Verduurzaming kozijnen AA en Hunze, Borger-Odoorn, Hoogeveen, Coevorden, Emmen, Hardenberg

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Extra Subsidie tot €4000 voor Verduurzaming in Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Hoogeveen, Coevorden, Emmen of Hardenberg

  Bent u eigenaar van een huis in de gemeenten Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Hoogeveen, Coevorden, Emmen of Hardenberg? Dan heeft u mogelijk recht op een extra subsidie tot wel €4000,- om uw woning te verduurzamen. Deze subsidie biedt een uitgelezen kans om uw energiekosten te verlagen en tegelijkertijd bij te dragen aan een groenere toekomst. U kunt deze financiële steun aanvragen voor diverse energiebesparende maatregelen, zoals isolatie, HR++ glas of zonnepanelen. Lees verder om te ontdekken hoe u hiervan kunt profiteren en wat AMPA Kunststof Kozijnen voor u kan betekenen.

  Voorwaarden voor Subsidie

  Om in aanmerking te komen voor deze extra subsidie, zijn er enkele voorwaarden waar u aan moet voldoen:

  • Uw huis bevindt zich in een van de volgende gemeenten: Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Hoogeveen, Coevorden, Emmen of Hardenberg.
  • U bent de eigenaar van de woning en u woont er zelf.
  • Het gezamenlijk inkomen is niet hoger dan €52.671,- per jaar.
  • De subsidie is bedoeld voor energiebesparende werkzaamheden zoals Kunststof Kozijnen met HR++ Glas.

  U kunt de subsidie aanvragen tot en met 2025. Let op: de subsidiepot kan eerder op raken, dus wees er snel bij.

  U kunt de subsidie zowel voor als na uitvoering van de werkzaamheden aanvragen. Zorg ervoor dat u een offerte of factuur kunt tonen, met een maximale geldigheid van 6 maanden.

  Mogelijk komt u ook in aanmerking voor andere subsidies. Meer informatie over deze subsidies vindt u hier: https://www.regiodealzodrenthe.nl/

  Advies op Maat bij AMPA Kunststof Kozijnen

  Wilt u niet alleen uw energiekosten verlagen, maar ook de uitstraling en waarde van uw huis verhogen? Overweeg dan de overstap naar hoogwaardige kunststof kozijnen van AMPA. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar om gratis en vrijblijvend advies te geven. Ze komen zelfs gratis bij u thuis om u te helpen bij het vinden van de perfecte kozijnoplossing voor uw woning. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak voor een adviesgesprek. Maak van uw huis een duurzame en stijlvolle woning met AMPA Kunststof Kozijnen.

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA