Financiering van kunststof kozijnen

Wilt u nieuwe kunststof kozijnen? Maar weet u niet hoe u deze kunt bekostigen? De ervaren adviseurs zetten u graag in contact met een onafhankelijke financieel adviseur. Zo weet u tijdens het offerte traject wat voor u de voordeligste financiering is. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Financiering kunststof kozijnen

De verschillende financieringsmogelijkheden

Wanneer u zelf over een goed gevulde spaarpot beschikt loont het om de kozijnen vanuit deze spaarpot te betalen. Maar wat als u niet beschikt over voldoende budget?

Overweeg of u een lening wilt afsluiten voor kunststof kozijnen.

Er zijn natuurlijk verschillende soorten leningen. Zo kunt u een persoonlijke lening of een doorlopend krediet afsluiten om uw kunststof kozijnen te betalen. Wanneer u overweegt een lening af te sluiten, ga dan zeker op zoek naar een lening met een zo laag mogelijke rente. Kijk dus niet alleen bij de grote kredietverstrekkers, maar overweeg ook de kleinere partijen. Het renteverschil tussen de kredietverstrekkers kan namelijk oplopen tot ruim 4%. Bekijk daarnaast ook altijd de voorwaarden, de looptijd van de lening en hoe u extra kunt aflossen indien gewenst.

Overwaarde opnemen van de hypotheek

Als u een eigen woning hebt, heeft u hoogstwaarschijnlijk een hypotheek. Zeker als u al langere tijd in uw woning woont kan het lonen om te kijken naar uw hypotheek om de kunststof kozijnen te financieren. Zeker als uw woningwaarde is gestegen kunt u overwegen de overwaarde op te nemen en te gebruiken voor het investeren in kunststof kozijnen.

Renteopslag bemiddelen van de hypotheek

Wist u dat je door een gevalideerde taxatie van uw woning de renteopslag van uw hypotheek kunt verlagen? Hierdoor bespaart u op uw maandelijkse kosten en dat geld kunt u opzij zetten voor de financiering van de kunststof kozijnen.

Tweede hypotheek op je huis

Heeft u een hypotheekvorm waarbij het oversluiten of opnemen van de overwaarde lastig blijkt? Dan kunt overwegen een tweede hypotheek af te sluiten voor het bekostigen van de kunststof kozijnen.

Vraag een persoonlijk advies aan

Bij AMPA kunststof kozijnen werken wij met een vaste financiële adviseur. Hij heeft reeds veel mensen geholpen met een overzicht van de financiële situatie en het vergelijken van de beste methode voor het financieren van nieuwe kunststof kozijnen. In 3 stappen komt u zo tot een reële offerte en bijbehorend financieel advies.

Stap 1 – Vraag een gratis adviesgesprek aan

Onze adviseurs komen allereerst graag naar u toe voor een gratis adviesgesprek. In dit adviesgesprek bekijkt de ervaren adviseur uw huis en inventariseert hij uw wensen. Op basis van dit gesprek brengen wij vervolgens een passende offerte voor u uit.

Stap 2 – Financieel advies inwinnen

Heeft u een goed gevoel bij de offerte en bij ons bedrijf? Maar weet u nog niet hoe u de kunststof kozijnen het beste kunt financieren? Dan volstaat een simpel telefoontje of mailtje naar ons kantoor waarin u om een onafhankelijke financieel adviseur vraagt. Wij werken samen met een onafhankelijke financieel adviseur die zeer veel ervaring heeft met de financiering van kunststof kozijnen. Wij zetten u in contact met deze onafhankelijke adviseur en zullen hem voorzien van de offerte die wij aan u hebben toegestuurd. Zo kan hij met alle informatie u van het passende advies met bijbehorende begeleiding voorzien.

Stap 3 – Akkoord op offerte & Levering kozijnen

Bent u met de onafhankelijke financiële adviseur uit de bekostiging van de kunststof kozijnen? Dan neemt u weer contact met ons op om een akkoord te geven op de offerte en vervolgens zullen wij het verdere aankoopproces met u doorlopen.

Nieuwsgierig geworden? Wacht niet te lang en vraag een gratis en vrijblijvende adviesgesprek met offerte aan bij onze adviseurs. Want als u weet wat de nieuwe kozijnen gaan kosten, kunt u de volgende stap zetten naar verbetering en optimalisatie van uw woning. Wist u overigens dat er ook een ISDE Subsidie is waar u aanspraak op kunt maken? De onafhankelijke financiële adviseur informeert u hier ook graag over.

AMPA Kunststof Kozijnen BV
AMPA Kunststof Kozijnen BV