Tijdelijk 20% korting op kunststof kozijnen

Veka Kunststof kozijnen van AMPA vergroten uw woongenot aanzienlijk. Denk niet alleen aan het gemak, het weinige onderhoud, maar u bespaart ook nog enorm veel op uw energierekening! Dat kan in deze tijd iedereen goed gebruiken, toch? Ontdek de veelzijdigheid en het maatwerk van AMPA. Bij ons bestelt u kunststof kozijnen in iedere gewenste kleur én maat. Onze eigen vakmannen komen de kozijnen professioneel en netjes bij u installeren.

Vraag vandaag nog een GRATIS adviesgesprek en vrijblijvende offerte aan en ontvang 20% korting én gratis inzethorren voor uw nieuwe draai-kiepramen.

Nieuwsgierig naar reeds geplaatste kunststof kozijnen? Bekijk een aantal voorbeelden >>

Voordelen van VEKA kunststof kozijnen

Naast dat de kunststof kozijnen van AMPA komen in vele vormen, maten en kleuren, hebben we uiteraard ook verschillende glassoorten, zoals HR++ glas en HR+++ glas. En ook daarin heeft u keuze in verschillende types gefigureerde beglazing. Dus er is altijd wel iets passends voor u woning! Daarnaast profiteert u door het gebruik van een optimale glasisolatie (U-waarde: 1,1 W/m2K of bij triple beglazing zelfs 0,7 W/m2K) op uw energiekosten.

Wij plaatsen de kozijnen in een kunststof stelkozijn systeem. Het stelkozijn fungeert als fundament van uw nieuwe kunststof kozijn. Hierdoor blijft de isolatie gewaarborgd. Voor zowel geluid als temperatuurwisselingen.

Kijk hier als u meer wilt weten of zien van kunststof zwarte of antracietgrijze kozijnen ? 

De VEKA kunststof kozijnen zijn inbraakwerend; raamboompjes voorzien van sleutel en deuren voorzien van een kerntrekbeveiligingsrozet. Dat geeft een veilig gevoel. Tot slot zijn VEKA kunststof kozijnen brandvertragend en zelfdovend en worden gemaakt van gerecycled materiaal, u denkt dus ook aan het milieu.

Maar hoeveel kost dat?

Kunststof kozijnen financieren? Wij zetten u in contact met een ervaren onafhankelijke financieel adviseur welke ervaring heeft met financiering regelen voor kunststof kozijnen.

Bij de aanschaf van kunststof kozijnen kunt u aanspraak maken op de ISDE Subsidie.

 

Kunststof kozijnen met HR++ beglazing

AMPA plaatst nieuwe kunststof kozijnen altijd standaard met HR++ beglazing waardoor uw nieuwe kozijnen altijd een isolerende werking hebben. Gemiddeld bespaart u met ons 28 mm HR++ glas bijna 2x zoveel energie dan met gewoon dubbel glas (thermopane).

Bij HR++ beglazing is er in de spouw, naast de vulling met argongas, een flinterdun laagje (coating) met metaaloxide op de ruiten aangebracht. Deze coatings weerkaatsen de warmte, maar laten het zonlicht grotendeels door.

STAP01

Gratis adviesgesprek

Een ‘prijsje’ geven van een kunststof kozijn is nooit reëel voor uw situatie. Wij komen daarom altijd eerst bij u langs voor een gratis adviesgesprek. Onze adviseur kan dan uw situatie bekijken en hij kan de opties en wensen in kaart brengen. Uiteraard denkt hij met u mee in de mogelijkheden voor subsidie. Eens hij bij u langs is geweest zullen wij een maatwerk offerte voor u opstellen.Deze is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend en zal u een correcte prijs geven voor uw nieuwe kozijnen.

STAP02

Ondersteuning bij subsidies

Heeft u een goed gevoel bij de offerte? En komt uw project in aanmerking voor subsidies? Dan krijgt u van ons de juiste informatie en begeleiding voor het aanvragen van de subsidie. Omdat het aanvragen een privacy gevoelige kwestie is, dient u deze zelf aan te vragen. Om dit voor u zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen krijgt u uiteraard van ons ondersteuning met de juiste meldcodes en beschrijving hoe u de subsidie kunt aanvragen.

STAP03

Bij ons heeft u alles onder 1 dak

Niets is vervelender dan 10 bedrijven die qua planning en werkwijze van elkaar afwijken. Daarom verzorgt AMPA Kunststof Kozijnen B.V. alles in 1, van adviesgesprek tot en met de montage. Wij zorgen voor een optimale afstemming zodat u niet te lang in de verbouwing zit. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw investering.

Ja, ik wil kunststof kozijnen

Bij AMPA staan de specialisten voor u klaar om u te voorzien van gratis advies & offerte evenals een professionele plaatsing van uw nieuwe kunststof kozijnen.

    AMPA Kunststof Kozijnen BV
    AMPA Kunststof Kozijnen BV