AMPA logo job

Marketing Medewerker

24-40 uur per week

Standplaats: Borne (Dichtbij Hengelo)

Is duurzaamheid een onderwerp waar jij je graag mee bezig houdt? En heb jij de creativiteit om het product Kunststof Kozijnen goed in de markt neer te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! AMPA Kunststof Kozijnen B.V. groeit hard en we zijn op zoek naar een Marketing Medewerker (24-40 uur) die ons helpt met het positioneren en verder laten groeien van ons bedrijf. Hebben wij je interesse gewekt? Lees dan snel wat je precies gaat doen en check ons aanbod!

Lead gedreven marketing én bedrijfspositionering is jouw uitdaging

Ons bedrijf draait 100% op leads voor particulieren in Nederland die hun woning willen verduurzamen met Kunststof Kozijnen. Jij gaat als Marketing Medewerker dus aan de slag met Lead gedreven marketing. Daarnaast zorg jij ervoor dat AMPA Kunststof Kozijnen B.V. zich beter op de markt gaat profileren. Jouw taken omvatten onder andere:

Jouw eigenschappen

Wij zijn een groeiend team, maar werken wel heel nauw met elkaar samen. Daarom zijn wij op zoek naar een teamlid die zich als een vis in het water gaat voelen in ons gezellige team.

En verder

Naast de eigenschappen hebben we nog een aantal andere kenmerken waar wij tijdens de sollicitatie op letten:

Wat jij van ons mag verwachten

Nog even over AMPA Kunststof Kozijnen B.V.

 

Je hebt het wellicht al gelezen op onze website (Daar gaan we wel vanuit). Wij leveren en monteren kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien met toebehoren zoals rolluiken, screens en gevelbekleding in héél Nederland. Dit doen wij alleen bij particuliere woningeigenaren. Wij staan bekend om onze betrouwbaarheid, kwaliteitsproducten en vakmanschap. Onze reviews zijn uitstekend en daar zijn we trots op.

 

Zien wij je snel?

 

Spreekt deze functie je aan en wil jij werken in een dynamisch team, gericht op kwaliteit, goed advies en service voor onze klanten? Ben jij creatief, zorgvuldig, communicatief sterk en gedreven? Dan willen we graag met jou in gesprek!

Heb je nog vragen? Bel of whatsapp naar Crista Stoer: 06-53 25 44 46. Mailen kan ook: crista@ampa.nl

 

  Solliciteer vandaag nog!


  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Top beoordeeld!

  Hieronder vindt u een selectie van de door ons opgeleverde werken. We zijn trots op ons werk dus laten we u dat graag zien.

  Gratis adviesgesprek / offerte aanvragen?

  Wilt u graag een gratis adviesgesprek op basis van uw woning? Onze adviseur komt graag bij u langs om vervolgens een vrijblijvende en reële offerte voor u te op te stellen.