Aanbieding

  EK korting bij AMPA

  Neem vandaag contact op voor een gratis adviesgesprek

  Ontvang t/m 14 juli 2024 € 450,- extra korting.
  EK Korting

  € 450,- EK korting

  Het Nederlands elftal stapt straks het voetbalveld op en trapt een spannende periode af. Tijd voor ons om ook een aftrap te doen van onze EK-actie! 

  Vraag tot uiterlijk 14 juli 2024 een gratis adviesgesprek aan en wij geven u € 450,- extra korting! Deze actie is geldig op alle aanvragen en bij afname van minimaal 3 kozijnen of meer.

  Bij AMPA geen aanbetalingen op uw kunststof kozijnen!

  Heeft u bijzondere wensen, kleuren of wilt u een speciaal raam? 
  Wij draaien onze hand er niet voor om. Zelfs voor hele oude woningen of voor zeer moderne, wij proberen al uw wensen te realiseren.

  Ieder jaar plaatsen wij bij meer dan 365 woningen nieuwe kunststof kozijnen. Meer weten? En profiteren van onze actie? Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan en profiteer van €450,-  extra korting!

  * Alleen geldig voor nieuwe aanvragen en bij afname van minimaal 3 kunststof kozijn-elementen. Deze acties is niet geldig in combinatie met andere acties. 

  Garanties van AMPA

  Geen aanbetalingen

  Wij werken op basis van vertrouwen, u betaalt pas na montage.

  VEKA Kwaliteit

  Wij werken alleen met kozijnen van het Duitse kwaliteitsmerk VEKA

  Subsidie advies

  Wij denken met u mee over mogelijke subsidies zodat u geld bespaart.

  Uitstekende service

  Van gratis adviesgesprek tot persoonlijke service na oplevering.

  Wat kunt u verwachten?

  Bij AMPA Kunststof Kozijnen werken we uitsluitend met eigen Vakmannen. Onze medewerkers worden geroemd om de nuchterheid en werkmentaliteit. In 3 eenvoudige stappen werken we toe naar nieuwe kunststof kozijnen voor uw woning. Wij vertellen u graag wat u kunt verwachten als u voor AMPA kiest.

  AMPA Kunststof kozijnen website

  Gratis adviesgesprek

  Wij starten altijd met een gratis adviesgesprek bij u thuis. In dit adviesgesprek bekijkt onze adviseur uw woning zodat hij een reële offerte voor u kan opstellen. 

   

  Productie kunststof kozijnen

  Inmeten en produceren

  Na akkoord op de offerte zullen wij langskomen om alles goed en officieel in te meten. Vervolgens zullen wij uw maatwerk VEKA kunststof kozijnen produceren. U hoeft hiervoor niets aan te betalen.

  AMPA kozijnen van Kunststof

  Montage en oplevering

  Ruim van tevoren nemen we contact met u op om de plaatsing van uw VEKA Kunststof Kozijnen in te plannen. Onze eigen vakmannen komen op de afgesproken datum vakkundig en professioneel de kozijnen plaatsen.

  Top beoordeeld!

  Hieronder vindt u een selectie van de door ons opgeleverde werken. We zijn trots op ons werk dus laten we u dat graag zien.

  Gratis adviesgesprek / offerte aanvragen?

  Wilt u graag een gratis adviesgesprek op basis van uw woning? Onze adviseur komt graag bij u langs om vervolgens een vrijblijvende en reële offerte voor u te op te stellen.