Meer dan een kozijn

Maak kennis met VEKA en AMPA

Gaat u een nieuwe woning bouwen in de provincie Groningen? Of wilt u graag de bestaande kozijnen van uw woning vervangen? AMPA is kunststof kozijnen specialist in Groningen en omgeving.

Geen westerse vakmannen, maar nuchtere vaklieden uit Hengelo die van aanpakken weten. Onze nuchterheid en deskundigheid wordt enorm op prijs gesteld door onze klanten in Groningen.

Met de kunststof kozijnen van VEKA haalt u kwaliteit en duurzaamheid in huis. De bijzonder fraaie kunststof kozijnprofielen zullen naadloos aansluiten op het ontwerp van uw woning. Daarbij zijn kunststof kozijnen ook nog eens beter voor het milieu en ook uw portemonnee.

Download de Veka Brochure

Veka kozijnen

Kies zelf de kleuren van uw kunststof kozijnen

De Veka kozijnen kunnen wij in vele kleuren en kleurcombinaties voor u produceren. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden kunt u met behulp van bijgaande tool zelf snel ontdekken welke kleuren en kleurcombinaties mogelijk zijn. Uiteraard zullen wij ook een kleurenstaal en monster-materiaal meenemen bij een gratis adviesgesprek.

Uw selecties

Profiel

Veka verdiept profiel (NL) 

kleur raamwerk

Wit glad en generfd (Ral 9010)

kleur kozijn

Ral 9010 wit glad en generfd

kleur binnenkant

Wit glad en generfd (Ral 9010)

Profiel

kleur raamwerk

Kleur kozijn

Kleur binnenkant

01. Foto VEKA Kozijnen e1566812662480

VEKA EN AMPA

AMPA KIEST VOOR KWALITEIT VAN VEKA

AMPA Kunststof Kozijnen B.V. kiest voor de beste kwaliteit kunststof kozijnen van het merk VEKA. Reeds veel tevreden klanten in de provincie Groningen hebben wij geholpen met het kiezen van een nieuw kunststof kozijn, om vervolgens deze maatwerk kunststof kozijnen deskundig te plaatsen.

Wij hebben zeer veel ervaring met de kunststof kozijnen van het merk VEKA. Hierdoor kunnen wij u voorzien van een passend advies voor uw woning. Als u kiest voor AMPA dan mag u het volgende van ons verwachten:

  • Speciaal voor u 20% korting op de kunststof kozijnen van VEKA.
  • Gratis inzethorren bij aankoop van draaikiep-ramen.
  • Deskundig en gratis advies op maat.
  • De beste (en nuchtere) vakmannen voor het plaatsen van de kunststof kozijnen.
  • Geen aanbetalingen. Wij geloven in wederzijds vertrouwen.

Kozijn advies in Groningen

Van Delfzijl tot Marum en van Lauwersoog tot Ter Apel. De adviseurs van AMPA komen altijd gratis bij u langs voor een gratis advies. Onze adviseurs komen bij u langs om uw situatie te bekijken en uw wensen te inventariseren. Met schetsen leggen we uw wensen vast. Vervolgens verwerken wij uw wensen in een vrijblijvende offerte. Heeft u vragen over de offerte? Dan lichten wij deze graag persoonlijk toe.

 

Geeft u akkoord op de offerte? Dan komen we (wederom gratis) inmeten en bespreken we de laatste details. Alleen als echt alles duidelijk is, gaat uw bestelling in productie. U betaalt de nieuwe kunststof kozijnen pas na oplevering. Bij AMPA hoeft u dus niets aan te betalen.

1

Gratis adviesgesprek

Wij starten altijd met een gratis adviesgesprek. In dit adviesgesprek bekijkt onze adviseur uw unieke situatie zodat hij een reële offerte voor u kan opstellen. Met ons vakmanschap en jarenlange ervaring zult u dus nooit voor verrassingen achteraf komen te staan.

2

Inmeten en bestellen

Na akkoord op de offerte zullen wij langskomen om alles goed en officieel in te meten. Vervolgens zullen wij uw VEKA kunststof kozijnen produceren volgens de afgegeven offerte. U hoeft hiervoor niets aan te betalen. Wij werken op basis van wederzijds vertrouwen.

3

Montage en oplevering

Ruim van tevoren nemen we contact met u op om de plaatsing van uw VEKA Kunststof Kozijnen in te plannen. Onze vakmannen komen op de afgesproken datum vakkundig en professioneel de kozijnen plaatsen voor de hoogst mogelijke kwaliteit.

Gratis adviesgesprek en offerte aanvragen?

Wilt u graag een gratis adviesgesprek op basis van uw woning? Onze adviseur komt graag bij u langs om vervolgens een vrijblijvende en reële offerte voor u te op te stellen. Offerte aanvraag

AMPA Kunststof Kozijnen BV
AMPA Kunststof Kozijnen BV