denkt mee voor optimale voordeel op kunststof kozijnen.

Soms is het voordeliger voor u om meer kozijnen in één keer te vervangen. Dit advies geven wij u graag mee. Tevens zorgen wij dat u de benodigde informatie compleet aangeleverd krijgt zodat u zelf subsidies kunt aanvragen.

Uw belang staat bij ons voorop. De huidige subsidies zijn zo interessant dat u in sommige gevallen bij een andere keuze met meer kozijnen zelfs voordeliger uit bent. Wij denken graag met u mee. Zo profiteert u het beste advies én de beste prijs.

Eenvoudig subsidie aanvragen

Al op het moment van ons adviesgesprek adviseren wij u over de beste keuze passend bij u wensen én geven wij u advies over de subsidie mogelijkheden. Omdat u deze subsidies niet vaak zelf aanvraagt, zorgen wij dat u alle informatie krijgt voor de subsidieaanvraag. Zo gaat de aanvraag van de subsidie sneller en eenvoudiger. Wij denken graag met u mee.

AMPA kozijnen van Kunststof

Financiering nodig naast subsidie?

Heeft u naast subsidie ook nog extra financiële middelen nodig om de kunststof kozijnen te kunnen betalen? AMPA zet u graag in contact met een onafhankelijk financieel adviseur. Lees meer over financiering.

Gratis adviesgesprek

Onze adviseur komt allereerst graag naar u toe voor een gratis adviesgesprek en informatiegesprek over bijvoorbeeld  kunststof kozijnen of andere wensen.  In dit adviesgesprek bekijkt de ervaren kozijnadviseur uw huis en inventariseert hij uw wensen. Op basis van dit gesprek brengen wij vervolgens een passende offerte voor uw situatie uit. Heeft u nog niet doorgegeven of u financieel advies wilt? Dan kunt u dit bij een adviesgesprek alsnog aanvragen.

 

01

Financieel advies inwinnen

Wenst u financieel advies? Dan geven wij uw gegevens door aan de onafhankelijke financieel adviseur. Deze zal telefonisch contact met u opnemen en per e-mail inventariseren of uw financiering kans van slagen heeft. Blijkt dat er mogelijkheden zijn? Dan maakt de financieel adviseur een afspraak om persoonlijk bij u langs te komen voor een gratis adviesgesprek. Wij werken samen met een adviseur die zeer veel ervaring heeft met de financiering van kunststof kozijnen. Zo kan hij u met actuele informatie van passend advies voorzien.

 

02

Vrijblijvende offerte

Bent u met de onafhankelijke financiële adviseur uit de bekostiging van de door u gewenste aanpassingen? En heeft u met behulp van onze adviseur een goede keus kunnen maken voor nieuwe kunstof kozijnen, deuren of schuifpui? De juiste kleur kunnen bepalen? Dan maken wij graag voor u een vrijblijvende offerte. Na akkoord gaan wij met u een planning maken voor het plaatsen en komen onze professionele vakmensen het installeren. 

 

03
Trots beoordeeld!

Hieronder vindt u een selectie van de door ons opgeleverde werken. We zijn trots op ons werk dus laten we u dat graag zien.

  • 34 reviews op Google
  • 1