Verduurzaming kozijnen Etten-Leur

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Extra Verduurzaming Subsidie voor Inwoners Gemeente Etten-Leur

  Bent u een inwoner van de gemeente Etten-Leur en denkt u eraan om uw huis te verduurzamen? Dan hebben we goed nieuws voor u! De gemeente Etten-Leur biedt een extra subsidie tot wel €500,- aan voor inwoners die energie-advies hebben ingewonnen of een warmtescan hebben laten uitvoeren en vervolgens isolatiemaatregelen willen treffen. Deze subsidie is een fantastische stimulans om uw woning energiezuiniger te maken en te investeren in een duurzame toekomst.

  Subsidie voor Isolatiemaatregelen

  De subsidie is specifiek bedoeld voor isolatiemaatregelen zoals dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolerend dubbel glas (minimaal HR++). Het is echter belangrijk om te voldoen aan bepaalde isolatie-eisen om in aanmerking te komen. Zo moet bijvoorbeeld de minimale isolatiewaarde (Rd-waarde) voor spouwmuurisolatie 1,1 m2 K/w zijn en voor vloerisolatie en dakisolatie 3,5 m2K/w. Voor isolerend glas geldt een maximale U-waarde van respectievelijk 1,2 W/m2K voor HR++ glas en 0,7 W/m2K voor Triple-glas.

  Voorwaarden voor Subsidie

  Naast de isolatie-eisen zijn er nog andere voorwaarden waaraan moet worden voldaan om de subsidie te ontvangen. Zo moet u een energie-advies of warmtescan hebben laten uitvoeren na 1 januari 2023, en moet u een factuur kunnen overleggen van de uitgevoerde isolatiemaatregelen waarop duidelijk staat vermeld welk bedrijf de maatregelen heeft aangebracht, voor welk adres de maatregel is uitgevoerd, de datum van aanbrengen en de isolatiewaarde.

  Lees alle voorwaarden zorgvuldig door voordat u een aanvraag doet. U kunt de volledige regeling vinden op de website van de gemeente Etten-Leur. https://www.etten-leur.nl/product/subsidieregeling-verduurzamen-voor-woningeigenaren/

  Advies op Maat bij AMPA Kunststof Kozijnen

  Wilt u niet alleen isolatiemaatregelen treffen, maar ook investeren in hoogwaardige kunststof kozijnen voor een duurzamere en stijlvollere woning? Bij AMPA Kunststof Kozijnen bieden onze adviseurs gratis en vrijblijvende adviesgesprekken aan. Ze komen zelfs gratis bij u thuis om u te helpen bij het vinden van de perfecte kozijnoplossing voor uw woning. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak. Laat ons u helpen om uw huis te transformeren naar een energiezuinige en comfortabele leefomgeving.

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA