Veka kunststof kozijnen in groningen

Maak kennis met VEKA kozijnen van AMPA

Woont u in de provincie Groningen? En bent u op zoek naar een betrouwbaar en nuchter bedrijf die nieuwe kunststof kozijnen, deuren en/of schuifpuien bij u kan plaatsen? Maak kennis met AMPA en de kwaliteit kozijnen van VEKA.

Bij AMPA werken alleen nuchtere vakmannen die van aanpakken weten. Geen praatjesmakers, maar eerlijke en betrouwbare monteurs. Juist daarom kiezen veel klanten in Groningen voor AMPA Kunststof Kozijnen.

Wij werken met kunststof kozijnen van het merk VEKA. Hiermee haalt u top kwaliteit en duurzaamheid in huis. Er is heel veel mogelijk qua kleur en stijl. Onze ervaren adviseurs zullen u graag begeleiden in de beste keuze voor uw situatie.

Wilt u wel eens weten wat dat dan gaat kosten?
Vraag hier gelijk een offerte aan en profiteer NU van 20% korting!

Zwarte Kozijnen en antracietgrijze schroten AMPA

Kies zelf de kleuren van uw kunststof kozijnen

De Veka kozijnen kunnen wij in vele kleuren en kleurcombinaties voor u produceren. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden kunt u met behulp van bijgaande tool zelf snel ontdekken welke kleuren en kleurcombinaties mogelijk zijn. Uiteraard zullen wij ook een kleurenstaal en monster-materiaal meenemen bij een gratis adviesgesprek.

Uw selecties

Profiel

Veka verdiept profiel (NL) 

kleur raamwerk

Wit glad en generfd (Ral 9010)

kleur kozijn

Ral 9010 wit glad en generfd

kleur binnenkant

Wit glad en generfd (Ral 9010)

Profiel

kleur raamwerk

Kleur kozijn

Kleur binnenkant

AMPA gratis adviesgesprek

VEKA EN AMPA

AMPA KIEST VOOR KWALITEIT VAN VEKA

AMPA Kunststof Kozijnen B.V. kiest voor de top kwaliteit Kunststof VEKA kozijnen. Wij komen graag bij u in Friesland, maar werken door heel Nederland, om u te adviseren m.b.t. nieuwe kozijnen, deuren, schuifpui en/of dakkapelrenovaties. Het is maar net wat uw wensen zijn. Van 1 kozijn tot een hele woning, vraag het ons gerust. 

Als u kiest voor AMPA kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Deskundig en gratis advies op maat.
  • Speciaal voor u 20% korting op de kunststof kozijnen van VEKA.
  • Gratis inzethorren bij aankoop van draaikiep-ramen.
  • De eerlijke en nuchtere eigen vakmannen voor het plaatsen van de kunststof kozijnen.
  • Betaling na montage! Wij geloven in wederzijds vertrouwen.

Kozijn advies in Groningen

Van Delfzijl tot Marum en van Lauwersoog tot Ter Apel. De adviseurs van AMPA komen altijd gratis bij u langs voor een gratis advies. Onze adviseurs komen bij u langs om uw situatie te bekijken en uw wensen te inventariseren. Met schetsen leggen we uw wensen vast. Vervolgens verwerken wij uw wensen in een vrijblijvende offerte. Heeft u vragen over de offerte, bel: 088-2672000  of mail ons kantoor, want uiteraard beantwoorden wij deze graag.

 

Geeft u akkoord op de offerte? Dan komen we bij u lang voor de exacte inmeting en bespreken we de laatste details. Alleen als echt alles duidelijk is, gaat uw bestelling in productie.
U betaalt de nieuwe kunststof kozijnen pas na montage! Bij ons hoeft u dus niets aan te betalen.

1

Gratis adviesgesprek

Vraag een gratis adviesgesprek aan en bekijk en bespreek samen met onze adviseur uw situatie en wensen, zodat hij een reële offerte kan opstellen. Deze ontvangt u per mail.

2

Inmeten en bestellen

Na akkoord op de offerte komen wij langs om alles goed en heel nauwkeurig in te meten. Wanneer alles besproken en duidelijk is, zullen wij uw VEKA kunststof kozijnen gaan produceren.

3

Montage en oplevering

Vervolgens plannen wij samen met u de montage- datum en komen onze eigen vakmannen monteren. En u betaalt pas na montage! Wij werken op basis van wederzijds vertrouwen.

Gratis adviesgesprek en offerte aanvragen?

Wilt u graag een gratis adviesgesprek op basis van uw woning? Onze adviseur komt graag bij u langs om vervolgens een vrijblijvende en reële offerte voor u te op te stellen. Offerte aanvraag

AMPA Kunststof Kozijnen BV
AMPA Kunststof Kozijnen BV