Aanbieding

  20% KORTING OP KUNSTSTOF KOZIJNEN

  Vraag vandaag nog een adviesgesprek aan

  Profiteer van deze tijdelijke korting op kunststof kozijnen én krijg ook nog eens gratis horren bij draaikiepramen!
  Kunstof kozijnen Noord Brabant
  -20%

  KORTING

  20% korting op kozijnen

  Onze eigen vakmannen helpen u graag met het plaatsen van kunststof kozijnen. Vanaf advies tot afhandeling bij AMPA Kunststof Kozijnen kiest u voor kwaliteit, expertise en gegarandeerd nette oplevering. Bij ons betaalt u pas na montage van de kozijnen. Bij AMPA geen aanbetalingen op uw kunststof kozijnen!

   

  Maatwerk voor uw woning

  Heeft u bijzondere wensen, een afwerking, kleur of speciaal raam? Wij draaien onze hand er niet voor om. Zelfs bijzondere vormen van kozijnen en speciale wensen zijn voor ons te realiseren. Ieder jaar plaatsen wij bij meer dan 365 woningen nieuwe kunststof kozijnen. Meer weten? En profiteren van onze actie? Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan en profiteer van 20% extra projectkorting!

   

  Alleen geldig op nieuwe aanvragen en niet geldig in combinatie met andere acties. 

  Garanties van AMPA

  Geen aanbetalingen

  Wij werken op basis van vertrouwen, u betaalt pas na montage.

  VEKA Kwaliteit

  Wij werken alleen met kozijnen van het Duitse kwaliteitsmerk VEKA

  Subsidie advies

  Wij denken met u mee over mogelijke subsidies zodat u geld bespaart.

  Uitstekende service

  Van gratis adviesgesprek tot persoonlijke service na oplevering.

  Wat kunt u verwachten?

  Bij AMPA Kunststof Kozijnen werken we uitsluitend met eigen Vakmannen. Onze medewerkers worden geroemd om de nuchterheid en werkmentaliteit. In 3 eenvoudige stappen werken we toe naar nieuwe kunststof kozijnen voor uw woning. Wij vertellen u graag wat u kunt verwachten als u voor AMPA kiest.

  AMPA Kunststof kozijnen website

  Gratis adviesgesprek

  Wij starten altijd met een gratis adviesgesprek bij u thuis. In dit adviesgesprek bekijkt onze adviseur uw woning zodat hij een reële offerte voor u kan opstellen. 

   

  Productie kunststof kozijnen

  Inmeten en produceren

  Na akkoord op de offerte zullen wij langskomen om alles goed en officieel in te meten. Vervolgens zullen wij uw maatwerk VEKA kunststof kozijnen produceren. U hoeft hiervoor niets aan te betalen.

  AMPA kozijnen van Kunststof

  Montage en oplevering

  Ruim van tevoren nemen we contact met u op om de plaatsing van uw VEKA Kunststof Kozijnen in te plannen. Onze eigen vakmannen komen op de afgesproken datum vakkundig en professioneel de kozijnen plaatsen.

  Trots beoordeeld!

  Hieronder vindt u een selectie van de door ons opgeleverde werken. We zijn trots op ons werk dus laten we u dat graag zien.

 • 34 reviews op Google
 • 1
  Gratis adviesgesprek / offerte aanvragen?

  Wilt u graag een gratis adviesgesprek op basis van uw woning? Onze adviseur komt graag bij u langs om vervolgens een vrijblijvende en reële offerte voor u te op te stellen.