Verduurzaming kozijnen Hilversum

  Vraag uw gratis adviesgesprek aan  Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


  Gemeente Hilversum Helpt Met Verduurzaming Koopwoningen

  Bent u een inwoner van de prachtige gemeente Hilversum en wilt u uw huis verduurzamen? Dan hebben we goed nieuws voor u! De gemeente Hilversum biedt een helpende hand in de vorm van een extra subsidie voor isolatiemaatregelen tot wel €5000,-. Deze subsidie is bedoeld voor huiseigenaren die in Hilversum wonen, een koopwoning hebben die voor 2010 is gebouwd, en nog geen isolatie hebben op het specifieke onderdeel dat ze willen aanpakken. Als u recht had op €1300,- energietoeslag in 2022, komt u mogelijk in aanmerking voor deze stimulerende subsidie. Lees verder om te ontdekken hoe u hiervan kunt profiteren.

  Subsidie voor Isolatiemaatregelen

  Deze subsidieregeling geldt voor diverse isolatiemaatregelen, waaronder dakisolatie, zolder/vlieringvloerisolatie, muurisolatie, spouwmuurisolatie, vloer/bodemisolatie en HR++ glas. Echter, om in aanmerking te komen, moeten de isolatiematerialen voldoen aan specifieke isolatiewaardes. Zo moet bijvoorbeeld de Rd-waarde voor isolatie op alle bouwdelen (behalve spouw) minimaal 3,5 zijn, terwijl spouwmuurisolatie een Rd-waarde van minimaal 1,1 moet hebben en HR++ glas een U-waarde van maximaal 1,1.

  Meer Doen met Subsidies

  Wist u dat u deze subsidie van de gemeente Hilversum kunt combineren met andere subsidies en financiële regelingen? Zo kunt u gebruikmaken van de ISDE-subsidie van de overheid, waarbij u ongeveer 30% subsidie kunt ontvangen op het totaalbedrag als u 2 of meer isolatiemaatregelen neemt. Ook kunt u profiteren van de energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds, waarbij u tegen 0% rente kunt lenen als uw gezamenlijk inkomen per jaar minder dan €60.000,- bedraagt.

  Advies en Uitvoering bij AMPA Kunststof Kozijnen

  Overweegt u niet alleen isolatiemaatregelen te treffen, maar ook uw kozijnen te vervangen voor hoogwaardige kunststof kozijnen? Bij AMPA Kunststof Kozijnen staan onze adviseurs voor u klaar om gratis en vrijblijvend advies te geven. Bovendien komen onze adviseurs kosteloos bij u thuis om u te helpen bij het vinden van de ideale oplossing voor uw woning. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak. Samen kunnen we uw huis transformeren naar een energiezuinige en comfortabele leefomgeving.

  Wacht niet langer en neem nu actie om te profiteren van deze geweldige subsidie en andere voordelen voor verduurzaming. Uw huis en portemonnee zullen u dankbaar zijn! Bekijk onze eerdere projecten in Hilversum.

  Meer informatie over de subsidie in gemeente Hilversum vindt u hier: https://hilversum.nl/subsidie/verduurzamen-koopwoning-bij-laag-inkomen

   Vraag uw gratis adviesgesprek aan   Ik ga akkoord met de privacy policy van AMPA.


   Meer nieuws over AMPA