KWALITEIT EN VAKMANSCHAP

Maak kennis met VEKA en AMPA

Op zoek naar nieuwe kozijnen, een nieuwe voordeur of schuifpui of gevelrenovatie voor uw woning in Noord-Brabant? De Kunststof Specialist AMPA biedt hoogwaardige en veelzijdige producten van het merk VEKA in combinatie met gratis persoonlijk advies en vakkundige plaatsing. Of u nu in Oss, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Oosterhout, Bergen op Zoom, Boxmeer, Hilvarenbeek of Breda woont, ons eerste adviesgesprek is altijd gratis.

AMPA Kunststof Kozijnen B.V. is uw VEKA specialist. Wij werken uitsluitend met het merk VEKA omdat u hiermee kwaliteit en duurzaamheid in huis haalt. Tevens biedt VEKA uitgebreide mogelijkheden om uw kozijnen, deuren etc. te personaliseren naar uw wens en passend bij uw woning.

Al meer dan tien jaar werken onze adviseurs en monteurs met de VEKA Kozijnen. Hierdoor weten deze specialisten als geen ander wat de voor- en nadelen zijn en wat de oplossing is voor al uw wensen.

Veka kozijnen

 

Kies zelf de kleuren van uw kunststof kozijnen

De Veka kozijnen kunnen wij in vele kleuren en kleurcombinaties voor u produceren. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden kunt u met behulp van bijgaande tool zelf snel ontdekken welke kleuren en kleurcombinaties mogelijk zijn. Uiteraard zullen wij ook een kleurenstaal en monster-materiaal meenemen bij een gratis adviesgesprek.

Uw selecties

Profiel

Veka verdiept profiel (NL) 

kleur raamwerk

Wit glad en generfd (Ral 9010)

kleur kozijn

Ral 9010 wit glad en generfd

kleur binnenkant

Wit glad en generfd (Ral 9010)

Profiel

kleur raamwerk

Kleur kozijn

Kleur binnenkant

01. Foto VEKA Kozijnen e1566812662480

VEKA EN AMPA

AMPA KIEST VOOR KWALITEIT VAN VEKA

AMPA kiest voor de hoogwaardige kwaliteit van VEKA kozijnen in Noord-Brabant. AMPA staat bekend om de eerlijke adviezen en reële offertes voor nieuwe kunststof kozijnen, kunststof deuren, schuifpuien en dakkapelrenovatie. Onze klanten in Noord-Brabant waarderen ons deskundige advies en betrouwbare kwaliteit. Ook ervaren wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Als u kiest voor AMPA kunt u het volgende van ons verwachten:

  • 20% korting extra korting op de kunststof kozijnen van VEKA, speciaal voor u.
  • Bij aankoop van draaikiep-ramen gratis inzethorren.
  • Deskundig en gratis advies op maat.
  • De beste (en nuchtere) vakmannen voor het plaatsen van de kunststof kozijnen.
  • Geen aanbetalingen. Wij geloven in wederzijds vertrouwen.

Kunststof Kozijnen Noord-Brabant

Voor het maken van een vrijblijvende offerte komt de adviseur van AMPA altijd gratis bij uw huis in Noord-Brabant voor een gratis adviesgesprek. Wij werken altijd met eerlijk advies en eerlijke prijzen voor kunststof kozijnen. Een traject van nieuwe kunststof kozijnen voor uw woning bestaat altijd uit drie eenvoudige stappen.

1

Gratis adviesgesprek

Wij starten altijd met een gratis adviesgesprek. In dit adviesgesprek bekijkt onze adviseur uw unieke situatie zodat hij een reële offerte voor u kan opstellen. Met ons vakmanschap en jarenlange ervaring zult u dus nooit voor verrassingen achteraf komen te staan.

2

Inmeten en produceren

Na akkoord op de offerte zullen wij langskomen om alles goed en officieel in te meten. Vervolgens zullen wij uw VEKA kunststof kozijnen produceren volgens de afgegeven offerte. U hoeft hiervoor niets aan te betalen. Wij werken op basis van wederzijds vertrouwen.

3

Montage en oplevering

Ruim van tevoren nemen we contact met u op om de plaatsing van uw VEKA Kunststof Kozijnen in te plannen. Onze vakmannen komen op de afgesproken datum vakkundig en professioneel de kozijnen plaatsen voor de hoogst mogelijke kwaliteit.

Gratis adviesgesprek en offerte aanvragen?

Wilt u graag een gratis adviesgesprek op basis van uw woning? Onze adviseur komt graag bij u langs om vervolgens een vrijblijvende en reële offerte voor u te op te stellen. Offerte aanvraag

AMPA Kunststof Kozijnen BV
AMPA Kunststof Kozijnen BV