Kunststof Kozijnen Eersel - Noord-Brabant

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Gemeente Eersel stimuleert Verduurzaming met €750 Subsidie voor Inwoners

  In een tijd waarin duurzaamheid centraal staat, juicht de gemeente Eersel de stap naar energie-efficiëntie toe door een royale subsidie van €750 aan te bieden aan haar inwoners. Deze subsidie is bedoeld voor huiseigenaren die in 2023 en 2024 isolerende maatregelen (zoals Kunststof Kozijnen met HR++ glas), een warmtepomp of een zonneboiler aanschaffen. En goed nieuws voor degenen die al eerder hebben geïnvesteerd; ook zij kunnen met terugwerkende kracht gebruik maken van deze subsidieregeling.

  Subsidiebedragen en Voorwaarden in Gemeente Eersel

  De subsidiebedragen variëren per isolatiemaatregel en worden vastgesteld op basis van de oppervlakte van de geïsoleerde ruimte. Zo kunt u bijvoorbeeld voor gevelisolatie tot €19 per m2 subsidie ontvangen, terwijl dit voor HR++ glas €11,50 per m2 bedraagt. Belangrijk om op te merken is dat de woning waarop de maatregelen worden toegepast vóór 1 januari 2019 gebouwd moet zijn en dat de werkzaamheden uitgevoerd moeten zijn na 1 januari 2023 door een gespecialiseerd bedrijf zoals AMPA Kunststof Kozijnen uit Borne.

  Verdubbeling van Isolatiesubsidie

  Voor huizen in gemeente Eersel met een lagere WOZ-waarde, tot maximaal €447.000,-, en een energielabel D, E, F of G, biedt de gemeente Eersel de mogelijkheid tot verdubbeling van de isolatiesubsidie. Dit geldt voor isolatiemaatregelen aan delen van het huis zoals het dak, de gevel, de vloer en de ramen. Een belangrijke voorwaarde hierbij is dat minimaal twee van deze delen niet of slecht geïsoleerd zijn.

  Hoe aan te vragen

  Het aanvragen van de subsidie is een relatief eenvoudig proces, maar het vereist zorgvuldige planning en uitvoering. Het is essentieel dat de uitgevoerde werkzaamheden voldoen aan de voorwaarden van de subsidie, en dat de benodigde bewijsstukken zoals facturen en meldcodes correct worden ingediend. Het is raadzaam om vooraf duidelijke afspraken te maken met het uitvoerende bedrijf en ervoor te zorgen dat zij de benodigde informatie opnemen in de offerte en factuur. Meer informatie vindt u op deze website: https://www.eersel.nl/gemeentelijke-subsidie-energiebesparing

  Maak een duurzame stap

  Met de genereuze subsidie van de gemeente Eersel is het nog nooit zo aantrekkelijk geweest om uw huis te verduurzamen met Kunststof Kozijnen. Niet alleen draagt u bij aan een schonere toekomst, maar u geniet ook van lagere energiekosten en een comfortabeler leefklimaat. Neem vandaag nog de eerste stap richting een groenere woning en profiteer van deze unieke kans om te investeren in duurzaamheid.

  Vraag gratis advies aan bij AMPA Kunststof Kozijnen

  Aarzel niet om de eerste stap te zetten naar een energiezuinigere en comfortabelere woning. Bij AMPA Kunststof Kozijnen staan onze adviseurs klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste kozijnoplossingen voor uw huis in de gemeente Eersel. Wij bieden gratis en vrijblijvende adviesgesprekken aan, waarbij onze deskundige adviseurs bij u thuis langskomen om uw wensen te bespreken en op maat gemaakte adviezen te geven. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het realiseren van uw duurzame woondromen.

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA