Meer dan een Kozijn

Maak kennis met VEKA en AMPA

Woont u in de provincie Friesland? En bent u op zoek naar een betrouwbaar en nuchter bedrijf die nieuwe kunststof kozijnen bij u kan plaatsen? Maak kennis met AMPA en de kwaliteit kozijnen van VEKA.

Bij AMPA werken alleen nuchtere vaklieden uit Hengelo die van aanpakken weten. Geen westerse mentaliteit, maar nuchterheid en ook eerlijkheid. Juist daarom kiezen veel klanten in Friesland voor AMPA uit Hengelo.

Wj werken met kunststof kozijnen van het merk VEKA. Hiermee haalt u kwaliteit en duurzaamheid in huis. Er is heel veel mogelijk qua kleur en stijl. Onze ervaren adviseur zal u gratis begeleiden in de beste keuze voor uw situatie. Wist u overigens dat VEKA kunststof kozijnen beter zijn voor het milieu en ook uw portemonnee?

Veka kozijnen

Kies zelf de kleuren van uw kunststof kozijnen

De Veka kozijnen kunnen wij in vele kleuren en kleurcombinaties voor u produceren. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden kunt u met behulp van bijgaande tool zelf snel ontdekken welke kleuren en kleurcombinaties mogelijk zijn. Uiteraard zullen wij ook een kleurenstaal en monster-materiaal meenemen bij een gratis adviesgesprek.

Uw selecties

Profiel

Veka verdiept profiel (NL) 

kleur raamwerk

Wit glad en generfd (Ral 9010)

kleur kozijn

Ral 9010 wit glad en generfd

kleur binnenkant

Wit glad en generfd (Ral 9010)

Profiel

kleur raamwerk

Kleur kozijn

Kleur binnenkant

01. Foto VEKA Kozijnen e1566812662480

VEKA EN AMPA

AMPA KIEST VOOR KWALITEIT VAN VEKA

AMPA Bouw & Kozijntechniek B.V. kiest voor de hoge kwaliteit Kunststof VEKA kozijnen. In heel Nederland, en uiteraard ook in Friesland adviseren wij klanten welke nieuwe kozijnen voor hun woning geschikt zijn. Na akkoord op de offerte en de productie komen onze hardwerkende vakmannen de kozijnen bij uw huis plaatsen. Onze nuchtere aanpak en eerlijk advies wordt enorm op prijs gesteld door onze klanten in Friesland. 

Wij weten alles over het merk VEKA en vanuit deze ervaring en kennis kunnen wij u voorzien van een passend en actueel advies voor uw woning. Als u kiest voor AMPA kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Speciaal voor u 20% korting op de kunststof kozijnen van VEKA.
  • Gratis inzethorren bij aankoop van draaikiep-ramen.
  • Deskundig en gratis advies op maat.
  • De beste (en nuchtere) vakmannen voor het plaatsen van de kunststof kozijnen.
  • Geen aanbetalingen. Wij geloven in wederzijds vertrouwen.

Kunststof Kozijnen in Friesland

Of u nu in Dokkum, Leeuwarden, Sneek, Heerenveen, Harlingen, Drachten, Wolvega of Appelscha woont. Onze adviseurs komen altijd gratis bij u langs. Samen met u bekijken onze deskundige adviseurs uw situatie. Na het gratis adviesgesprek brengen wij een vrijblijvende offerte uit, die op basis van ons adviesgesprek altijd reëel is. Heeft u vragen over de offerte? Dan lichten wij deze graag persoonlijk toe.

 

Besluit u dat u de kunststof kozijnen graag door ons wilt laten plaatsen? Dan komen we (wederom gratis) inmeten en bespreken we de laatste details. Alleen als echt alles duidelijk is, gaat uw bestelling in productie. Bij AMPA hoeft u geen aanbetaling te doen. U betaalt uw nieuwe kunststof kozijnen pas na oplevering. Wij werken altijd op basis van wederzijds vertrouwen.

1

Gratis adviesgesprek

Wij starten altijd met een gratis adviesgesprek. In dit adviesgesprek bekijkt onze adviseur uw unieke situatie zodat hij een reële offerte voor u kan opstellen. Met ons vakmanschap en jarenlange ervaring zult u dus nooit voor verrassingen achteraf komen te staan.

2

Inmeten en produceren

Na akkoord op de offerte zullen wij langskomen om alles goed en officieel in te meten. Vervolgens zullen wij uw VEKA kunststof kozijnen produceren volgens de afgegeven offerte. U hoeft hiervoor niets aan te betalen. Wij werken op basis van wederzijds vertrouwen.

3

Montage en oplevering

Ruim van tevoren nemen we contact met u op om de plaatsing van uw VEKA Kunststof Kozijnen in te plannen. Onze vakmannen komen op de afgesproken datum vakkundig en professioneel de kozijnen plaatsen voor de hoogst mogelijke kwaliteit.

Gratis adviesgesprek en offerte aanvragen?

Wilt u graag een gratis adviesgesprek op basis van uw woning? Onze adviseur komt graag bij u langs om vervolgens een vrijblijvende en reële offerte voor u te op te stellen. Offerte aanvraag

AMPA Kunststof Kozijnen BV
AMPA Kunststof Kozijnen BV