Kunststof Deuren

Kiest u voor een AMPA kunststof voordeur, dan kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Kies niet alleen voor een mooie deur, maar ook een staalversterkte en inbraakwerende voordeur. Ontdek de mogelijkheden en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Wist u overigens dat u zelf uw kunststof deuren kunt ontwerpen?

AMPA kunststof deuren voordeuren achterdeuren

Uw eigen kunststof voordeur kunt u geheel zelf bepalen, van vorm, kleur tot maat en stijl. Maar ook of u liever wel of geen brievenbus wilt, houtnerf structuur of niet. Wilt u een kunststof voordeur met glas? Of juist niet? En als u glas wilt, wat voor type glas wilt u dan? U hoort het teveel om op te noemen. U bedenkt het en wij kunnen uw voordeur maken.

Kunststof deuren op maat van VEKA

AMPA biedt u uitgebreide mogelijkheden op het gebied van design. Wilt u de uitstraling van een houten voordeur, dan biedt de toepassing van een folie met houtnerfstructuur. Vindt u het belangrijk om de lichtinval optimaal te houden, denk dan eens aan gefigureerde beglazing in uw voordeur.

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn? Maak een afspraak met onze adviseur en ontdek de mogelijkheden.

Inbraakwerende kunststof voordeur

Veiligheid speelt een belangrijke rol bij de keuze van een voordeur. Onze kunststof voordeuren zijn voorzien van een meerpuntssluiting en kerntrekbeveiliging, zijn daarnaast compleet staalversterkt. Dit alles zorgt voor een inbraakbeveiliging voor het beschermen van uw eigendommen.

U kunt kiezen voor hang- en sluitwerk dat voldoet aan de gestelde eisen voor het politiekeurmerk ‘Veilig Wonen’.

Kunststof Tuindeuren

ampa Kunststof openslaande TuindeurenWist u dat het een trend is om tegenwoordig te kiezen voor openslaande kunststof tuindeuren? Uw woning krijg met openslaande tuindeuren een rijkere uitstraling! Dit is dan ook de voornaamste reden waarom mensen bij nieuwbouw projecten steeds vaker kiezen voor het plaatsen van openslaande kunststof tuindeuren. Maar wist u dat het ook mogelijk is om uw huidige schuifpui te vervangen voor openslaande tuindeuren in iedere gewenste kleur?

AMPA adviseert u graag over de mogelijkheden, keuzes en de stijl die bij uw huis past. Na een akkoord op de offerte komen wij uiteraard bij u langs om de nieuwe openslaande kunststof tuindeuren bij u in te meten en te installeren. Vraag daarom direct een offerte aan.

Deurgrepen met sloten met meerpuntssluiting

Zoals gezegd is ons deurbeslag voorzien van een  kerntrekbeveiliging en dat maakt het SKG gecertificeerd. Daarnaast zijn de deuren ook voorzien van meerpuntsautomaatslot. U draait u eenvoudig de deur op slot met de sleutel of knop. Onze deursloten zijn makkelijk bedienbaar en ergonomisch gevormd. De scharnieren van de voordeur hebben tegelijkertijd de functie als dievenklauw, zodat de deur er nooit uitgetild kan worden zolang deze dicht zit.

Extra stevige en onderhoudsarme 
kunststof achterdeuren

Ampa kunststof achterdeuren worden in eigen beheer ontworpen en geproduceerd en voldoen aan de hoogste eisen. Ze zijn er in vele stijlen en uitvoeringen. Achterdeuren worden dagelijks gebruikt en worden vaak dichtgegooid of ze waaien dicht door de wind. 

De AMPA kunststof achterdeuren extra stevig en robuust geproduceerd en zijn deze uitstekend geschikt voor intensief gebruik. De kunststof achterdeuren van AMPA bieden comfort en blinken uit door uitstekende thermische isolatiewaarden. Bovendien zijn onze achterdeuren d.m.v. een meerpuntssluiting voorzien van een efficiënte inbraakbescherming. De achterdeuren zijn onderhoudsarm, slag- en stootvast en hebben een lange levensduur en kunnen voldoen aan de eisen voor het verkrijgen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Naast een voordeur of achterdeur, leveren wij nog meer soorten deuren. Denk hierbij aan tuindeuren of balkondeuren. Nieuwsgierig naar welke type kunststof deuren wij nog meer leveren? Neem contact met ons op of bekijk foto’s van reeds geplaatste kunststof voordeuren.