Kunststof Kozijnen Specialist

 

AMPA Kunststof Kozijnen plaatst al meer dan 15 jaar kwaliteitskozijnen in Heel Nederland. Of je nu in Groningen of in Zuid-Holland woont, onze adviseurs komen gratis bij je langs voor advies op maat. 

 

Op basis van jouw woning, wensen en mogelijkheden zullen we met een passend advies komen en bijbehorende gratis & vrijblijvende maatwerk offerte. Nieuwsgierig naar onze reeds opgeleverde projecten? Bekijk de provincies waar wij recentelijk Kunststof  Kozijnen hebben geplaatst én een portfolio met foto’s van onze kozijn opleveringen per plaats.

Kies zelf de kleuren van uw kunststof kozijnen

De Veka kozijnen kunt u in iedere wenselijke kleur bestellen. Om u een indruk te geven van de
mogelijkheden hebben wij het mogelijk gemaakt om 3D Kozijnen te ontwerpen. Met deze tool kunt u
zelf snel ontdekken welke kleuren en kleurcombinaties mogelijk zijn. Uiteraard zullen wij ook
diverse samples meenemen bij een gratis adviesgesprek. Heeft u een concrete kleur die u graag
wilt zien?meenemen.

Uw selecties

Profiel

Veka verdiept profiel (NL) 

kleur raamwerk

Wit glad en generfd (Ral 9010)

kleur kozijn

Ral 9010 wit glad en generfd

kleur binnenkant

Wit glad en generfd (Ral 9010)

Profiel

?

kleur raamwerk

?

Kleur kozijn

?

Kleur binnenkant

?
Trots beoordeeld!

Hieronder vindt u een selectie van de door ons opgeleverde werken. We zijn trots op ons werk dus laten we u dat graag zien.

Al onze kozijnen op de boven verdieping laten vervangen, wat een top service! 2 aardige medewerkers die enorm goed werk hebben geleverd en een visitekaartje zijn voor het bedrijf! De afwerking is SUPE

sharona de vries

Afgelopen week heeft AMPA kunststof kozijnen bij ons geplaatst. en het mag gezegd worden, dat hebben ze erg goed gedaan. Wij zijn meer dan tevreden. Het hele proces van eerste afspraak tot en met plaa

Nenad Vasiljevic

Wat een vakmensen zijn het van kunststof kozijnen bedrijf "AMPA". Kozijnen keurig vervangen en schitterende schuifpui geplaats. Hierbij veel aandacht tijdens het afwerken van het geheel!

Eric de Widt

2 dagen geleden hebben wij ons ingeschreven en de volgende dag werden we al terug gebeld. Vandaag hebben we aan tafel gezeten met een adviseur en we hebben een zeer prettig gesprek gehad. We zijn heel

Ger Verra

Ik vind AMPA een professionele organisatie. Van het begin tot het eind ben ik goed geholpen. Ik heb niets op hun dienstverlening aan te merken. Zeer bedankt Patrick en Paul!

CV MATCH ONLINE
  • Gratis adviesgesprek / offerte aanvragen?

    Wilt u graag een gratis adviesgesprek op basis van uw woning? Onze adviseur komt graag bij u langs om vervolgens een vrijblijvende en reële offerte voor u te op te stellen.

    OFFERTE AANVRAAG